Alışveriş & Hediyeler Marketten almayı sevdiğiniz atıştırmalıklar nelerdir? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben en çok aç bitir mevzusunu seviyorum :) Markette gezerken alıp yemeye başlıyorum kasaya kadar bitiriyorum :D Sizin en sevdiğiniz atıştırmalık hangisi? Marketten almayı sevdiğiniz atıştırmalıklar nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
semxsem Takip Et Master Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Susarsam su alır içer kasada öderim Ben şarküteri reyonunu çok severim tam bir peynir gurmesiyim tatmayı severim 1 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Diyete başlayınca o kısımları pas geçiyorum ton balığı alıp çıkarım 1 0 Yorumla
Hiçenderhiç Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Salam tabi ki ama kilo yapar diye boşladım çikolatayı dememe gerek bile yok 1 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Şalgam ve noodle alıyorum ben 1 4 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl Neli noodle :) Yorumla Berkan63 +1 yıl Körili olan😋 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl En iyisi geçen acı soslu bir şey denedim çok kötüydü şimdi de soya soslu deneyeceğim bakalım o nasıl :D Yorumla Berkan63 +1 yıl Onu bende sevmem şimdi ki dediğini denemedim. Hadi bakalım Umarım iyi çıkar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç yapmadım bunu ya, çalıyomuşum gibi hissederim ki ayıp diil mi hem😂 0 0 Yorumla
Problemmaker Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Çok gariptir ama turşu çok alıyorum ve seviyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eti pufff🤩😈🤩🤩😈😈🤩
Susarsam su alır içer kasada öderim
Ben şarküteri reyonunu çok severim tam bir peynir gurmesiyim tatmayı severim
Diyete başlayınca o kısımları pas geçiyorum ton balığı alıp çıkarım
Salam tabi ki ama kilo yapar diye boşladım çikolatayı dememe gerek bile yok
Şalgam ve noodle alıyorum ben
Neli noodle :)
Körili olan😋
En iyisi geçen acı soslu bir şey denedim çok kötüydü şimdi de soya soslu deneyeceğim bakalım o nasıl :D
Onu bende sevmem şimdi ki dediğini denemedim. Hadi bakalım Umarım iyi çıkar
Hiç yapmadım bunu ya, çalıyomuşum gibi hissederim ki ayıp diil mi hem😂
Artık tat almıyorum ki
Çok gariptir ama turşu çok alıyorum ve seviyorum.
Abur cubur çikolata türleri🙄
Brownie
Genelde çikolata alırım
Çikolata🍫 soğuk kahve ☕
Çikolatağğğğ😂😂😂
Karam
Cips