Alışveriş & Hediyeler Yemek siparişlerinde hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? THATMAN Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor adres kısmını konum dışında nasıl giriyoruz bana habire bu konuda sıkıntı çıkıyor sinir oldum. yemeksepeti getir yemek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yemek siparişlerinde hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Cevapla Sipariş Soruları Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Boavista Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yemek siparişlerimi genel olarak eğer kendi sitesi varsa kendi sitesinden yaparım ama bazılarında sipariş verilmiyor o yüzden Yemek Sepet'inden sipariş ediyorum. Oldukça memnunum. 1 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yemek sepetini kullanıyorum hızlı servisinden oldukça memnunum 2 0 Yorumla
asdastlaar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Burger king, mcdonalds, popeyes bizim burda sadece getiryemek te var onun için getir bir mutluluk 1 0 Yorumla
Zey000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl genelde arayarak sipariş veriyorum onun dışında yemeksepetini kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Nanacookie Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Getire hanuz hapsi gelmedi bu yuzden yemegin en iyisi yemeksepeti 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl YemekSepeti ve GetirYemek uygulamalarının ikisini de kullanıyorum.. 1 0 Yorumla
ayseglaktas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Getir yemeğide kullanıyorum ama Yemek sepetini daha çok kullanıyorum 1 0 Yorumla
ClairDeLuna Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aramayı tercih ediyorum genelde ama o olmazsa yemeksepeti 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=E7aqEcOb4qQ Yorumla THATMAN +1 yıl Sensin demi yine sen. Deli Yorumla
redixngirl Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl getir tabiki getirde çoğu restron %50 indirimli oluyor ve bazen kuponlar oluyor 30 tllik alışverişi 5 tlye 30tllik yemeği 1 tlye almışlığım var 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 799 cevap paylaştı. Bize yakın dükkanları bizzat arıyorum. 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 902 cevap paylaştı. En son ne zaman disardan yemek yedim hatrlamiyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,2b cevap paylaştı. Yemeksepeti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yemek siparişlerimi genel olarak eğer kendi sitesi varsa kendi sitesinden yaparım ama bazılarında sipariş verilmiyor o yüzden Yemek Sepet'inden sipariş ediyorum. Oldukça memnunum.
Yemek sepetini kullanıyorum hızlı servisinden oldukça memnunum
Burger king, mcdonalds, popeyes bizim burda sadece getiryemek te var onun için getir bir mutluluk
genelde arayarak sipariş veriyorum onun dışında yemeksepetini kullanıyorum.
Getire hanuz hapsi gelmedi bu yuzden yemegin en iyisi yemeksepeti
YemekSepeti ve GetirYemek uygulamalarının ikisini de kullanıyorum..
Getir yemeğide kullanıyorum ama Yemek sepetini daha çok kullanıyorum
Aramayı tercih ediyorum genelde ama o olmazsa yemeksepeti
https://www.youtube.com/watch?v=E7aqEcOb4qQ
Sensin demi yine sen. Deli
getir tabiki getirde çoğu restron %50 indirimli oluyor ve bazen kuponlar oluyor 30 tllik alışverişi 5 tlye 30tllik yemeği 1 tlye almışlığım var
İkisini de kullanıyorum
Hiçbirini kullanmıyorum şükür.
Bize yakın dükkanları bizzat arıyorum.
En son ne zaman disardan yemek yedim hatrlamiyorum
Gidip kendim getiriyorum
Ben indirim kovalıyorum
Yemek sepeti
Yemek sepeti
Getir süper
Yemeksepeti
Yemeksepetini kullanıyorum
yemek sepeti var varrr