Arkadaşlar siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama zara neden eskisi kadar kaliteli değil?

Arkadaşlar siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama zara neden eskisi kadar kaliteli değil?
Zara dünyaca bilinen ve en çok tercih edilen markalardan biri. En popüler markalardan biri olmasıyla beraber fiyatlarıda diğer markalara nazaran daha uçuk kaçık. Haliyle tüketicide aynı oranda kalite bekliyor fakat ürünlere bunu yansıtamamışlar. Geçen hafta aldığım ayakkabı kaldırıma çarpmamla patladı önden, sonra hemen mağazaya götürdüm sağolsunlar yardımcı oldular. Aynı modelden tekrar aldım, dedim belki o aldığımda bi problem vardı bana denk gelmiştir falan. Sonra yeni aldığımda aynı şekilde kaldırıma çarptığım gibi önden patladı. Bugün 3. Ayakkabımı aldım umarım bunda da aynı sorunu yaşamam. Ve son olarak 2-3 ay önce deri ceket almıştım ilk giymemde direkt ense kısmındaki kumaş tüy topladı topak topak oldu. İlk giymeden böyle oluyorsa rezillik resmen. Ne gariptirki tarzıma hitabeden tek marka zara pahalı falan dinlemeyip alıyorum ama hep pişman oluyorum. Benim gibi bu sorunları yaşayan var mı acaba?