Kanada'da yaşayan akrabam bayan ve kırklı yaşlarda. Türkiye'ye özgü bir hediye olması şart değil ve elektronik ürünler orada daha uygun fiyatta olduğu için ihtiyacı yok. 18 saat uçakla götürülecek.
Lütfen bir hediye fikrinden nasipleneyim. 😂

Merhaba,
Yurtdışında yaşayan birine gönderilebilecek en mantıklı hediyeler, ona ailesini ve ülkesini hatırlatacak hediyelerdir diye düşünüyorum.
Bu doğrultuda hep birlikte çekildiğiniz fotoğrafların baskılı olduğu kupa, yastık, t-shirt benzeri şeyler gönderilebilir.
Türkiye ile ilgili mesela Galata, Kız Kulesi, Kapadokya vs gibi turistik veya tarihi mekanların magnetleri gönderilebilir.
Duvara asabileceği küçüklükte el dokunması sevdiği herhangi bir şeyin üzerine işlendiği bir kilim olabilir.
Aklıma gelenler bunlar, iyi geceler dilerim :)
Cevap
11Cevap
Küçük kutuda zarif bir kolye kücük kar küresi yollarsan sevinir bence ya da yüzükte koyabilirsin ayarlanabilir kücük kutu hazirla bence
Akrabalar bana tuttuğum takımın formasını yollamış olsalar sevinirdim :)
Dokuma tezgahından çıkan bir urun olabilir.
Eskileri hatırlatan Türk objeleri olabilir.
Tarhana gönder, gözyaşları ile ıslata ıslata yesin :))
Kahve çay bile göndersen hoşlarına gider emin ol nasıl bir özlem içindedirler bilemezsin
sıkıştırılmış Gazlı Buz aşılacak zamanı kurtarıyırsa maraştan dondurma yollayın
enfesssss lezzeti var
kesinlikle ve kesinlikle yöresel ürün gönder bi kutuya salça tarhana zeytinyağı fındık fıstık gönder zaten orda bi eli yağda bi eli baldadır
Türkiyede giyim ucuz oradaysa pahalı. Güzel bir Türk markası elbise ala bilirsin. Hatta Türkiyede çok ucu, birkaç tane bile olur.
Manevi bir şeyler alabilirsin veya el yapması.
Aaa bende kanadadayım
Telkari gümüş bir takı seti olabilir.
El yapımı bir şeyler, iğne oyası, tablo, resim vs
Çikolata
Bim çikolatası 🤪🤪
midye dolma
Çikolata?
Çikuletta🖤
Hiç bi şey..
Lahmacun 🤗😄
Dondurarak
Baklava lokum