Kitaplarımın yarısından çoğunu sattım 🙁böyle bişey yapacağım aklıma gelmemişti. Fotoğrafta yazdığı gibi hediye kabul ediyorum 😂 kitaplığa başka ne koyabilirim hoş durması için fikir verin🐼🙂
Hayırlı olsun güzel olmuş. Yalnız cam fanus bence üst tarafta çok riskli duruyor. 5-6 sene önce öyle bir raftan düşen vazo yüzünden ayak baş parmağım kırıldı.
Merhaba, Bende okuduğum kitaplar fazlalaştıktan sonra sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum. Ve birçok kişi de aynı şekilde. Kitaplar çok değerli ve insan okuduğu değerlerden koparken bir burukluk hissedebiliyor ama yeni kitaplarla gelecekte mutluluğumuzu tamamlayabiliyoruz. Düzenlemeniz gayet güzel. Aksesuar isteğe bağlı şekilde koyabilirsiniz. Keyifli okuyuşlar dilerim.
Biraz mı 😂 bi de ben daha önce hiç yapmamıştım parçalarının bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum kafayı yiyerek yaptım ama en azından zaman geçmişti hahaha
Yanlış parçayı yanlış yere koymuşsundur ve girmesi için zorluyorsundur, ve oradan bir ses yükselir o parça oranın değil galiba Dönüp dersin ki nasıl buranın değil yağğğğğ
Bir yerlere koyardın be, neyse sağlık olsun. Kitaplığın güzel beğendim. Bende odama komple kitaplık ve bilgisayar masası yaptırmayı düşünüyorum. Üstüne senin kitaplığı görünce fikirlerimi aydınlattı :D