Klişe değil de gereksiz yere harcanan para be ablacım biri fiyatına iki kapşonlu alırsın manitanın işine yarar adam kışın ısırır. Ha uygun fiyatlı süs eşyası bulursan alınır anısı kalır. Erkeklerin kar küreleri ile mutlu olacağını sanmıyorum
Bence Klişe değil çünkü hem nereye koyarsan koy her yere yakışıyor hem de birine bir hediye alacağınd aklına hiçbirşry gelmese bile alınabilecek br hediye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ciao
Kar küreleri her döneme damga vurmuş, vintage gibi hiç modası geçmeyen hediye türlerinden biridir.
Bunu bir evlilikle birleştirmek gayet yaratıcı bir tasarım. Klişe değil.
Selam :) Evet klişe olabilir fakat karşınızdakinin hoşuna giderse gayet güzel bir hediye olabilir. Bence düşünülmüş olması yeter. İyi günler :)
Yengen evlilik teklifi aldığına şükretsin 😂
Son dakika U dönüşü yapanların nesli artmış.
Ama güzel yani, çok tatlış ve dikkat çekici bir teklif olur 😎
klişe ama kar küresinden kar küresine değişir ben bikeresinde hediye aldım sonra çöpe attım :D sygdyds
Hayır çook zarif ve hoş 🤗 bana verilse alırım yani :D
Kar küresi güzel bi hediye de bence teklifte olmaz ya
Bence klişe değil hem o güne dair elinde minnoş bir anı da kalmış olacak
Ya ne ponçik görümcesin sen öyle severim senin gibileri çoğalmalısınız siz 😄
Klişe değil de gereksiz yere harcanan para be ablacım biri fiyatına iki kapşonlu alırsın manitanın işine yarar adam kışın ısırır. Ha uygun fiyatlı süs eşyası bulursan alınır anısı kalır. Erkeklerin kar küreleri ile mutlu olacağını sanmıyorum
adam direkt cebinden yüzüğü çıkarıp teklifinu yapsın , küreden daha iyidir.
Değişik ama güzel gibi
Bence Klişe değil çünkü hem nereye koyarsan koy her yere yakışıyor hem de birine bir hediye alacağınd aklına hiçbirşry gelmese bile alınabilecek br hediye
hediyelerin anlamları olmalı. artık modası geçmiş olarak bakmamak lazım. sizin bir anlamı varsa güzel bir hediye olabilir
Bence cok hoss
Hayır ben çok severim
Bence güzel biri banada alsin
yengene kaç kişi evlilik teklifi edeceksiniz
Hayır çok hoş bir hediye
Biraz öyle ama düşünülmesi yeter güzel olabilir
Klişe ama modası geçmez
Gayet güzel bir hediye
Evet klişe
Yoooo
Güzel bir hediye.
Klişe ama güzel 🤗