Alışveriş & Hediyeler Ünlü markaların imitasyon ürünlerini kullanır mısınız? ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Chanel, Gucci, Hermes vb. fark etmez. Pahalı olduğu için alamadığınız; çanta, ayakkabı, saat veya parfüm gibi ürünlerin çakmasını kullanır mısınız? :D Ünlü markaların imitasyon ürünlerini kullanır mısınız? Cevapla Marka Soruları Ayakkabı Soruları Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Ben kullanmam zira şıklık markada veya çakmasında değil, kalitededir. Hem bu durum ürüne özgünlük kazandırır. 1 0 Yorumla
smurfff Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yok yok asla kullanmam ya hep hiç derim param varsa orijinalini alayım yoksa da hiç olmasın daha iyi 0 0 Yorumla
gozde_nur Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl kullanmam, ya o markayı alırım veya kaliteli baska bir ürün alırım, zaten marka takıntım pek yoktur 0 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı. Tsörtlere para vermiyorum kendim yapıyorum, ayakkabıya paraları bayıyorum. 0 0 Yorumla
damnparanoia Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Eğer beğendiğim birşeyse evet onun dışında sırf marka gibi durduğu için almam. 0 0 Yorumla
baby_still_alive Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl marka önemli değil ya. hangisi ucuzsa onu alırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kullanmam zira şıklık markada veya çakmasında değil, kalitededir. Hem bu durum ürüne özgünlük kazandırır.
Yok yok asla kullanmam ya hep hiç derim param varsa orijinalini alayım yoksa da hiç olmasın daha iyi
kullanmam, ya o markayı alırım veya kaliteli baska bir ürün alırım, zaten marka takıntım pek yoktur
Tsörtlere para vermiyorum kendim yapıyorum, ayakkabıya paraları bayıyorum.
Eğer beğendiğim birşeyse evet onun dışında sırf marka gibi durduğu için almam.
Tabikide kuyafette evet
Evet
Hayır asla almam
Alırım
marka önemli değil ya. hangisi ucuzsa onu alırım