Yeni alınacak hangi markayı tavsiye edersiniz, neden?
Çok pahalı olmasın
İki kişilik
Az yaksın bi de mümkünse
Çok pahalı olmasın
İki kişilik
Az yaksın bi de mümkünse
Selam :)
Sizin için olabildiğince bütçeye uygun ve kalite/performans ürünlerini araştırdım ve bulduğum çamaşır makinesi sonuçlarının arasından en iyilerini sizinle paylaşmak istiyorum.

Bu makinenin fiyatı 2.290 TL olup, bilindik beyaz eşya markalarının başında gelen Arçelik ürünüdür. Dilerseniz size bu çamaşır makinesinin özelliklerinden bahsedeyim.
Gördüğünüz gibi bu makine tam bir fiyat/performans ürünü diyebilirim. Eğer bu makineyi beğendiyseniz, sizin için aşağıya ulaşabileceğiniz bir satın alma linkini bırakıyorum.
Arçelik 6100 M 1000 Devir 6 kg Çamaşır Makinesi

Bu çamaşır makinemizin fiyatı ise 2.701 TL olup, yine bilindik bir marka olan VESTEL ürünüdür. Tabi bu çamaşır makinesinin fiyatı bence diğerinden daha güzel ve özellik bakımından da daha iyi. Eğer dilersen sana kısaca bu çamaşır makinesinin özelliklerinden biraz bahsedeyim.
Gördüğün gibi bu çamaşır makinesinin özellikleri de bu şekildeydi. Eğer bu çamaşır makinesini beğendiysen senin için aşağıya ulaşıp satın alabilmen için bir link bırakıyorum.
Vestel CMI 9710 A+++ 1000 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi
Benim sana naçizane çamaşır makinesi önerilerim bu şekildeydi. Eğer kendin kontrol etmek ve araştırmak istersen, sahibinden. com ve gittigidiyor gibi sitelerde çok ufak bir araştırma yaparak sonuçlara ulaşabilirsin.
Çamaşır makinesi seçerken A+++ olmasına özellikle dikkat etmeni öneriyorum. Daha çok fiyat/performans ürünlerini seçersen senin için çok daha yararlı olacaktır. Ucuz diye de kalitesiz bir ürünü alma ve bilindik markalardan şaşma derim.
Umarım sana yardımcı olabilmişimdir, iyi günler dilerim.
Merhaba,
Beyaz esya isi biraz şansa bagli hic bilinmedik markalar yillarca kullanilirken bilindik markalar 3-5 senede bozulabiliyor. Ben beyaz esyada Alman markasindan şaşmıyorum Bosch bu konuda cok iyi tavsiye ederim.
Bizimki arçelik 30 seneye yakın oldu annemin.. ama artık değişmesi gerek. Bosch tavsiye etmiyor bi üye ama.
Yeni makinaların hepsi enerji tasarruflu alacaksan siemens ya da bosh al Alman malı ve yedek parçasını çinden getirmeyen ender markalardan diye biliyorum.
Onlar da çok pahalı değil mi
Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız biraz kesenin ağzını açmanız gerek Arçelik beko eskiden çok kaliteliydi ama artık o kadar kaliteli değil belki biraz ucuz olabilir ama ömürleri kısa.
Kese olsa ağzını açarım da neyse. Teşekkürler
Cevap
4Cevap
Bosh güzel tavsiye ederim
Araba mı bu az yaksın, A++ olmasına dikkat edin o zaman. Arçelik ve beko türkiyede en tercih edilebilir beyaz eşyalardır. Servis ağı da yaygın
Beyaz eşya, elektriği az yaksın yani
Çamaşır makinanızın arızası nedir?
Bilyeleri çıkmış kazanın
Tambur rulmanı dağıtma olayı karşılaşılan bir durum. Parça fiyatı ucuz ama işçilik çok pahalı. Bizim makinada rulman dağıttı 4 sene önce servise verdik 350 TL karşılığında yapıldı ama 9 ay dayandı.
Gerekli parçalarını ben aldıktan sonra kendim tamirini yaptım, ağır işçilik gerektiren bir tamirat bu ve kendi onarımımından sonra 3 senedir makina sorunsuz çalışmakta.
Makinayı tamir ettirmek yerine yenisini almak mantıklı tabiki.
Bazıları Alman markası tavsiye etmiş ama bende o markaları size tavsiye etmiyorum. Beyaz eşya konusunda Vestel markasından da uzak durmanızı tavsiye ederim.
Beyaz eşyada alabileceğiniz en iyi Marka ise Arçelik Beko markaları. Beko zaten yurt dışına ihraç edilen ve de çok tutulan bir marka.
Çok güzel ve ayrıntılı bi açıklama olmuş çok teşekkür ederim.
Altus hakkında bilginiz var mı peki yadç da regal
Altus Arçelik grubunun alt markası, regal ise Vestel grubunun alt markası.
Tavsiye eder misiniz
Regal değilde Altus markasını tavsiye ederim tabiki sonuçta Arçeliğin alt markası ve yedek parça ve teknik servis hizmetlerini Arçelik yapıyor.
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Nasıl bozuldu , neyi var?
Bilyeleri çıkmış kazanın
bU HALLEDİLEBİLİR.
700 TL dediler ama makine çok eski
arçelik den şaşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?