Alışveriş & Hediyeler Koton mağazasından aldığımız ürünü iade edebiliyor muyuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar iki gün önce bi ürün almıştım. Değişim oluyor biliyorum ama iade var mı? Cevaplarsanız sevinirim. Koton mağazasından aldığımız ürünü iade edebiliyor muyuz? Cevapla Sevgi Soruları İade Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ωιтcнєя Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Evet, fatura veya fiş varsa iade edebilirsiniz. Bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı. Ürün kullanılmadıysa faturayla iade edilir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siz iade yaptınızmı kotondan Pesimizm +1 yıl Hayır ama genel olarak mağazalarda öyle oluyor.
Weltschmerzzz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanılmadı ama fişi var. Biliyor musun sen yani kotondan almış mıydın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iade olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Koton mağazasında böyle bi tecrüben oldu mu? Yani kıyafet iade etmek için Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Var tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kotonda Yorumla taytayko1 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet, fatura veya fiş varsa iade edebilirsiniz. Bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum.
Fişi ile götürür isen değişim olur
Ürün kullanılmadıysa faturayla iade edilir.
Siz iade yaptınızmı kotondan
Hayır ama genel olarak mağazalarda öyle oluyor.
hayır
Kullanılmadı ama fişi var. Biliyor musun sen yani kotondan almış mıydın
Iade olmaz
Koton mağazasında böyle bi tecrüben oldu mu? Yani kıyafet iade etmek için
Var tabiki
Kotonda
Evet