Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı.
Şu anki asgari ücrete bakınca 500 TL küçük bir meblağ diyemeyiz. Eskiden maaşın günlük ücretiyle mutfak alışverişi yapıldığını dinledim, biliyorum. Şimdi ise maaşının günlük ücretiyle mutfağa bir yağ alabilirsen yine iyi. Bilmiyorum, nereye gidiyoruz?
Dün bende alelacele markete girdim aynı 2 poşet şey 620 tl tuttu. Şu an bakıyorum yiyecek doğru dürüst bişey yok sksjs. Gereksiz bişey almadığım halde. Sen yine tava falan almışsın. Pazara gidiyorum en az 150 tl. Bakıyorum aldığım en lüKS şey muzüstelik. Sonra ekonomi mütüş diyorlar. Asgari ücretle geçinenlere yazık valla yazık.
Hahaha eğlendim akşam akşam biz evlilerde yedik kafayi o market fislerinden emin ol 100 tlye pazara çıkma challege yaptım bugün tuk meyveler kg 15 tl 😅😅😅
Oyle demeyin bende zorlanıyorum her para verişinde zammı ben yapmışım gibi atar gider yiyorum gidip ben çalışsam o kadar yorulmam o para için gerçekten
Benim kendi isim patronum ve halimden memnun degilim asil problem 3 kuruş para alip gecinemeyen ve o halde bile hala hükümetten yana olanlarda bana koymaz 500 de yerim 1000 de dertsiz basim.
Hala hükümet sevdalısı eşim 😅 zamları ben yapıyorum çünkü akillanmaz bu millet paranın hiçbir değeri kalmadı 10 bine ancak geçinir iki çocuklu aile ev kiraysa
Ya yemek yapmak için almadım ki alkolun yaninda ne gider dusun mesela raki iciyorsak anteikot yakışır bira iciyorsak çerez bu mantik ben ikksini de iciyorum :)