Herkesin favori bir ayakkabı markası vardır alışveriş yaparken. Benim genelde Adidas'tır. Biraz pahalıdır. Fakat uzun süre giyebilirsiniz. Peki sizin için hangisi?
Adidas
Nike
Puma
Reebok
Kinetix
Jump
Timberland
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Süper :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Bu zamana kadar pek çok ayakkabı markası kullandım ama aralarından en dayanıklı ve konforlusu Nike modelleri oldu.
Deichman mıydı? Yeşil yazılı gracelend diye sanırsam satıcısı var maalesef tek önü xl ayakkabı üreten mağaza... Malum Türkiye de ki kızların boy ort 150-165 arası olunca üretimi de zor hatta yok bile... Ne uzun boyuna çare ne de ayağına... Uzun dediğim de 170 aslında kısa bile denir yani türkyie gerçekten sıkıntılı ve ihtiyaç değil üç kağıtçılık üzerine para dönüyor olması da utanç verici
Salomon, Scarpa ve La sportiva favori markalarım...
birde sperry'nin son-r diye bir modeli vardı. 5 yıldan sonra haşatı çıktı ve artık bulamıyorum inanılmaz rahat bir ayakkabıdır. eğer bilen gören olursa burada beklerim :)
Şeyy varr Söke Körüklü Çizmeleri bayılıyorum favorim😏
Adidas aşırı aşırı pahalı, Puma orta seviye Nike ise Adidas kadar pahalı değil ama Puma'nın da üzerinde. Almanya'dan 5 sene önce bir Nike almıştım. Hala giyerim, o kadar güzel, rahat ve sağlam.
Ben genelde US Polo ve Slezenger seviyorum. Eşyalarımı iyi kullanmayan bir insan olamama rağmen bana baya dayanıyorlar. Lise 3 te aldığım ve sürekli giydiğim ayakkabı hile hala sapasağlam duruyor.
Özellikle koşu ayakkabıları teknik olarak çok iyi fakat aslında çok pahalı değil, çünkü o bir çift ayakkabı uzun zaman özellikle hızlı yürüyüş yaparken dayanıyor.
Not:Adidas 🙂
İkinci de Nike🙂
Sporda skechers New bilanço ve the north face üstüne tanımam. Adidas gereksiz pahalı ve aldığım hiçbir ayakkabısını uzun süreli kullanamadım ve saydığım ayakkabılardaki rahatlık Adidas ta yok.
Bilanço ne ya 😄 balance
Skechers seviyorum ama TR'de gereksiz pahalı. New York'a bir dahaki gidişimde 25 dolardan üç çift alıcam.
'Ergen' yaftası yemek istemiyorum ama ben yüksek taban sneaker tarzı sevdiğim için Balenciaga güzel ve kaliteli bi marka, puma'da aynı şekilde.
Ben “CAT”in botlarına hayranım onlardan giyiyorum çoğunlukla ama burada yok o yüzden en yakın olarak timberland diyorum sadece botları...
Marka takıntım yok hangi ayakkabı hoşuma giderse onu alıyorum.
Öyle marka takıntılığım yok, hangisi denk gelirse, marka olmasa da olur.
Şıklarda yok lakin lescon tercih ediyorum çok rahat ve uzun yıllar kullanışlı
Ben bağlı olmayan cırt cırtlı ayakkabı kullanıyorum rebok
Bence Reebok. Modelleri çok şeker ! Hepsi bana hitap ediyor :)
Ben fovari ayakkabılardan da ilelebet nefret ediyorum nefffreeeeett.
Sizde giydiğiniz ayakkabıyı günlük olarak değiştirin.
Bu markaları giymedim sadece adidas giyinnmiştim bir kere
Sadece nike 😊 başka markaya bakmam bile.
Çoğunlukla Adidas ya da Nike, ama Tergan'ın bazı çantaları gibi ayakkabıları da aklımı çeliyor.
Genelde spor ayakkabı alırken nike ama vans alıyorum her yılın başında. Ben soruna cevap verdim sende destek için benim soruma bakar mısın?🥰
Bi aralar markayı geçtim superstar koleksiyonum vardır 4 5 çeşit giyerdim
Adidas ve Nikyyy arasında kaldım
Colombia, adidas, skechers.
Nike seviyorum.. ama puma daha çok 🥺
Kesinlikle nike 🖤 Keyifli geceler..
nike duruşu daga güzel ama adidas kullanımı daha rahat
New balance ve skichers
markaya takılmam illa seçeceksem nike
Nike Air jordanTek stil tek marka
Genelde nike ve hummel
Puma
Nike harici kullanmadığım için, Just Nike.
Greyder diyebilirim 🤷♀️
New balance yok neden
Para yok ki Nike Adidas alalim
Rahatlığı onemli markası değil
Nike, reebok
Kinetix
İlk dördünüde beğenerek kullanıyorum
Puma
Puma
Lescon şimdilik
Nike
Cacharel.