Dün bende alelacele markete girdim aynı 2 poşet şey 620 tl tuttu. Şu an bakıyorum yiyecek doğru dürüst bişey yok sksjs. Gereksiz bişey almadığım halde. Sen yine tava falan almışsın. Pazara gidiyorum en az 150 tl. Bakıyorum aldığım en lüKS şey muzüstelik. Sonra ekonomi mütüş diyorlar. Asgari ücretle geçinenlere yazık valla yazık.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı.
Şu anki asgari ücrete bakınca 500 TL küçük bir meblağ diyemeyiz. Eskiden maaşın günlük ücretiyle mutfak alışverişi yapıldığını dinledim, biliyorum. Şimdi ise maaşının günlük ücretiyle mutfağa bir yağ alabilirsen yine iyi. Bilmiyorum, nereye gidiyoruz?
Hahaha eğlendim akşam akşam biz evlilerde yedik kafayi o market fislerinden emin ol 100 tlye pazara çıkma challege yaptım bugün tuk meyveler kg 15 tl 😅😅😅
Oyle demeyin bende zorlanıyorum her para verişinde zammı ben yapmışım gibi atar gider yiyorum gidip ben çalışsam o kadar yorulmam o para için gerçekten
Benim kendi isim patronum ve halimden memnun degilim asil problem 3 kuruş para alip gecinemeyen ve o halde bile hala hükümetten yana olanlarda bana koymaz 500 de yerim 1000 de dertsiz basim.
Hala hükümet sevdalısı eşim 😅 zamları ben yapıyorum çünkü akillanmaz bu millet paranın hiçbir değeri kalmadı 10 bine ancak geçinir iki çocuklu aile ev kiraysa
Ya yemek yapmak için almadım ki alkolun yaninda ne gider dusun mesela raki iciyorsak anteikot yakışır bira iciyorsak çerez bu mantik ben ikksini de iciyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dün bende alelacele markete girdim aynı 2 poşet şey 620 tl tuttu. Şu an bakıyorum yiyecek doğru dürüst bişey yok sksjs. Gereksiz bişey almadığım halde. Sen yine tava falan almışsın. Pazara gidiyorum en az 150 tl. Bakıyorum aldığım en lüKS şey muzüstelik. Sonra ekonomi mütüş diyorlar. Asgari ücretle geçinenlere yazık valla yazık.
Kesinlikle öyle Allah yardımcıları olsun ne diyelim
Şu anki asgari ücrete bakınca 500 TL küçük bir meblağ diyemeyiz.
Eskiden maaşın günlük ücretiyle mutfak alışverişi yapıldığını dinledim, biliyorum. Şimdi ise maaşının günlük ücretiyle mutfağa bir yağ alabilirsen yine iyi. Bilmiyorum, nereye gidiyoruz?
Bilmiyorum gerçekten halinden memnun olan kesim bizi mahvetti.
Ehonomi çok eyi.
Alamanya bizi gısganiy.
Dıj güçler vağ.
Dıj minnaklağ yüzünden.
Hüğloooo!!
Mal iste ne desen bos duvara konuş daha iyi dis gucmus sizden ala dis guc mu var lan diyeceksin onlara
Ah kardeş ah!
Neler geliyor hatıra da denmiyor işte.
Hahaha eğlendim akşam akşam biz evlilerde yedik kafayi o market fislerinden emin ol 100 tlye pazara çıkma challege yaptım bugün tuk meyveler kg 15 tl 😅😅😅
Allah yardımcınız olsun daha doğrusu esinizin
Oyle demeyin bende zorlanıyorum her para verişinde zammı ben yapmışım gibi atar gider yiyorum gidip ben çalışsam o kadar yorulmam o para için gerçekten
Benim kendi isim patronum ve halimden memnun degilim asil problem 3 kuruş para alip gecinemeyen ve o halde bile hala hükümetten yana olanlarda bana koymaz 500 de yerim 1000 de dertsiz basim.
Hala hükümet sevdalısı eşim 😅 zamları ben yapıyorum çünkü akillanmaz bu millet paranın hiçbir değeri kalmadı 10 bine ancak geçinir iki çocuklu aile ev kiraysa
O zaman ona mustehak birak çeksin :)
Akşener konusurken biri işte yalan söylüyorsunuz ekonomi iyi fakir kimse yok, zekat verecek kimseyi bulamıyorum diyor. Daha söylenecek bir şey var mı
İndirimli alışveriş yapmışsın kanka hatta az bile tutmuş 🤔
antrikot fıstık bira ne knk tavuk leblebi meyve suyu alman lazımdı
Aslinda lüks değil de bize öyle empoze edilmiş yahu biz fıstığın ana vataniyiz en pahalıyi biz yiyoruz saka gibi
Abi niye öyle diyon ekonomimiz çok iyi iyi olmasa 540 TL Tutar mı? 100 - 200 TL Tutardı :D :D
Ay sanırsın ekmek domates salata aldın ya pazarla kıyaslıyor bide tava almış sigara almış boş yapmaya gerek yok
İki saattir burdan ne yemeği çıkar diye düşündüm hep ıvır zıvır. Sonumuz hayır olsun
Ya yemek yapmak için almadım ki alkolun yaninda ne gider dusun mesela raki iciyorsak anteikot yakışır bira iciyorsak çerez bu mantik ben ikksini de iciyorum :)
Anladım afiyet olsun
Antrikot ! Bira 6 lise findik fistik kanka abartmissin sanki 😂
Bunlar lüks degil aslinda ama halka öyle empoze edilmiş
Pringles istedi canım 😀
Bit pazarı gibi fiş))
Alakasız iste bende anlamadim. ne aldim
O da degilde ben bile bıçak hiç almadım 😀
Ben bıçak tavayı neden aldığımi 1 saattir düşünüyorum herhalde kendimde eksiklik hissettim
Avrupa bizi kıskanıyor
Kesinlikle amerika simdi agliyordur
Fakir akp liler memnun
Derby bıçağı ne yapcan
Benim sakkalari anca o keser
Canlı yayından görsüğüm için soruyu pembe renkteydi de :)
Beni kiz mi sandin 😂
Tava ile sigara zaten fişin yarısı etmiş 😀
Ben o tavayi niye aldim ya 1 saattir onu düşünüyorum
Yuh dana antrikota bak onu kaçırmışım bak😀😀
Herhalde eti pişirmek için aldın ne bilim 😀😀😀
evde tavam vardi zaten ben o tavayı neden aldim neden neden lan bide bıçak almışım kafayi yicem ya
harika resimize şükürler olsun
Allah yardım etsin hepimize.
Herkes hazıra duacı çok görmüyorum
Akşama alem var net
https://www.hizliresim.com/lpphcpi
Benden sana gelsin.
Hemde rakılı, afiyet olsun
20 lira antrikot
20 liraya antrikot mu var