Tek sorun çok fazla yürüyemiyor olmam
Bunun bir tüyosu falan var mı kızlar?
Selam.
Yürürken topuklu ayakkabıya bakıp heycan yapma. Ya da güzel yürüyor muyum diye adımlarını gözden geçirme. Sadece yürüyeceğin yola ya da başka şeylere odaklan.
Giyenlerde birden topuklu ayakkabı da yürüme efsanesi olmuyorlar, yürüdükçe alışıyorsun. Ne kadar çok kullanırsan alışma sürecin hızlanır. Ve çok kullanayım derken de ilk kullanımlarını çamurlu yolda vs. deneme derim.
Cevap
9Cevap
bir şey yokki aslında yürümesinde zaten giysende hergün giymezsin anca bir davete veya özel bir yere giderken giyersin ilk defa giyceksen çok zorlanırsın yürürken ayakların çok ağrır su toplar söyliyim ilk kez giyenler için çok çok zor ben ilk giydiğimde kaç kez düştüm baya yürümeden sonra alıştım anca ama en güzeli bence spor ayakkabı topukluda çok giydim ama spor kadar rahatını göremedim topuklu çok rahatsız edici bana göre spor daha rahat her açıdan
bir şey yokki aslında yürümesinde zaten giysende hergün giymezsin anca bir davete veya özel bir yere giderken giyersin ilk defa giyceksen çok zorlanırsın yürürken ayakların çok ağrır su toplar söyliyim ilk kez giyenler için çok çok zor ben ilk giydiğimde kaç kez düştüm baya yürümeden sonra alıştım anca
Birşey yokki aslında yürümesinde zaten giysende hergün giymezsin anca bir davete veya özel bir yere giderken giyersin ilk defa giyceksen çok zorlanırsın yürürken ayakların çok ağrır su toplar söyliyim ilk kez giyenler için çok çok zor ben ilk giydiğimde kaç kez düştüm baya yürümeden sonra alıştım anca
Birşey yokki aslında yürümesinde zaten giysende hergün giymezsin anca bir davete veya özel bir yere giderken giyersin ilk defa giyceksen çok zorlanırsın yürürken ayakların çok ağrır su toplar söyliyim ilk kez giyenler için çok çok zor ben ilk giydiğimde kaç kez düştüm baya yürümeden sonra alıştım anca
Ayak içine pes ler satılıyor efendim kaydırmaz jel den ondan alın daha rahat hissedersiniz
Aa tamam
Alışırsın ya zamanla zor değil. Özel davetlere gide gele.
Profil yazında çok atarlı :D
Umarım 😇
Şu atar durumu kişiliğim de var ya
Ve birde bıktıranlarda sağolsun
Haklısın
Zor oluyo belki her gün yürüyüp ayakta durursan alışabilirsin
Yav daha profil resmindeki makyaj programla yapılmış topuklu ayakkabı senin neyine
Balım makyaj kullanmıyorum
Oda tanınmamak için
Sen daha olayı anlamamışsın soruma cevap ne haddine
😄😄😄 Allah kolaylık versin 😄
😅 😅 😅 İnşallah
O ayakkabıları mı giyeceksin
Evet güzel değilmi?
güzel tabi bacakların da öyle güzelse
Önemli olan yürüyebilmek
Yürürsün
Alışırsın... cokmu seviyorsun
Yardımcı olamıycams zamanla alışırsın :(