Düşünsenize, sevgiliniz sürekli çiçek alıp, pencerenizin altında serenat yapıyor. Hoşunuza gider miydi? Bir süre sonra bıkar mıydınız? Aslında romantizmin de sınırı var ama neyse 😂
Sevgiliniz her gün çiçek alıp, serenat yapsa hoşunuza gider miydi?
Yani İnsanoğlu nankördür Sen 100 gün boyunca götür 101. gün götürme bugün niye getirmedin der zaten böyle bir şey istemezdim Hem maddi açıdan sıkıntı hem de bazı şeylerin bir tadı olmalı sürekli aynı yemeği yiyemeyeceğine göre sürekli aynı şeyleri görmek de insanı sıkar Bu yüzden ben istemezdim böyle bir durum
sürekli yapılan her şey bir süre sonra ilk verdiği hazzı kaybeder. romantik bahsettiğin gibi şeyler arada sırada yapılmalı ama bu demek değil ki yapmadığı zaman hayvanlaşabilir. Bana kalırsa en romantik şey "aşk" ın kendisidir. karşındakinin gözlerinde kendini görünce zaten hep mutlu olursun (bu erkek için de kadın için de geçerli). Tabi sen bu soruyu kadınlar için sordun ama ben tecrübeme göre fikrimi söyledim. Aşık ve bence romantik biri olarak bu aşağı yukarı böyledir. Romantik bir şey yapayım diye asla şiir yazmadım onu düşünmek şiir yazdırdığı için yazdım. daha fazla yazarım da konu daha sapıcak ve derinleşicek o yüzden benden bu kadar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çoğu kızın belki de hayalini yaşamıştım, o zaman için hoşuma da gitmişti. Her gün bir kırmızı gül ve kısa bir mektup... Tekrarını yaşamak istemem. Bazı şeyler sadece bir kere yaşanmalı.
O kadarına da lüzum yok. Zaten romantizmi pek seven biri değilim. Sürekli olarak yapıldığında iyice sıkılırım. Arada bir yapsın ama bunu serenat yaparak değil, daha farklı yollarla abartmadan yapsın.
Hergun yapılması biktirir zaten öyle biri olduğunu da hiç sanmıyorum 🙂 herşey yerinde ve kararında güzel.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kaslı uzun boylu beyler yapınca hanımların hoşuna gidiyor ama benim kassız ve kısa boylular yapılınca istenmiyor gibi. O nedenle Allah tün hanımlara idealindeki eşi ve serenadı nasip eylesin. 😊 Ben de yalnız ve huzurlu yaşayayım. 😊
olumlu gerilim nedemek hangi durumlar örnekler verilebilir? bir gerilim söz konusu ama bu olumlulukla yoğrulmuş bir hoşnutluk hali gerilim bu konuda bana yardımcı olabilir misin?