Sitede gördüğünüz gibi kocaman birşey.. dedim gidip bir bakayım, belki onu seçerim. Görünce şok geçirdim.. orada takınca o şokla görsel çekemedim hemen çıktım oradan, size ona benzer örnek foto ekledim, mercimek büyük kalır yanında, o derece toz kadar birşeydi.. sitede nasıl zumladılarsa artık.. iyiki siteden almadım.. yalancılar.. birde 4.100 istedi.. görünmeyen şeye o parayı verenin aklı yoktur🤷♀️
Arkadaşlar, zen pırlanta sitesindeki o muhteşem kocaman görünen yüzüğü bakmaya gittim, şok oldum, insanları neden kandırıyorlar?
Yoo, ben başka bir markadan seçtim. Gittim baktım, aynı fiyatta karatıda daha fazla ve büyük taşı.. kanmamak lazım, insanları böyle aptal yerine koymasınlar
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Arkadaşlar, zen pırlanta sitesindeki o muhteşem kocaman görünen yüzüğü bakmaya gittim, şok oldum, insanları neden kandırıyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önceden atmıştın dimi bunu siteye bayağı fark varmış ya. ikisi de aynı karat mı?
10 katı verirsen 10 katı büyük alırsın
Yoo, ben başka bir markadan seçtim. Gittim baktım, aynı fiyatta karatıda daha fazla ve büyük taşı.. kanmamak lazım, insanları böyle aptal yerine koymasınlar
Doğru diyosun zayen bakıp almak lazım markalar 2 katı kitliyor
Ayni model degilki 1. Kenari taslin2. Degil
Yazımda söyledin, ikinci foto örnek görsel dedim. Aynı onun gibi yakından minicik demek istedim