Sevgiler 😊💜
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Neye ihtiyacı olduğunu düşün. Ne sevdiğini nelerden ve neler yapmaktan hoşlandığını düşün. Ben resim yapmayı çok seviyorum mesela. Tuval ve bende olmayan değişik yeni çıkan boyalardan alınsa hoşuma giderdi.
Selamlar.
Daha çok bir şeye ihtiyaçı var mı diye ilk düşün. Hatta gizli bir şekilde şu an ne istediğini bile sorabilirsin. Zaten onun aklına hediyye alabileceğin gelmeyecektir. Bu yüzden laf arası bunu ona sorabilirsin. Kendi ağzından duyarsan bu gerçekten çok işine yarayabilir. Seçim yaparkende alışverişte zorlanmazsın.
Eğer ki manevi bir hediyye alırsan sevinebilir elbette. Güzel bir manevi hediyye al. Ya çocuğuyla ilgili olsun ya da onunla ilgili olabilir. Hatta ikinizle alakalıda olabilir. Onun yüzünü güldürebilecek bir hediyye olacaktır bu. Fotoğraflarını çervive yaptırabilir veya çocuğuyla birlikte olan fotoğrafları birleştirebilirsin. Bir kaç süslemeyle bu çom hoşuna gidecektir.
Evli bayanlar hemde ev eşyalarına bayılırlar. Antika bir ev eşyası alabilirsin ona. Tabi seçimi onun zevkine göre yapmalısın. Sevdiği rengi biliyorsan eşyayı o renkte al. Bu hediyyeye bayılacaktır.

Ablalar gününü ilk defa duydum ama bence yukarıdaki gibi komik bir şey al gördükçe gülersiniz. Onun dışında gece lambası da alınabilir. Sevdiği bir filmin gece lambası. ya da telefonuna güzel bir kaç kılıf alabilirsin, paranda sıkıntı yoksa güzel bir kahve makinesi de önerebilirim. Benim önerilerim bunlar inşallah aradığın hediyeyi bulursun.
https://www.trendyol.com/kedili-dukkan/baskili-kupa-bardak-p-48111373?boutiqueId=61&merchantId=334208
Sanat eserleri "biblo" hoş bir hediye olur.
Unutulmayacak "fotoğraflı çerçeve veya puzzle fotoğraf" daha iyi bir anı olabilir.
Okunması gereken "Roman kitapları" alabilirsiniz.
Bu üçünden daha değerli bir hediye bilmiyorum 😊
Cevap
5Cevap
Oha ablalalar günü mü varmış lan ben niye bilmiyordummm. Of neyse öğrendim kardeşlerime hediye aldırıcam 😂😂😂😂
Helal be 😂😂
Ahahaha çok tatlısınız 😄😄 yok böyle bir ablalık. Aldır aldır sürü sürü aldır ki mutlu ol döxnjdsş
Ben de alayım mı sana içimde kaldı 😂
💙🌸

Ablana Bu Hediyeyi Alabilirsin
Bana almadı ben de almadım ondan hiç düşünmedim😂😂
Üvey kardeşler
Ona çocuğu konusunda yardımcı bir şey alabilirsin en çok o işine yarar
Not defteri ya da günlük tarzı defteri yoksa ondan al ama güzel ve farklı olsun.
minyatür heykel veya saat parfüm tarzı şeyler olabilir
o degılde ablalar gunude mı varmıs .
bakıcılar gunu falanda cıkar artık :)
Bilmem kafana göre hediye al
Albüm al ve içine ikinizin fotoğraflarını koy
Kulaklık ya da boy aynası alabilirsiniz
Kar küresi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?