aynı zamanda kolyeyi tanımadığım birisine vermek istemiyorum, yakınlarıma verirsem de gördükçe aklıma geleceğini düşünüyorum.
kavga ile ayrılmadık, severek ayrıldığımızı düşünüyorum ve hala barışmak istiyorum
Ya her şeyi geçtim de şu verilen hediyeyi geri almak ne erkeği ne kadına yakışmıyor bu delikanlılığa sığmayan bir şey bence. Ama benim ayrıldığım insan bana yüzük vermiş olsaydı ben zaten yüzüğü kendisine iade ederdim ben de durmaz yüzük ayrı bir şeydir. Ama kendisinin iade etmesini beklemeliydin sen geri istememeliydin ayıp olmuş biraz. Herneyse barışmak istiyorsan neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama suç sendeyse hatanı anladığını belirten uzun olmayan bir mesajla olaya başlayabilirsin. Eğer ki sana kızgınsa uzun mesajları okumayabilir 😁sonra doğum günü için aldığın kolyeden bahsedersin vermek istediğini söylersin. Ama bence seven insanlar birbirlerini görünce yumuşarlar mesajda, telefonda çok katı da olsalar seven insan sevdiğini karşısında görürse yumuşar. En etkili taktik budur😁 Zaten oda seni seviyorsa bu durumdan etkilenir ve devamını getirirsin.
Merhaba,
Eğer aranızda şu an arkadaş gibi bir diyalog yoksa yani ilişkiniz bittikten sonra konuşmayı tamamen bıraktıysanız bu durum bir kıvılcım gibi algılanabilir. Yani tuhaf olur.
Seçmekte çok uğraştıysan ve senin için anlam ifade eden bir kolye ise her baktığında sana geçmişi hatırlatır. Eğer eski sevgilinle aranızda diyalogların başlamasını istiyorsan ona hediye et, istemiyorsanda her baktığında geçmişi hatıralatmaması için onu görmeyeceğin ve unutabileceğin şekilde hayatından çıkarman gerek. Yardıma ihtiyacı olan birine, kuruma ya da normalde pek konuşmadığın birine vermeyi deneyebilirsin. Ama içine sinerek bir sonuca var ki sonradan sende burukluk kalmasın.
Yine de sonuç olarak senin tercihin. 🌷
düşman değiliz ama aramızda bir arkadaş ilişkisi de yok, haketmediğini düşündğüm için ona aldığım yüzüğü geri istedim. ben böyle yapınca bana aldığı bir hediyeyi geri istedi, alınan hediyelerin geri istenmesinin yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum ama yüzük farklı şeyler ifade ettiği için geri almak zorunda hissettim.
bir yandan ona verdiğim tek hediyeyi geri aldığım için üzgünüm, bir yandan da barışmak istiyorum, bana aldığı saat ile birlikte kolyeyi göndermeyi düşünüyorum,
Knk bendede aynı şekil oldu ona sktri çekmeden önce hediye almıştım 199.99 krş luk ayna aldım bide 300 tl ye de makyaj kadın araç gereçleri vs aldım 100 tl ye de çikolata aburcubur vs aldım güzelliğinle aynaları çatlat bebeğim diye notta bıraktım içine gtüne tekmeyi bastıktan sonra da içindeki notu sildim. Kendine iyi bak yazdım hediyeyi ona arkadaşı vasıtası ile gönderdim 600 tl b0ka gitti ama o kapağı yapmama değdi.
Ayrılma nedenimiz laf dinlemiyordu plana uymuyordu ve işlerimi baltalıyordu bi görev versen beceremez elinde patlatırdı ya da bi dosyayı emanet etsen kaybederdi ya da yanlışlıkla çöpe atardı deli ederdi insanı aynı iş yerinde çalışıyoruz dosyayı s2min keyfinden vermiyorum ona neyse koy gtüne gitsin kapısına fırlat kaç hediyeyi ya da arkadaş vasıtasıyla ilet ona
Çok fazla tereddüt ettiren bir soru. Kavga ile ayrılmak veya başka şekilde ayrılmak fark etmez eski olan hiç bir şeye yeni bir şey alınmaz, verilmez. Bunu değiştirme gibi bir olanağımızda yok. Lakin saklayıp olurda tekrar barışırsanız verebilirsiniz. Şuanda o hediyenin hiç bir değeri yok sıradan bir parça versen karşı tarafın alması, hadi almasını geçtim, aradaki hatır için alması ilişkiyi kökünden kazır bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Biraz zamana bırakmak yarım kalan şeyleri de zamanın kontrolüne vermek (Hediye) daha iyi olacaktır. Bence biraz sabret koy bir yere beklesin.
Cevap
33Cevap
Hiç unutmam, üniversite ye ilk gittiğimde, o sene kazanamayan kız arkadaşıma tiffany 'den ( siz bilmezsiniz o seneleri, ayfon yok, tablet yok, varsa Lewis, quicksilver, tiffany) üni kredi kartıyla 8 taksitle hediye aldım. Talihsiz bir yanlış anlaşılma yüzünden terkedildim. O başka sevdalara yelken açtığında ben belki de hala o taksitleri ödüyordum. Uzun lafın kısası awkym onun hediyesinin.
Şimdi sen barışmak istediğin için tatlı su kurnazluğıyla bak benim için değerlisin deyip kolyeyi vermek istiyorsun. Velev ki kabul etti. Sen hülyalara dalarken , o kolyenin arasından dilletirse boynunu görürüm senin romantizmini.
Letgo abisi, hem kolyeye hem kıza. Let go - izin ver gitsin
Barışırsın yarın öbürgün o zaman verirsin sende niye dert ediyosun ki eğer hediye ettiysen geri almak olmaz ayıp çünkü verilen hediye geri alınmaz ayıp ilişkiniz bittiyse verme derim sonuçta aranızda birşey yok birşeyler bitmiş şu saatten sonra versen ne ifade eder onun için
Ayrılmışsın tabii ki verme. ama illa ki veririm diyorsan ara ve önceden hediye aldığını ve veremediğini söyle
kız ne dedi
@ZynpEylül senin kadar düz ve duygusuz bi kız görmedim. Yetişemedim elemana yönlendirmeni yapmış bile direk içine etmişiniz ne diyeyim.
Önceden ara ve hediye aldığını söyle ne demek nasıl bi öneridir? Tabii bu durum içerisinde olmadığın için duygusuzca kolay geliyordur sana. Ne olsa keyifler keka..
Yorumlara yazdım bi bak istersen. Bu arada yazdıktan sonra sizin yorumları görünce geç kaldığımı anladım üzüldüm.
@melankolikbirim takıp foto attı teşekkürler bla bla
Bence vermemelisin çünkü o hediyeyi ilişkiniz devam ederken, onu mutlu edeceğini düşünerek aldın. Ama şimdi şartlar değişti ve ayrıldınız. Özellikle ayrılığın ilk dönemleri, ayrılığı kabullenmek oldukça zordur. Siz de böyle bir dönemden geçiyorsunuz muhtemelen. Eğer bu dönemde böyle bir hediye verirseniz, sizin barışmak istediğinizi düşünecek ve eğer ayrılan taraf oysa kesinlikle reddedecektir. Bu kadar atraksiyona gerek yok bence..
Bak kardeşim kızla randevuleş benim gibi sigara kullanmıyorsanda bi paket al hazır et ateşinide. Güzel giyin kuşan saçıda fönle parfümlerinide sık beklenti içerisinde olmadan selam bunu sana ayrılmadan önceki şu gün almıştım. O güne laik nasibi yokmuş benim çöpe veya bi başkasına vermeye gönlüm razı olmadı sen napmak istersen yap ama bunu al de. O kız zannımca illa ki alır. Verdikten sonra çıkar sigaranı yak güzelce bi derin çek üfle teşekkür et kıza herşey iiçin sırtını dön sigaranı çeke çeke yoluna bak. Eğer o kız seni gerçekten kaybetmek istemiyorsa onun içindeki duygu bastırıp harekete geçer ve sana seslenip durdurur. Ses yoksa her adımında onu unutmak için at ve uzaklaş. Bu senin iyiliğin için daha iyi olacaktır. İnan bana..
Merhaba dostum, ben aynı durumu yaşamıştım. Ben gümrükte bırakmıştım kolyeyi maalesef sırf almayayım diye
Anlatabilir misin ayrılık nasıl oldu?
Hayırlısı olsun, artık onun peşinden koşmamanı tavsiye ederim
Her şey en nihayetinde olacağına varıyor. Hayırlısı olsun
Bence ver tekrardan aklına gir aklı karışsın o peşinden gelsin bak kesin işe yarar ver ve bana dönüş yap
Düşünüyordur şimdi tekrar yazar bence
Karşındaki seni küçük görebilir bence verme hiç. Geri iade et edebiyorsan da küçük bir kız çocuğuna ver mutlu olur en azından.
O zaman dediğim gibi tanımadığın birine ver. Haklısın tanıdığın birine versen hoş olmaz.
Ayrıldıktan sonra hediye alma-verme faslına girmeyin. Ondaki onda kalsın. Sendeki sende kalsın. Sallaman lazımdı yani. At çöpe ne var ki? Yani kolye belki değerlidir de ne bileyim yani ayrıldığın kız arkadaşına vermemeliydin.
Ben de bir hediye yapmıştım, örmüştüm yani. Tam onun içindi, görüşünce verecektim veremeden ayrıldık... başkasına versem veremem, elimde kaldıkça onu hatırlatıyor, göndermek de içimden gelmedi. Kaldı öyle
Sakın verme manyak artık aranızda hiçbir bağ yok. Burda ver diyen kızları da umursama sakın. Sakla belki ileride başkasına verirsin. Gerçi bu da saygısızlık olabilir. Ne yaparsan yap eski sevgiline verme sakın.
Bana ver boşver sen onu 😁 adresimi vereyim kargo ile yolla ben kıymetini bilirim
🤣 bak veririm hee şakam yok uzun zamandır kimseden hediye almadım nasıl bir hediye güzel mi? Şaka bir yana onun sana karşı olan tavrı nasıl? Bence verme ne bileyim ileride başka bir sevgilin olur ona ver 😕 he sen onu çok seviyorsan ve barışmak gibi bir niyetin varsa onun sana olan tutumu devreye giriyor. Oda sana hala aynı şeyleri hissediyorsa ver o zaman 🤷🏻♀️ bilemedim duygularından emin olman lazım
😳😳 Ee ne dedi? Barışacak mısınız peki?
Bana da aynı durum oldu bana büyük haksızlık yaptı 6 ay geçti hediye almıştı geçen doğum günü diye aynı şekil iade ettim Ahahhaha at gibi giden it gibi dönüyor cook güzel bir tatmin oluş😀
Al hayrına senin olsun sana almıştım falan de dmekdkekdkdl şaka yapıyorum ben sana almıştım doğum günün için içimde kalmasın diye eline tutustur sonra git arkana bakmadan
Seni aldatmadı medeni ayrıldıysanız. Ver tabii ki. Ben sevgilime hep hediyesini aylar önce alırım. Sevdiği şeyleri gördükçe. Ayrılırsak da veririm. Sonuçta onu düşünüp alıyorum. Güle güle giysin.
Letgo'ya yükle ve sat. Versende onun için bir anlamı olmayacak, hediyeyi alsa da içinde duygular kıpraşıp geri sana dönmeyecek.
verilir tabii hatta bunu senin için almıştım senden başkasında anlam bulmaz de takmasan da dursun sende sana ait de :)
Verilir benim de hep oluyordu hediye alıyordum ertesi gün ayrılıyorduk ama ben eline bırakıp uzaklaşıyordum
Ben 2.5 sene sonra gümüş kolye yolladım. Hatta içine de son 100 liramı sıkıştırmıştım. Belki ihtiyacı olur diye. Ama kıymet bilmedi...
Birebir aynı hikayeyi yaşadım knk yalnız benimkisi yıldönümü hediyesi olacaktı verdim sonra çöpe attığını öğrendim bence vermr
ne için ayrldiğınıza bağlı seviyorsan hala onu istiyorsan barşmayi bu güzel bi aracı olabilir ama tamamen bitmis geri dönüsü olmayan bir ilskiyse sende kalsn ya da sat bosver gitsin bnce
degiyirsa degecegine inaniyorsan gönder ama fiyasko ile sonuçlanacak diyirsan bu seni krmaktan gururunu incitmekten başka bi işe yaramaz ama tabi siz daha iyi bilirsnz
daha da ypratmaya degiiyormu
Ayrlma sebebinz nedir acaba özel degilse
yani geri dönüsü olmayacak bir hata olmadi dimi
hayrlısı gönderdnmi hediyeyi
hmm. parayı seven cinsten mi
o zaman aldgn hediye pahalysa ve gösterşli bi kolyeyse bunun icin takmştr gösteriş icin yani ama parası var fkt ilgisini cekmiyirsa bi ışıkta olabilir bnce:)
Seviyomusun onu
Degiyorsa sevgine pes etme bence
Sen bilirsin hayrlsı olsun
Rica ederim;)
Bence verebilirsin sana almıştım ilişkimiz bitince veremedim. Niyetim sana vermekti kolye senin diyerek verebilirsin
Ver bence. Bir zararı olmaz. Demek ki o kolye kızın nasibi
Barışmak istiyorsan yüzüğü neden geri istiyorsun 🤦🏻♀️ kızın yerinde olsam kolyeyi de kabul etmem durup durup geri istersin
Eğer ki ona karşı icinde birşeylee varsa verw bilirsin. Sevgi hissin yoosa boş ver gitsin ya da mail adress vereyim bana yolla🤣
Niye veriyorsun! Ne yaparsam yapayım benden vazgeçemiyor... Diye düşünmesine izin verme
Yüzüğü geri isteyip kolyeyi vermek biraz absürt. Kolyeni ya çöpe at ya da iade edip paranı geri al.
Ayrılmışsan konu kapanmıştır. Hediyeyi falan hak etmiyor.
Güncellemedeki son cümleye bakacak olursk bence vermelisin 😌
İnsani yaklaşmak lâzım , çok büyük sorun kavga gürültü olmadıysa
Verilemz aşağlık gibi durusun unutun eskiyi bi ya üff
Verme. Yakın olduğun bi kız arkadaşına ver daha iyi
Verebilirsin, senden bi hatıra olarak saklayabilir.
Şaka bir yana yanlış buluyorum bitmiş bir ilişki verme.
Kolyeyi aldığın yere gidip başka bi takıyla değiştir kız kardeşine ya da annene verirsin
Gereksiz tribe girmeye gerek yok eskiyde eskiden bırakıp yoluna bakacaksn
Geri ver parasını al ya da annen yok mu senin ona ver😏
seneler evvel eski sevgilim yapmıştı bu olayı. ayrıldık, aylar sonra barışmak istedim, görüşelim dedim. hediyeyi verdi çekti gitti 😅
Hediyeyi ver ve sana almıştım çöpe atmaya ve başkasına vermeye gönlüm razı olmadı de. Belki barışır da.
Ben verirdim ayrılsak bile kötü ayr8lmadiyssk eğer hediye alırdım bende hala seviyorsam değerliyse benim için bence çok normal böyle şeyler
Verirsen sevdiğini gösterirsin boş yere bitiyse ilişki geri döner ama öyle bi ihtimal yoksa boş yere saçmalamaya gerek yok verme
Nasip olmamis sakla bir sonrakine ver 😅👍😂
Yani sana kalmış eğer vermek istersen verebilirsin tabii ki.
Noldu sonuç olarak hala ayrı mısınız? Başka bir şey söylemedi mi
zaten ayrılmışsın niye hediye veriyosun ki sen ona hediye verince hala senin onu unutamadığını sanacak bence verme
Nasıl ayrildiginiza bağlı kötü bitmediyse ver gitsin
bir erdemlik yapıp ver. tabi onu çöpe atacak karaktere sahip değilse.
Çok saçma ayrildiniz niye hediye veresin ki madem o kadar degerli tekrar birlikte olun
ona en güzel hediye sensin o yüzden yanına git kardeş bırak çiçeği böcegi
Dünyaya bir kere geliyorsun toprak olacaksn ver gitsin kardeşim kalbini dinle
Verme bence barismak istiyorsun gibi gorunur. Tabi barismak istiyorsan o ayrı
Bence verme egosu iyice tavan yapar seni küçük görür
Yav gurban olam. Bunları aklınıza kim sokuyor. Git başkasına hediye et. Ayrılmışsın bitmiş gitmiş.
Niye öyle diyorsun bak ne güzel düşünmüş 😂 Düşünmeye ker utansın
Hediye var işin ucunda 😂
Bende kullanmam. Yanlış bence de ama kullananlar vardır eminim.
Aman kalsın
Hem barısmak istiyorm diyorsun hem yüzüğü geri istedim diyorsun hem kolyeyi vermek istiyorsum diyorsun.. Kardeş sen nasıl bir YIKIKSIN.
Ona sakın verme sevdiğin birisine ver
Sende durması daha kötü ya da durumu olmayan birisine ver hem sevinmiş olur
Verme başkasına hediye et. Yanlış anlar.
Verme be kardeşim hak etmiyor ayrıldığınıza göre
barışma amaçlı verebilirsin
Barışmak istiyormuşsun zaten, ver o zaman.
Ona almışsın sonuçta kabul ederse ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?