Zaman zaman olan değil kimisi kasıtlı şekilde ve her zaman kaba oluyor. Söylemek istediğimi anlamışsınızdır. Siz gerekenleri almaya gelmişsinizdir birilerine selam verirsiniz ama bir tanesi vardır ki kasada onun olmasına lanet edersiniz. Vardır öyle bir tanesi yoksa size denk gelmemiş. Siz ne yapıyorsunuz kabalık karşısında?
Mesela benim denk geldiğim eşyaları kartı parayı artık her neyse çarparak uzatıyor iç dünyasında ne yaşıyor hiçbir fikrim yok ama genel olarak kaba ve bunu bana yapıyor benden öncekilere veya sonrakilere selam da veriyor bana ters ters davranıyor. Onunla farklı bir geçmişim olmadı selam verip alışverişimi yapıp iyi günler der çıkarım hep öyle yaptım. Hart hurt alıp çıkmam. ( 30 saniyelik bir alışverişim olan insan görgü yok bir şey yok İçimden yakasından tutup şimdi o kartı tekrar al ve düzgünce uzat demek geliyor. İlla agresifliğine agresif mi davranayım. ) Kendi haline mi bırakırsınız başka yaklaşımınız mı olur?
Mesela benim denk geldiğim eşyaları kartı parayı artık her neyse çarparak uzatıyor iç dünyasında ne yaşıyor hiçbir fikrim yok ama genel olarak kaba ve bunu bana yapıyor benden öncekilere veya sonrakilere selam da veriyor bana ters ters davranıyor. Onunla farklı bir geçmişim olmadı selam verip alışverişimi yapıp iyi günler der çıkarım hep öyle yaptım. Hart hurt alıp çıkmam. ( 30 saniyelik bir alışverişim olan insan görgü yok bir şey yok İçimden yakasından tutup şimdi o kartı tekrar al ve düzgünce uzat demek geliyor. İlla agresifliğine agresif mi davranayım. ) Kendi haline mi bırakırsınız başka yaklaşımınız mı olur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Takmam genelde. Bazıları hödük ama. Merhaba dersin bön bön yüzüne bakar :D
dimi ben de merhaba diye geçerim sırama bir o öyle davranıyor
Hödük işte.
Aslında onlara çok kızmıyorum en az 22 saat ve çok düşük paralara çalışıyorlar maalesef :(
orası öyle. direnişleri de kırılıyor. benim sorum 'kasıtlı' olarak kaba davranan kişiler
Maalesef öyle kimileri :(
Ama sadece markette diil ki
Bazı makamlara gelen insanlarda öyle
Öyleleri sıkıntılı koltukları devrilsin
Bende market calisaniyim ama kasiyerlerle ilgili bilgim yok belki kucuk marketlerde olabilir o dediginiz cunku herseyle ilgilenmeleri gerekiyo ama dogru bisey degil tabi bu yaptiklari
kaba insanları katiyen anlamıyorum. yaptıkları ufak bi agresiflil bile tüm gününü mahvedebiliyor insanların. çok mu zor hoşgörülü olmak anlamış değilim
öyle bir şey olunca uyarırım hala laftan anlamıyorsa biraz adrenalin güzel olur kavga ederim :D
iki kere oldu ilkinde daha sakin dedim ikincisinde de anlam veremedim ama benim de sinirim yükseldi istem dışı kapıyı çarpıp çıktım. sıcaktan gelmişim bir iki bir şey alıcam hareketleri çok yanlış
Markete gitmeme sebebim
walla bana hep iyiler denk geliyor
Takmam
Öp yumuşar