Lüksten kastım pahalılık değil. Buzdolabı olmazsa olmazdır mesela ama espresso makinesi lükstür olmasa da olur gibi. Sizce mikrodalga fırın gerekli mi? Ben çeyizimi tamamlıyorum yakında düğün var, almak istiyorum. Büyük kolaylık bence. Sizin düşünceleriniz neler?
Ben öğrenciyim öğrenci evinde şu merete ne kadar ihtiyacımız oldu anlatamam işin sonu hep mikrodalgada bitiyordu deli oluyorduk. Kendi evime geçince illaki alacağım ha fırında yerini tutar fakat hızlı ve pratiklik mikrodalgada.
Pratiklik açısından gerekli İşten gel hemen yemeği at ısınsın uğraşma Vs vs gibi bi çok şeyde kolaylık sağlıyor Sağlık açısından tahmin etmeyeceğimiz kadar kötü ve sağlıksız. Benim 1 yıldır bozuldu almadım daha onsuz da oluyormuş yani He birde çok elektrik yiyor
Alınan onca saçma sapan şey arasında mikrodalgaya lüx demek ayıp olur. Çok pratiktir. -18 derecede donmuş 250 gram eti 7 dakikada çözen aleti ben öperim.
Yani olmadan da yaşanabileceği için lüks dedim, buzdolabı örneğiyle karşılaştırırsak en azından hala öyle. Benim de espresso makinem var bu arada ihtiyacındır alırsın ama lüks :D
Kışın çok büyük kurtarıcı ...2 günde kurumuyor hava soğuk balkonda asamiyorsun... ev rutubet olmasin diye eve asamiyorsun... işte çok kırışıyor onunda çaresi vardir
Evet evet eve asınca sağlık açısından da çok zararı varmış, dışarı asınca da kokuyor zaten yaz da olsa kış da olsa. Makineden makineye fark eder mi acaba kırışması
@oylesinebakcam her türlü pişirme yöntemleri fırın ocak ateş vs hepsi dıştan içe doğru pişirir. mikrodalgalar ise mikrodalga sinyalleri yani radyasyon ile içten dışarı doğru pişirirler. Bu sebeple yiyecekte feci bir radyasyon tabakası bırakırlar. o makaleleri bulamam şimdi ama geçmişte bunun üzerine çok makale okudum. en basiti hamile kadınların asla kullanmaması gerekli derler. içine normal fırının tereyağı koy bir şey olmaz mikrodalga patlar vs vs. kısaca eski usül yemekleri ısıtmak en güzelidir. ben çorbamı kaseme koyar ocakta ısıtır içerim mikrodalga daha pratik ama sağlıklı değil.
Gereksiz masraf. Ha 5 dk ha 1 dk ne fark eder ki? Ekspresso makinesi neyse de Türk kahvesi makinesi de gereksiz, zaten ocakta 5 dk a yapıyorum. Kurutma makinesi de gereksiz balkona katlanan çamaşır askılığını koyuyorum hemen kuruyor. Hem süpürge robotu da gereksiz yarım yamalak evi gırgırlıyor tam temizlemiyor. Ona 5 bin 7 bin verene kadar o parayla 30 40 kere temizlikçi çağırırım haftada bir çağırsam nerdeyse 1 yıl elimi bişeye sürmedn rahatım. Ne gerek var ona?
Balkonu olmayan ve dışarı asmak istemeyen için kurutma makinesi de kolaylık. Yaşadığın yere göre değişir. Ben burada dışarı kıyafet assam is kokusuyla geri topluyorum maalesef :/ robot süpürgeyi de aslında dışarıda çalışanlar alıyor daha çok, eve geldiğinde en azından daha temiz oluyor kendi bıraktığı haline göre. Ama fiyat performans kısmı tartışılır ben de güzel temizlediğini düşünmüyorum almadım