Lisede bütün sınıf para toplayıp şişme kadın almışlardı bana bir kere. Hediyenin saçmalığı kadar o para verenlerin arasında o zamanlar hoşlandığım kız da vardı. En yakın arkadaşlarım beni kıza rezil etmişlerdi komiklik olsun diye. Bu da en saçma anımdır :/
Özenilmeden alınan hediyedir. Misal uğraşılmış, planlanmış hediye almak karşındakini değerli hissettirir. Parası olan ayı bile çiçek sepetinden adrese teslim kütük alabilir. Uğraşsız, çabasız bi kütük.
Saçma demiyimde bana göre pahalı hediyeler çok gereksiz yani ne gerek var sırf gösteriş için o kadar pahalı bir miktar harcamaya ucuz fiyata gayette en güzeli alınabilir gösteriş için hava atmak için alıyolar sırf
Peluş tatlıdır ya, çok klasikleşmiş hediye olsa da. Ne bileyim işte çok aşırı büyük olmadıkça, seviyorum ben peluş ayıyı.💖🧸 Bence pahalı olan her hediye gereksiz.
Saçma demiyimde bana göre pahalı hediyeler çok gereksiz yani ne gerek var sırf gösteriş için o kadar pahalı bir miktar harcamaya ucuz fiyata gayette en güzeli alınabilir gösteriş için hava atmak için alıyolar sırf