Geçenlerde babama çaktırmadan bedenini sormuştum, bana 39/40 dedi bende anlamadım, yani bu şimdi 42 beden mi oluyor ya da 44 mü ya da tamamiyle başka bir tek erkeklere özel bedenmi? Bide slim fit gömlek 42 beden almıştım uzun zaman önce, babama dar gelmişti, slim fit gençlere mi oluyor sadece?
slim fit yerine başka nevarki?
slim fit yerine başka nevarki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
:) sorucağınıza babanızın giydiği gömlek vardır illaki evde gidip bakın efenim gömleğinin bedenine ya da kalıplar bazen olmuyor boşetinize atın babanızın gömleğini orda istişare edersiniz satıcıyla
Online alıyorum daha çok çeşit oluyor, bakmadimmi saniyorsunuz her gömleginr baktim hep 42 yazıyor ya da L, M yazıyor ama birtürlü tutturamiyorum 😅 slim fit olmaması gerekiyor demekki ama onun yerine ne varki başka onu bilmiyorum
o zaman bir şans bu durum mağazadan alabiliyorsanız daha garantili olur öbür türlü iade ile uğraşırsınız :)
İşte zamanım olsa gider mağazadan alırım, ama ben çabuk karar verebilen birisi değilim, birkaç saat bakıp, sonra 1 kacgün düşünüp öyle alabilirim, ancak online olunca istediğin rengi filtre oturduğun yerden bak ve al, odaya iyi oluyor
Birde marka gömlek almak istiyorum, her deseni bı mağazada bulamam
O zaman bedenine göre sipariş verin babanızın gelen kargoyu kimseye göstermeden babanızın eski gömleği ile kıyaslama yapın ölçüler tutmuyorsa iade yapıp ya bir beden küçük ya da bir beden büyük verin yapabiliceğiniz olağan alternatif bu olur
Medium giyiyor. Fit ya da regular alacaksın
slim fit daha dar alıyor ona dikkat etmelisin
Bedenini ölç
Sürpriz olacağı için ona belli etmek istemiyorum
Gömleğine bak