Selam,
Evlenince hediyeleşmek, sevgiliyken hediyeleşmekten daha zor oluyor çünkü zaman ilerledikçe neredeyse her şeyi almış oluyorsunuz ve bu yüzden alacak hediye çeşidiniz kalmıyor.
Bende bunu düşünerekten size eşinize alabileceğiniz alışılmışın dışında hediye önerilerinde bulunmak istiyorum. Tabi bu hediyeler tamamen benim fikrim ve eşinizin zevkini siz daha iyi bilirsiniz.Evlilik Yıl Dönümü Hediye Önerileri
Çift takı setleri

Bence evli çiftler için çok güzel bir hediye tipi olabilir ama böyle ergence tarzlardan ziyade görselde görmüş olduğun saat gibi bir hediye çok hoş olabilir. Hem kullanışlı hem de hoş bir görüntüsü var.
Eğer saati beğendiysen senin için aşağıya bir link bırakıyorum oradan alışverişini yapabilirsin.
Görseldeki ürün
Ev dekorasyon ürünleri

Daha çok hoş görüntüsü olan masa lambası, ufak biblolar vs. tarzında zarif hediye tercihleri yapabilirsin. Bu hediyeler her kadının hoşuna gider ve mutlu eder ayrıca çokta kullanışlı hediyelerdir.
Görseldeki masa lambasını beğendiysen senin için aşağıya bir link bırakıyorum oradan alışveriş yapabilirsin.
Görseldeki ürün
Klişelerin dışına çıkarak biraz farklı hediyeler önermek istedim, umarım beğenmişsindir. İyi günler dilerim...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Yıldönümleri hem erkekler için. Hem de kadınlar için yeterince zorlayıcı olabiliyor. Çünkü hemen hemen bu dönem kadar çiftler birbirleri ile yeterince hediyeleşmiş oluyor ve alternatifler gittikçe azalabiliyor. Bu durumda herkes daha sıra dışı ve olabildiğince değişik hediyelere yönlenmek istiyor.
Tabi ki bu tüm çiftlerin hakkıdır. Ben yine aklıma geldiğince bir kaç ilgi çekici hediyeden bahsedeceğim. Umarım senin ve eşinin de ilgisini çeker. Şimdiden ikinize uzun ve güzel bir yıldönümü diliyorum.Kadınlar için hediye tavsiyelerim;
İmza Tasarımlı Çelik Termos - 150 TL

Bu kişiye özel imza tasarımlı çelik termos günlük hayatta gayet kullanışlı ve işine yaracak bir ürün olacağını düşünüyorum. Özellikle farklı renk tercihleri ile günlük hayatta çok kullanışlı bir ürün. İster evinden, ister işinde ya da isterse dışarda gezerken kullanabilir. Ayrıca fiyatı da çok uygun bana göre.
İsim Yazılı Havlu - 80 TL

Yine isim tasarımlı güzel bir ürün bana göre. İster dekoratif olarak evde kullanabilir. İsterse sporda, plajda, havuzda kullanabilir. Bir çok renk alternatifi olmasında sizin için ekstra bir avantaj olabileceğini düşünüyorum.
İkili Deri Cüzdan Takımı - 300 TL

Özellikle evli çiftler için çok güzel bir tasarım. 2 iç cep, 9 kart bölmesi, 2 ayrı para gözü ile oldukça kullanışlı olan bu ürün. İsim yazdırabilme ve deri olması sebebi ile gayet kaliteli bir hediye olabilir sizin için.
Melek Kanatlı Gümüş Kolye - 250 TL

Kadınlar için asla eskiyen hediye türlerinden biride kolyelerdir. Bu kapalı kanatları ve çiftlerin isimlerini yazdırabildiği Melek Kanatlı Gümüş Kolye. Sizin gayet şık bir alternatif hediye türü olacaktır.
Karakalem Fotoğraf Baskılı Duvar Saati - 100 TL

Genelde klasik ama bana göre çok kullanışlı ve asla eskimeyen güzel bir hediye alternatifidir. Özellikle evli çiftler için çok şık bir tasarıma sahip. Bu ürünü de değerlendirebilirsiniz.
Harf Ve Tarih Baskılı Kapşonlu Sweatshirt - 150 TL

Benim çok sevdiğim tasarımlardan biridir. Hem kendinize hem de eşinize alarak güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Baş harflerinizden ve evlendiğiniz tarihin rakamlarından oluşan güzel bir tasarım yapabilirsiniz.
Benim kadınlara alınabilecek tavsiyelerim bu kadar. Şimdide erkeklere alınabilecek hediyeler konusunda bir kaç tavsiye vermek istiyorum. Keza çünkü bu konuda biraz daha zor bir olay.Erkekler için hediye tavsiyelerim;
Şık Kutuda Kişiye Özel Sıkma Kehribar Tespih - 50 TL

Biliyorsunuz tespih bir çok erkek için güzel bir hediye alternatifidir. Bir çoğu elinden düşürmez. Özellikle şık ve kalite bir tespih alabilirseniz çok daha iyi olacaktır. O yüzden bu kehribar tespih yeterince iyi bir hediye olacaktır.
Erkeğe Özel Premium Konsept Hediye Kutusu - 425 TL

Evet fiyat biraz yüksek ama içindeki ürünler gerçekten bir erkeğin aklını almak için gayet yeterli. İsme özel;
- Deri cüzdan
- Çelik Termos
- Dolma Kalem
- Kravat
- Clipper marka çakmak
Kişiye Özel Viski Şişesi

Biri bana böyle bir hediye alsa çok sevinirim şahsen. Hem isme özel olması hem de çok hoş bir tasarıma sahip olması nedeni ile gayet güzel bir hediye seçeneği olabilir. Özellikle vitrinde çok şık duracaktır.
Elegan Erkek Aksesuar Seti - 280 TL

Set içerisinde cüzdan, metal çakmak, tespih olmak üzere 3 parça erkeklere özel aksesuar yer almaktadır. Deri cüzdan Pierre Cardin markasına aittir. Çakmak dahil tüm ürünlerin üzerine isim yazılabilmektedir.
Bira Bardağı İsme Özel - 50 TL
Çok şık ve kalite bir tasarım olan bu bira bardağı da kaliteli bir alternatif olabilir sizin için. Bana göre harika bir hediye olacaktır..
İsme Özel Osmanlı Tuğralı Erkek Kol Saati
Siyah ve mat üzerine isminizin işlendiği bu orjinal saat bana göre çok şık bir görünüme ve tasarıma sahip. Bir erkek için çok kalite bir hediye alternatifi olabilir. Bu konuda bir türlü istediğini bulamayanlar için güzel bir hediye.
41 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(18-24)+1 yılSelam, yıldönümleri hem siz hem de eşiniz için en az düğününüz kadar önemlidir. 1. yıl dönümünüz veya 10. yıl dönümünüz olsun farketmez. Özel ve romantik olmalı çünkü sevdiklerinizle geçirdiğiniz tüm mutlu ve zor zamanları size hatırlatıyor. Bu gün, sevgilinizi şımartmak, sevginizi kutlamak ve daha mutlu anılar biriktirmek için mükemmel bir yoldur. Hediyelere bakacak olursak aklıma ilk gelen ev yapımı hediyeler oluyor, ev yapımı genellikle bir şey satın almaktan daha iyidir, çünkü kişisel bir dokunuşa sahiptir.
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılKız Arkadaşınıza Alabileceğiniz 5 Harika Teknolojik Hediyeler ↗
Teknolojik hediyeler düşünüyorsan göz atmanda fayda olacaktır.00 YorumlaGuzel bi yemeğe çıkart romantik sonrada işte onu ne kadar sevdiğini söyle ve geriye dönsek yine seni bulurdum ıyiki benimsin de sonrada evde romantizmle dolu cinsel ilişki
00 YorumlaYüzük
20 Yorumlaseksi iç çamaşırı
00 Yorumla
+1 yılEmzik al
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler