maske tak tak astım oldum artık cidden şöyle yapıyorum dışarda burnum açık geziyom polis gelirse çekiyom ceza yememek için birde bir mekena gideceğim zaman takıyorum öyle onun dışında takmıyom artık sıkıldım yani
Takıyorum tabi ki tüm kapalı alanlarda, son zamanlarda dükkanda, açık havada sanmıştım biraz ama orada tedbirleri arttırmak lazım delta yangın gibi yayılıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
maske tak tak astım oldum artık cidden şöyle yapıyorum dışarda burnum açık geziyom polis gelirse çekiyom ceza yememek için birde bir mekena gideceğim zaman
takıyorum öyle onun dışında takmıyom artık sıkıldım yani
Takıyorum tabi ki tüm kapalı alanlarda, son zamanlarda dükkanda, açık havada sanmıştım biraz ama orada tedbirleri arttırmak lazım delta yangın gibi yayılıyor.
Elbette takıyorum. Bu millet neyine güveniyor anlamıyorum ben. Pandemi bu, bireysel hastalık değil.
Kendi evimiz hariç, dışarıda olabildiğince mekan fark etmeksizin maskemi çıkarmamaya özen gösteriyorum.
Nereye gidersem gideyim maskemi çıkartmıyorum, belki açık mekanda baktım etrafımda kimsecikler yok az indiriyorum ki nefes alayım 😅
Açıkhava da takmıyorum, ama market gibi kapalı alanlara girerken mutlaka dikkat ediyorum.
.
.
# by Neşeliadam
Maske evi süpürürken dahi takılmalı, markette de çok gerekli. Yapılabilecek en büyük kötülük maske takma konusunda rehavete kapılmak olur
Takmayınca dövecekler sanıyorum. Yerel marketlerin umurunda değil, ulusal marketler bu konuda ciddi :))
Aşı olmama rağmen takıyorum evet.
Dışarda çok kalabalık olduğunda da takarım.
Elbette her yer vaka her her delta olmuş aşı olanlar bile maske takmalı sorumluluk bilinciyle
Bizim semptte tepki gösterirler olmadı görevliler zaten uyarır ama dışarıda kimse kimseye karışmaz
Türkiyede zorunlu herkesin takması, kazara veya anlık takmayan olabilri. sen neredesin ki
Evden çıktığım an her yerde maskemi takarım.
Ben çöp atarken bile maske takıyorum.
Kapıdan dışarı adım atar atmaz takıyorum.
Kapalı her ortamda takarım. Eve 500 küsür maske yedekledim
Tanımadığım 1 tane insan bile olsa yanımda takıyorum
Sanki tanıdıklarımdan bulaşmazmış gibi 😬
Ben maskeyi takıyorum ya sokakta tek başına yürüyor olsam bile takarım.
Çoğunlukla kapali ortamda takmaya çalışırım
Tabikide maskesiz giremem.
Takmıyorum. Sıkıysa dokunsunlar
takarım takmayan insana da yaklaşır öksürüyormuş gibi yaparım karşıdaki de refleks olarak hemen maskeyi takar denendi onaylandı
Bizim orda maskesiz market sormazlar
Sokmazlar
Markette gezerken maske takıyorum.
Evet.
Takıyorum
Tabiki takarım.
Takıyorum gittiğim tüm marketlerde zorunlu
Hep takıyorum
Takıyorum tabi
Tabi ki.
takıyorum tabiki..
takmam