Çalışma masası alınacakken en önemli unsur sana uygun olup olmadığını belirlemendir. Kimisi daha basit ve yer kaplamayan masaları severken kimisi ise görece daha büyük ve daha geniş masaları tercih eder. Buna karar verdikten sonra ise çalışma masanı daha rahat seçebilirsin. Bu nokta da benim de önerilerim olacak.
Bu da bir önceki çalışma masasına benzeyen ve dış tasarım olarak çok beğendiğim bir ürün. Hem monitörünü ya da laptopunu koyabilir hem de raflara süs eşyaları koyup masanı güzelleştirebilirsin. Ayrıca bunun da tıpkı bir önceki gibi geniş bir alana sahip olduğunu söylemeliyim. Bu ürüne de şu linkten ulaşabilirsin. https://www.vivense.com/kalenderdekor-olivia-calisma-masasi-a-cam-siyah-120521203244-modeli.html
Benim sana önerilerim bunlar olacak fakat bu çalışma masaları hoşuna gitmezse yukarıda ki linklerden diğer ürünlere de ulaşıp tercihini daha farklı çalışma masalarında kullanabilirsin. Keyifli alışverişler.
Merhaba çalışma masası her zaman büyük ve rahat kullanıma uygun olmalı 2 önerim olacak.
Bu ürünü kendim de kullanıyorum kitaplığa sahip olması benim için bir avantaj istediğime rahatca ulaşıyorum. Ayrıca monitör koymak için de alan oldukça geniş.
Bir önceki modeli beğenmezsen birde bunu tavsiye edeyim. Belki altta kitaplık olması hoşuna gitmez. Raflı ve geniş bir çalışma masası istersen buyur. :)