Alışveriş & Hediyeler Evlilik kaderdir? Evlenecegimiz ikinci eşimizde olsa nasipse neyse o mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evlilik kaderdir. Peki evlencegimiz kişi eninde sonunda bizi bulurmu Güncellemeler+1 yıl Nasipse neyse başa gelen o mudur Evlilik kaderdir? Evlenecegimiz ikinci eşimizde olsa nasipse neyse o mu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xx_Centilmen_xx Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Evet öyle nasipten ötesi yokBazende insan kendi nasibinide belirler buda bir gerçek 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Sizde nasibinizi arayanlardanmsnz Yorumla xx_Centilmen_xx +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bulamadibizmi Yorumla xx_Centilmen_xx +1 yıl Evlenip boşandiktan sonra başka nasibim çikmadi ama çikacağina inaniyorum Yorumla Soran +1 yıl Inş benimde çıktı ama bekar istemiyor bosandigik duyunca Yorumla xx_Centilmen_xx +1 yıl Zaten bosandim diyincr sanki suç islemisiz gibi bi algi oluyor bazi cahil insanlarda, oysaki nasip kader kismet... Yorumla Soran +1 yıl Bekar 2 kişi sırf buyuzden istemedi beni Yorumla Soran +1 yıl Çok yoruldum artik ne yapacağımı bilemez oldum. Cok bunalımdayım Yorumla Soran +1 yıl Bende sevmek sevilmek istiyorum. Buluşamadan bitiyor Yorumla xx_Centilmen_xx +1 yıl Ayni durumdayiz yani benzer durumlarimiz var oyüzden iyi anliyorum seni Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Soran +1 yıl Boşandıktan sonra hiç kmse cikmadimi Yorumla xx_Centilmen_xx +1 yıl Konuştuğum oldu ama sadece konuşmakla kaldi öylece Yorumla Soran +1 yıl Aa neden ki Yorumla Soran +1 yıl Elinize imkan geçmiş keşke degerlendirseymisiniz Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazmak istemezseniz özelden konusabilirizz Yorumla xx_Centilmen_xx +1 yıl Olur, çünki burdan yazmak olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ekledim sizi kabul edin ayca Yorumla Soran +1 yıl Diğer sorudan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ya bende bekarım çok farklı konu bilmiyorum yaş geldi diyorlarki aramazsan olmaz bazılarıda nasip o gelir seni bulur diyor anlamadım gitti 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bende kardeşim ayni Yorumla Soran +1 yıl Sende çevrene bak erkek için daha kolay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasibini araman lazım diyorlar ee madem nasipse aramadanda bulunur denk gelir o zaman Yorumla Soran +1 yıl Yok demek istedikleri sen karşıma çıkanları değerlendiren olmazsa hayırlısı. Ama eninde sonunda nasip seni bulur demek istiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamamda anlamadığım şeyler var gizli olmasaydın sende benim gibisin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Benim durum farklı boşandım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam olsun benle evlen demedimde soru cevap şeklinde olurdu Yorumla Soran +1 yıl Sorabilirsin burdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buradan sorsam sorardımda neyse önyargılısın sanırım Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Kesinlikle böyle bir şey yok.Karşına çıkan seçeneklerdir kader denilen olgu.Seçim sadece sana aittir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki karşıdaki bizi ayrıldığımız için istemezse Yorumla Master81 +1 yıl İstemeyebilir, o zaman sen onun için olumsuz sonuçlanan bir ihtimal haline gelirsin Yorumla
hayalllerdebiter Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl bulmaz biraz bişe verilmiştir tercih meselesi 1 0 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Evlilik ya da kişiler kader değil çabadır. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kader allahın bilmesi demek ama cabaliyorsak olmazsa ne yapacagiz Yorumla IoVoI +1 yıl Birbirinize uymuyor ya da anlamıyorsunuz demektir Yorumla Soran +1 yıl Haklsiin belkide hayırlısı değil-dir Yorumla IoVoI +1 yıl Yani kimsenin üstüne düşmeye gerek yok. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hicmi biri yok ya yas Kac abla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oluyordu ama bekarlar istemiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl yanı bekerlar derken Yorumla Soran +1 yıl Boşandım ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet öyle nasipten ötesi yok
Bazende insan kendi nasibinide belirler buda bir gerçek
Sizde nasibinizi arayanlardanmsnz
Evet
Bulamadibizmi
Evlenip boşandiktan sonra başka nasibim çikmadi ama çikacağina inaniyorum
Inş benimde çıktı ama bekar istemiyor bosandigik duyunca
Zaten bosandim diyincr sanki suç islemisiz gibi bi algi oluyor bazi cahil insanlarda, oysaki nasip kader kismet...
Bekar 2 kişi sırf buyuzden istemedi beni
Çok yoruldum artik ne yapacağımı bilemez oldum. Cok bunalımdayım
Bende sevmek sevilmek istiyorum. Buluşamadan bitiyor
Ayni durumdayiz yani benzer durumlarimiz var oyüzden iyi anliyorum seni
:(
Boşandıktan sonra hiç kmse cikmadimi
Konuştuğum oldu ama sadece konuşmakla kaldi öylece
Aa neden ki
Elinize imkan geçmiş keşke degerlendirseymisiniz
Burdan yazmak istemezseniz özelden konusabilirizz
Olur, çünki burdan yazmak olmaz
Ekledim sizi kabul edin ayca
Diğer sorudan
ya bende bekarım çok farklı konu bilmiyorum yaş geldi diyorlarki aramazsan olmaz bazılarıda nasip o gelir seni bulur diyor anlamadım gitti
Bende kardeşim ayni
Sende çevrene bak erkek için daha kolay
nasibini araman lazım diyorlar ee madem nasipse aramadanda bulunur denk gelir o zaman
Yok demek istedikleri sen karşıma çıkanları değerlendiren olmazsa hayırlısı. Ama eninde sonunda nasip seni bulur demek istiyorlar
tamamda anlamadığım şeyler var gizli olmasaydın sende benim gibisin sanırım
Benim durum farklı boşandım ben
tamam olsun benle evlen demedimde soru cevap şeklinde olurdu
Sorabilirsin burdan
buradan sorsam sorardımda neyse önyargılısın sanırım
Kesinlikle böyle bir şey yok.
Karşına çıkan seçeneklerdir kader denilen olgu.
Seçim sadece sana aittir
Peki karşıdaki bizi ayrıldığımız için istemezse
İstemeyebilir, o zaman sen onun için olumsuz sonuçlanan bir ihtimal haline gelirsin
bulmaz biraz bişe verilmiştir tercih meselesi
Bulur tabi ya da sen onu bulursun
Evlilik ya da kişiler kader değil çabadır.
Kader allahın bilmesi demek ama cabaliyorsak olmazsa ne yapacagiz
Birbirinize uymuyor ya da anlamıyorsunuz demektir
Haklsiin belkide hayırlısı değil-dir
Yani kimsenin üstüne düşmeye gerek yok.
Hicmi biri yok ya yas Kac abla
Oluyordu ama bekarlar istemiyor
nasıl yanı bekerlar derken
Boşandım ben