Alışveriş & Hediyeler İndirimleri sürekli olarak takip eder misiniz? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Hesaplı alışveriş için indirimleri sürekli takip eder misiniz? İndirimleri sürekli olarak takip eder misiniz? Cevapla Alışveriş Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BetülAişe Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Bir şey indirimde diye almam. İhtiyacım varsa alırım. İhtiyacım olmayanı, sırf indirime girdi diye almam. O yüzden pek takip etmiyorum indirimleri.🌺 1 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır özel olarak takip etmem. Ama denk geldiğim ve ihtiyacım olduğunu düşündüğüm bir şey iyi bir indirim görmüşse alırım onu 1 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yok kuzum fırsatım olmuyor ama arkadaşlarım ailem haber veriyor sagolsunlar 2 0 Yorumla
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır sürekli etmem ama almak istediğim bir şey olur mesela indirimlisini ararım. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Hayır takip etmiyorum. Zaten ne istediğim sürekli değiştiği için denk getirmek zor oluyor. 1 0 Yorumla
Gümüş_Servi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Piyasayı sökmem gerek her imdirim çekici ama zararlıda 1 0 Yorumla
Fakiramagururlugenc Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl İndirim felan değil normal olması gereken fiyat oluyor aslında bizim insanımız indirim diye görüp gerekli gereksiz herşeyi satın alıyor ve bir kere veya hiç kullanmıyorlar 0 0 Yorumla
Okeyeucuncu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Alacağım bir şey oldugunda sadece indirim takip ederim. İndirimde diye ihtiyacım olmayan şeylere yönelmemişimdir hiçbir zaman. 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Hayır.. Bir şey lazımsa almam gerekiyorsa gider bakarım ve alırım.. Kolay kolay gereksiz bir şey almam.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hiç indirim kovalamadım desem yeridir, zevklerime fiyatta acımam. 0 0 Yorumla
emir2941 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ederim favorilerimden bildirim gelirse indirim şeyi alıyorum 1 0 Yorumla
__ReadyWarHercuLeS__ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yüzde 100 zam sonra yüzde 50 indirim yaparlar al sana indirim sjzjzjdk 1 0 Yorumla
NaaZ_006 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Etmem ben doyumsuzum birde oraya girersem ooo 1 0 Yorumla
Lapadulaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Takip etmem, denk gelirsem sadece öyle alırım. 1 0 Yorumla
ppaappaattyyaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yine de bir şekilde kazıklandıgımı hissediyorum 😅 1 0 Yorumla
manniac Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl sadece oyun indirimlerini. o da düzenli değil 0 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Var kamerası gibiyim maâşAllah 😂❣️❣️ 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 510 cevap paylaştı. Etmem. 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 26 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 699 cevap paylaştı. Etmem. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Hayir hic 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Takip etmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bir şey indirimde diye almam. İhtiyacım varsa alırım. İhtiyacım olmayanı, sırf indirime girdi diye almam. O yüzden pek takip etmiyorum indirimleri.🌺
Hayır özel olarak takip etmem. Ama denk geldiğim ve ihtiyacım olduğunu düşündüğüm bir şey iyi bir indirim görmüşse alırım onu
Yok kuzum fırsatım olmuyor ama arkadaşlarım ailem haber veriyor sagolsunlar
Hayır sürekli etmem ama almak istediğim bir şey olur mesela indirimlisini ararım.
Hayır takip etmiyorum. Zaten ne istediğim sürekli değiştiği için denk getirmek zor oluyor.
Piyasayı sökmem gerek her imdirim çekici ama zararlıda
İndirim felan değil normal olması gereken fiyat oluyor aslında bizim insanımız indirim diye görüp gerekli gereksiz herşeyi satın alıyor ve bir kere veya hiç kullanmıyorlar
Alacağım bir şey oldugunda sadece indirim takip ederim. İndirimde diye ihtiyacım olmayan şeylere yönelmemişimdir hiçbir zaman.
Hayır.. Bir şey lazımsa almam gerekiyorsa gider bakarım ve alırım.. Kolay kolay gereksiz bir şey almam.. Keyifli geceler..
Hiç indirim kovalamadım desem yeridir, zevklerime fiyatta acımam.
Ederim favorilerimden bildirim gelirse indirim şeyi alıyorum
Yüzde 100 zam sonra yüzde 50 indirim yaparlar al sana indirim sjzjzjdk
Etmem ben doyumsuzum birde oraya girersem ooo
Yok gezmeyi daha cok seviyorum :/
Takip etmem, denk gelirsem sadece öyle alırım.
Yo etmem hiç alakam konum degil
Yine de bir şekilde kazıklandıgımı hissediyorum 😅
hayır..
haberim bile olmaz..
sadece oyun indirimlerini. o da düzenli değil
Var kamerası gibiyim maâşAllah 😂❣️❣️
Etmiyorum
Etmem.
Hayır genelde etmiyorum
pandemi doneminde alisveriskolik oldum...
etmiyorum
indirimle işim olmaz
Hayır
Yok ya
Etmem.
Hayır takip etmem
Hayir hic
Mağazaya yıllardır gitmiyorum
Etmem
Takip etmiyorum
indirim bindirimdir
etmem