Alışveriş & Hediyeler Zara mı Tommy Hilfiger mı hangi çanta? Güneşimol__ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aldım kızlar size uydum kıydım paraya Zara mı Tommy Hilfiger mı hangi çanta? Cevapla Zara Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
çisemm1221 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl 2 katı fiyatı ama uzun süreli kullanırsın bu çantayı 0 0 Yorumla
1_neese Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Tommy tabiki 0 3 Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Tommy aldım Yorumla 1_neese +1 yıl İyi yapmışsın öbürünün seneye modası geçer ama bunu hep kullanırsın bide rahat kombinlenir👍🏻 Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Çünkü ben bi çanta alıp uzun süre kullanırım o yüzden modasının geçmemesi önemli benim için teşekkür ederim fikrin için biraz zor ikna olan biriyim de🥺 Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Tommy 0 2 Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Tommy aldım şimdi Yorumla münzevibirisi +1 yıl Zara tommynin getir götürünü yapar Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle tommy 0 6 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Oha fiyata gel Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Modası geçmez hem dimi Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Evet biraz pahalı Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Asla geçmez. Şık ve spor tarzda kullanabileceğin joker bir parça Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Aldım 🥺 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tommy 0 3 Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Zara’ya göre daha uzun süre kullanırım dimi Yorumla persordinary +1 yıl Evet Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Aldım 🥺 Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tommy diyorum 0 1 Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Tommy aldım Yorumla
yeşimkayaa11 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tommt 0 3 Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Modası geçmez dimi model olarak devamlı kullanırım Yorumla yeşimkayaa11 +1 yıl Evet bu basic model modasi gecmeyecek tarzda Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Aldım şimdi Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. Tomi 0 2 Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Tommy aldım Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
Hande7374 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tommy tabii 0 4 Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Devamlı kullanacağım bir model olur dimi Yorumla Hande7374 +1 yıl Tabi rengi birçok kıyafete uyuyor özellikle yaz kıyafetlerine Yorumla Güneşimol__ +1 yıl Tamam bunu sipariş vereyim o zaman Yorumla Hande7374 +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 katı fiyatı ama uzun süreli kullanırsın bu çantayı
Tommy tabiki
Tommy aldım
İyi yapmışsın öbürünün seneye modası geçer ama bunu hep kullanırsın bide rahat kombinlenir👍🏻
Çünkü ben bi çanta alıp uzun süre kullanırım o yüzden modasının geçmemesi önemli benim için teşekkür ederim fikrin için biraz zor ikna olan biriyim de🥺
Tommy
Tommy aldım şimdi
Zara tommynin getir götürünü yapar
Kesinlikle tommy
Oha fiyata gel
Modası geçmez hem dimi
Evet biraz pahalı
Asla geçmez. Şık ve spor tarzda kullanabileceğin joker bir parça
Aldım 🥺
Hayırlı olsun
Tommy
Zara’ya göre daha uzun süre kullanırım dimi