Ayakkabı, çanta, saat, parfüm.. Yani hiç fark etmez. Taklit ürün kullandınız mı hiç?

Hayır kullanmadım. Bari pahalı olmayan bı marka olsun ama en azından o markanın gerçek ürünü olsun kafasındayım.
Örnek olarak mesela 800-900 TL'lik parfüm aldığım da oldu, 120 TL'ye aldığım da. Ama her ikisi de orijinaldi sadece marka farklıydı.
Ayrıca çakma ürünler zaten hemen anlaşılıyor. Mesela birisi parfüm hediye etmişti ama çakma olduğunu hemen anladım.
Bence hiç gerek yok böyle şeylere. Yani bir ürünün çalmasına para vereceğinize üstüne biraz daha ilave edip bütçenize uygun markadan alışveriş yapmak daha mantıklı.
Eksi veren arkadaş galiba çakma ürün aşığı
Yorumları okudum da kullanmam, kullanmıyorum diyenleri eksilemişler hep. Tamam siz kullanıyorsunuz da kullanmayaları ne diye beğenmiyorsunuz ki 😂😂😂
Aksi olacağı yerde 😂
Marka ya da imitasyondan çok kalite ve beğenmeme göre alırım. Tabiki aldığım Bir sürü şey vardır. Ama kalitesiz mal almadım hiç. Nike çakması bir ayakkabım vardı bence nikeda öyle bir modelde yoktu ama neyse. LİSE 1 de aldım üniversite 1. Sınıfta ancak giymeyi bıraktım. Oda ayaklarımı sürterek yürüdüğüm için ayakkabı kayganlaştı annem zorla atmıştı. Benim gibi eşyalarını hor kullanan biri bile onca sene giydiyse bence kalitelidir 😂Aklım hala o ayakkabıda 😭
Yıllar önce almıştım galiba bir eşofmandı sanırım ama giyemedim dürüstlüğümden insan kandırmış gibi oluyorum diye. Sonrada o yaz dönemi çalışıp adidastan hem çanta hem ayakkabı takım almıştım orjinali giyince bi nefes aldım 😂😂😂
Öğrenciyken çook çakma kullandım. Şu an baksırlarım ve çoraplarım hariç gerisi orijinal. Onları da orijinal almam için 2 level daha atlamam lazım mantıklı gelmiyor bir dona 150 lira para vermek veya 3 çift çoraba..
Cevap
27Cevap
Hayır hiç abidas giymedim, ama parfüm aldım sanırım valize köpek işemişti kokusu geçsin diye boşalttım ona.
Takılar için olabilir
Parfüm için hayır alerji oluyorum
Ayakkabı özellikle spor outdoor için ise hayır neticede önemli ayak sağlığı❤️
Çanta ise çokkk ünlü markaların taklit ve asıllarını da almam ne gerek var ki
Converse Ürünlerinkini kullanmıştım öğrencilik yıllarında. Ama başka üründe kullanmadım. Daha ucuz markaları tercih ederim çakma sevmiyorum. Sağlıksız oluyor birçoğu
Hayır. Gerçeğini zaten alamıyorsam, onun yerine başka, çakma olmayan bir ürün alırım. Sonuçta saçma, Gucci/Louis Vuitton kemeri taşıyan dolu, oysaki banka hesapları baksan, ne alaka dersin
ımkanım olsada bazen cakmalardakı rahatlık gercekte olmuyo.. hepsı ıcın gecerlı degıl ama aldıgım cakmalarda normal spor ayakkabı fıyatı markadan dolayı...
bi tane fake adidas spor çantam vardı kdmcşkmfkv ama hemen logosu çıktı 2 kullanmaya mahvolacaksa imitasyonunu almaya hiç gerek yok
Aldım daha da almam. Özellikle ayakkabılar çok pahalı geliyorsa outdoordan bakın derim. Ucuz alicam diye sagliginizdsn olmayın.
Tabikide ve şunu söyleyeyim her genç artık bu sektörde çünkü durumlar orjinalden çok imitasyon almaya itiyor kişiyi malesef.
Parfüm ve saat konusunda cildim çok hassas olduğu için kesinlikle tercih etmiyorum, aksi takdirde cildim hemen alerjik reaksiyon gösteriyor.
cakma urun cok kullandim ama markalari duzgun yazanlarindan. goygoy malzemesi yaptigimiz kisiler kervanina girmek istemedim 😆😆
Bak birebir orjinalinden farkı olmayan ürünlerimiz var. 😂 Ciddi diyorum Almanya'dan bile alanımız var. Kullandım, kullandıttırdım 😂
Orijinalini alamıyorsam sahtesini asla almam. Çok kalitesiz oluyor, basit duruyor. Sadece ergenlik dönemimde bir takı almıştım da alerjim olduğunu fark ettim. O son oldu.
Hayır kullanmadım. Param varsa marka alırım, yoksa da ürün almam.
Gerçeğini alabilen var mı ki? Ksjwjsjs fak fakirim ben
Farkettirmeden çaktılarsa bilmiyorum ama kasıtlı almadım 🙄 Kesin kitlemişlerdir he, pis herifler 😒
evet kaliteli bir yerden alınırsa sıkıntı olmuyor gayet mantıklı
Adiyos marka eşofmanım vardı eskiden, yıllarca tepe tepe kullandım.
Evet spor ayakkabı almıştım küçükken hiç çakma gibi de değildi
Parfümde alıyorum.
Çünkü hiç bir farkı yok.
Ama çanta ve ayakkabı da kalite farkediyor.
Evet, aynı zamanda markası bilinmeyen bir çok ürün de kullandım.
Markası ürün kullandım daha çok. Sahte üründen daha kişilikli 🤩
Marka tutkum yokTur ama taklit olanlari kullanmak hic hosuma gitmez. Ozenti gibi.
Resimdeki ne öyle ya? Bizim pazarda bile bu kadar çakma yok. Var ama üzerinde adidas yazıyor 😂😂😂
Evet, çok beğendiğim bir çantanın taklit ürününü almıştım. Sonra pişman olmuştum.
Evet kullandım hatta kendi orijinalinden daha kaliteli çıktı 2 senedir kullanıyorum her gün neredeyse
Evet 100 tllik ayakkabi aliyorum hep o bile pahalli geliyor
She love ayakkabı var Instagram'da bir ayakkabıcı 2 tane ayakkabı aldım hiç dikiş yok komple yapıştırma ikisini de sadece 2 kez giyebildim patladı hemen
Kadınların çanta alması mantıklı bence. Ama ayakkabı falan sıkıntı
Evet alırım yani giyimde markaya asla önem vermem üzerime yakışanı alıp çıkarım
Cokkkkk:)))
Parfüm, ayakkabı, çanta çakma kullanıyorsun evet
türkiyedeyiz çoğu ürün dolar ve euro üzerinden ülkeye ithal ediliyor. Kullanmadım diyenin doğru söylediğine inanmıyorum bile
kokusunu beğenip parfüm aldım üstüme yağ dökülmüş gibi berbat koku da hemen gidiyo boşuna o kadar para vermiyomuşum
Orjinal alınca daha çabuk gidiyor taklit alınca gidiyor baya y a
Saattir çantadır vs. Kullanmış olabilirim ama ayakkabı da hiç taklit ürün kullanmadım (:
Bir kere hediye gelmişti bir parfüm boynumda egzama olunca kullanmayı kestim ıyk
Tr sınırları içerisinde nüfusun %96 sının evet dediği soru. Tabii ki de evet
Evet maalesef aldım yani öğrenciyiz parayı nereden çıkaralım
O laf tam öyle değil aslında. Sanırım ucuz mal alacak kadar zengin değilimdi 😅 Her neyse cevap almadım.
Çook aldım çünkü neden almayayım 😂
Taklit alacak kadar fakir değilim
Görüşü okuyunca aha babamin lafi didim
Anlamazdım ne demek istediğini anladim sonradan ksjwgs
Çook şu an üstümdekiler bile
Marka ürün sevmem taklitte kullanmam
Almadım almak istemem
Hayır sahte olan hiç bir şeye yer yok hayatımda
Hayır taklit ürün psikolojik olarak kullanamıyorum
Evet. Marka takıntım yok zaten.
saatte nacar karıda macar :)
Umarım anlamadan almamışımdır :)
Kullanmadım hiç bir zaman
Gucci tişört. Cuggi daha doğrusu😂
Evet kullandığım oldu.
Ayakkabı dışında almışımdır.
Almayan türk değildir net yalan söylüyordur
Zinhar ayol. Tövbeler olsun kendime hakaret bellerim.
Aldik mecbur fakiriz sjjsjsjsj
Almadım almam da orijinali varken
Dayanamaz alırım ama genelde alerji yapar bende
Almadım
Aldım. Salı pazarında dolu
Hayır. Nefret ederim. Yalnız orjinal alıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?