Alışveriş & Hediyeler Cebinde akrep olan sevgilim hediyenin de replikasını almış. Replika’dan hediye olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Parası var ona rağmen hep cimri pinti. Bıktım. Ya replika hediye ne ya ne? Cebinde akrep olan sevgilim hediyenin de replikasını almış. Replika’dan hediye olur mu? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
atilgan007 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Seni bu kadar mı seviyor şimdi anladın umarım son söz senindir 1 0 Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Artık orjinal ürün yerine çakma ürünler kullanıyoruz. Sağlığımız için de büyük bir tehdit unsuru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Parası için berabersen gönder gitsinBu cümleleri de kullanıyorsan da büyük ihtimalle o şekildesin. Normal biri olsan takılmadım bunlara. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence ayrıl bu ne yaa olacak iş mi. kendi dengin birini bul. Bide evlenir ömür boyu adama hayatı zehir edersin yazık adamcağıza😄😄😄 0 0 Yorumla
offical8080 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 46% +1 yıl Replika ney 1 1 Yorumla Sinan383838 +1 yıl Sahte, çakma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni bu kadar mı seviyor şimdi anladın umarım son söz senindir
Artık orjinal ürün yerine çakma ürünler kullanıyoruz. Sağlığımız için de büyük bir tehdit unsuru
Parası için berabersen gönder gitsin
Bu cümleleri de kullanıyorsan da büyük ihtimalle o şekildesin. Normal biri olsan takılmadım bunlara.
Bence ayrıl bu ne yaa olacak iş mi. kendi dengin birini bul. Bide evlenir ömür boyu adama hayatı zehir edersin yazık adamcağıza😄😄😄
çakma almak ne almasın daha iyi
Of öyle şey mi olur ya ne kadar ayıp yaptığı.🤢🤢🤢
Cimri erkekten bir halt olmaz kızlar.
olmaz, hoş bir durum değil..
Sen ne aasini beklerdin
Vazgeç kanka manyak olursun
Replika ney
Sahte, çakma
Benim sevgilim bile yok iyi bulmuşun )
Replikami o ne
Olmaz tabi ki..
Ondan bişe olmsz