Türk kültürü maalesef sadece erkekleri sömürmek için adına dizayn edilmiş. Yani kızın kız kardeşine al. Babasına al, anasına al. Tüm sülaleye ayakkabı alınacak diyeni bile gördüm ben. Benim sana yegane tavsiyem sakın bunların hiç birini yapma.
Eğer yaparsan kesinlikle önünü alamazsın. Ne alaka ben yapacağımı yaptım daha fazlasını yapamam de. Erkek olarak rest çekmesini bilmem gerekiyor. Yoksa ilerde ev bile ister bunlar senden.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır geline istediği bir şey alınır ne bu ticaret mi? Şu ailelerin takı istemesi şu olsun bu olsun demesine ayar oluyorum siz mi evleniyorsunuz para sizden mi çıkıyor saçmalık ya işi zorlaştırıyorlar zaten durum belli bir bilezik en az 10 bin şaka ya cidden cahil midir nedir
Alma kardeşim. Kabul etmiyorlarsa da bırak evlenme. Bu insanlar senin ailen olacaklar. Şimdi seni yolmaya çalışanlar sonradan da problem çıkaracaklardır. Bence alma.
Öyle bişeye mecbur değilsin şaka gibi böyle görgüsüz insanlarda var hatta sırf altın için evlenip sonra kocasının gtüne tekme basanda çok var o yüzden nafaka kaldırıldı artık iyi oldu evliliği çocuk oyuncağı sanıyorlar terbiyesiz insan mı arıyosun dolu ortalık insanları anlamıyorum madem bu kadar parayı seviyosunuz sizde çalışın. Evlenirken onu bunu şunu istemek açgözlülük görgüsüzlükten başka birşey değil.
Haha vallaha çok güldüm okurken çok saçma. Kusura bakma. İstemediğin bişiyi yapmak zorunda değilsin. Nişanlın ile konuş. O da annesini ikna etsin. Bana göre bilezik takmak hediyedir. Diğer türlü ben şu kadar bilezik isterim vs. Muhabbetleri kadını mal gözüyle görüyomuşssun gibi olur. Bilezik yerine kız kardeşine bi hediye alabilirsiniz nişanlınla konuş bu durumu. Aileler bazen net saçmalıyor.😂
Ne kadar gereksiz birşey baldız yüzüğü, bileziği vs... Resmen karşı tarafı koparma yolları bunlar. Kvye zaten süt hakkıdır deyip bir bilezik kesiliyor adettir diye.