Merhaba :)) Hiçbir şeyimi satma gereksinimi duymam zaten. O maddi imkan olsun ya da olmasın günümüz şartlarında bir telefona o kadar ücreti vermek kesinlikle aklımdan geçen bir fikir dahi olmaz. Çok zenginsem ya da benzeri sosyal yardımlaşma kurumlarında anne ve baba sevgisine ve maddi ihtiyaç duyan birçok çocuk ve daha nice ihtiyaç sahibi var onlara desek olmayı düşünürüm.
Hiç şaşırmadım artık birşeyin yanına gerçekten yaklaşılmıyo herşey ateş pahası ben şahsen telefon alırken o kadar pahalı miktar telefona yapışmam bütçeme hangi telefon uygunsa onu alırım bu resmen gösteriş bence telefona en fazla ödiceğim miktar en fazla 2 bin falan daha fazlasını ben gereksiz buluyorum o kadar uçmaya gerek yok sonuçta hepsi aynı işi görüyo
bir iphone kullanıcısı olarak yeni bir iphone almak için hiçbirşeyimi satmam. ha evdeki pc yi satsam bir tane alabilirim üste parada kalır... ha bir iphone benim bilgisayarım etmez... param olsa yine o parayı vermem... elimde ki 6s in nerden baksan bir 2 sene daha gideri var..
Bu teknolojik gelişmelerin günden güne arkasında zayıf kalarak cari açık vermeye devam edeceğiz ve kur düzenli olarak böyle artmaya devam edecek. Bir telefona param olsa dahi o kadar vereceğimi sanmıyorum.
Iphone işi iyicene bozdu kimdi o adam öldü ondan sonra Iphine devri bitti o zaman sanki sadece para icin yapiliyormus gibi duruyor onlae icin de bunu diyemeyiz orda görünen fiyatlar dolar degil tl aslinda senin de ülken bu kadar iyi olsa daha rahatlikla alabilirsin dolara cevirdigin zaman yuksek oluyor ama sorun dolarda degil vergi de senin ülken vergiyle gecinen bir ülke 1 telefon alirken bir tane daha aliyorsun o da devlete gidiyor hala Türkiye söyle Tükiyr böyle Türkiye iyi diyenler var bu iyi diyen kesim açlıktan geberen kesim bir de
Hiç şaşırmadım artık birşeyin yanına gerçekten yaklaşılmıyo her şey ateş pahası ben şahsen telefon alırken o kadar pahalı miktar telefona yapışmam bütçeme hangi telefon uygunsa onu alırım bu resmen gösteriş bence telefona en fazla ödiceğim miktar en fazla 2 bin falan daha fazlasını ben gereksiz buluyorum o kadar uçmaya gerek yok sonuçta hepsi aynı işi görüyo yani hepsi bir müddet sonra bozulmuyo mu ben şahsen o kadar fiyat ödemem ben telefon için
Hiç şaşırmadım artık birşeyin yanına gerçekten yaklaşılmıyo her şey ateş pahası ben şahsen telefon alırken o kadar pahalı miktar telefona yapışmam bütçeme hangi telefon uygunsa onu alırım bu resmen gösteriş bence telefona en fazla ödiceğim miktar en fazla 2 bin falan daha fazlasını ben gereksiz buluyorum o kadar uçmaya gerek yok sonuçta hepsi aynı işi görüyo
Hiç şaşırmadım artık birşeyin yanına gerçekten yaklaşılmıyo herşey ateş pahası ben şahsen telefon alırken o kadar pahalı miktar telefona yapışmam bütçeme hangi telefon uygunsa onu alırım bu resmen gösteriş bence telefona en fazla ödiceğim miktar en fazla 2 bin falan daha fazlasını ben gereksiz buluyorum o kadar uçmaya gerek yok sonuçta hepsi aynı işi görüyo
Androidciler burda ne ağladınız be kalite olduğu için yüksek fiyat iPhone 11 kullanıyorum Samsung göre kaliteli kardeş ne derseniz deyin Sanırım 11 ve saatimi saatimi satmam yeterli olucaktır ama şimdilik kalsın
Üniversite de yurtdışına kaçarsan 20 günlük maaşıma denk. Yani hele bi üniversitetyi kazanayım sonrasında telefon mu alırım bilmem. Maa burada iken telefon için hiçbirşeyimi satmam