Dün bir mağazaya gittim ve hediye almak istediğimi söyledim sanki uzaydan gelmişim gibi davrandılar ve çok farklı muamele gördüm. Neydi bir türlü anlam veremedim. Biz kız arkadaşlarımıza ya da eşimize hediye alamaz mıyız?
Alabilir.
Alamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler kız arkadaşlarına hediye iç çamaşırı alamaz mı?
Tabi ki alabilirler. Niye alınmasın. Valla bazen görüyorum o kadar şık ve güzel iç çamaşırları var ki insanın gerçekten alası gelmiyor değil. Bir erkek olarak isterim kız arkadaşımı kendi aldığım hediye ile görmek. Bana göre bundan öyle acayip bir durum yok.
Aslında hediyenin ne olduğunun pek bir önemi yok, en ufak şeyler bile hediye olabilir. İç çamaşırı da buna dahil lakin binlerce seçenek varken iç çamaşırı almak Doğu kültürüne sahip Türkiye gibi bir ortam için pek uygun kaçmaz. Bırak iç çamaşırını kendisi alsın, sen başka bir şey al.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilinize de almayın arkadaşım ya hıyarlığınızı bukadar belli etmeyin. Hediye dediğim kişiyi mutlu etmek için onun düşünerek alınır. Bu resmen işin bahanesi ben kendi zevkimi düşünüyorum deme şekli odunluk resmenn. Eşine alıyorsan alırsnda sevgilikte alınıcak bir hediye değil.
Giren girer kendi hayatı ama ne bileyim bana gecelik alan bir sevgili istemezdim. Kendime alırım ben ne gerek var. Hediye altında bunu yapması saçma doğum günü mesala gitmiş gecelik almış. Hayal kırıklığı olurdu.