Alışveriş & Hediyeler Kızlar bu tarzda elbise arıyorum lütfen bilen link bırakabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor shein'de gördüm bulamıyorum Güncellemeler+1 yıl Kızlar ya neredesiniz 🥺 Kızlar bu tarzda elbise arıyorum lütfen bilen link bırakabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl https://www.elbisebul.com/60088-forever-new-askili-cok-renkli-luna-cicekli-mini-elbise.html 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim kuzum ama bunlara her yerde denk geliyorum benim istediğim tam görseldeki tarzda bişey 🥺 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Aynı değil ama tatlılar www.elbisebul.com/...ayli-cicekli-mini-elbise.html Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kuzum baktım ama Trendyol da bitmiş, Ali express vb yabancı sitelerde görünüyor sadece. Belki Instagram butikleri satıyordur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1. Olan mor çiçekliden bende de var dolaptan bir satıcıdan almıştım ama baktım kalmamış malesef. Biraz araştırayım bulursam link atarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sen harikasııın ♥️ Yorumla
Menustaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl seçimler harika. çok tatlı bir tercih. sanırım bunu alırsan gözler senin üzerinde olacak 0 0 Yorumla
Umut190717 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Çalıştığım yerde yok malesef 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nerede çalışıyosun ki Yorumla Umut190717 +1 yıl Büyük mağazacılık diyelim reklam olmasın Yorumla
pemberenginiseverim Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl çok güzel ama pahalı... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aslında shein'den isteyebilsem isterdim ama gümrük vergisi filan diyor yani hem daha pahalıya gelecek hem de uğraştırıcı ve güvenilir değil sanırım ☹️ Yorumla pemberenginiseverim +1 yıl aynen öyle Yorumla
çkf36 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl boyun 140 cm falan mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla pemberenginiseverim +1 yıl elbise kısa ya aklı sıra dalga geçiyor akıllı Yorumla
Mikerys Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok iyimiş yalnız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaa çok tatlılar dimi 🤗 Yorumla Mikerys +1 yıl Fena Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Çok tatlıymış 0 0 Yorumla
KeremKarakaya Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Pazarda bulursun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl saçmalama istersen Yorumla KeremKarakaya +1 yıl Niye Yorumla KeremKarakaya +1 yıl Sosyete misin Yorumla Soran +1 yıl Pazarda bunlar ne arasın Yorumla KeremKarakaya +1 yıl Lan daha iyilerini bulurum Yorumla Soran +1 yıl hayır ama ben bunları istiyorum Yorumla KeremKarakaya +1 yıl Kipkisa zaten daha düzgün bişey al Yorumla Soran +1 yıl hahah sevgiliymişiz gibi hissettim Yorumla KeremKarakaya +1 yıl Fikrimi söyledim sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
https://www.elbisebul.com/60088-forever-new-askili-cok-renkli-luna-cicekli-mini-elbise.html
teşekkür ederim kuzum ama bunlara her yerde denk geliyorum benim istediğim tam görseldeki tarzda bişey 🥺
Aynı değil ama tatlılar
www.elbisebul.com/...ayli-cicekli-mini-elbise.html
Kuzum baktım ama Trendyol da bitmiş, Ali express vb yabancı sitelerde görünüyor sadece. Belki Instagram butikleri satıyordur.
1. Olan mor çiçekliden bende de var dolaptan bir satıcıdan almıştım ama baktım kalmamış malesef. Biraz araştırayım bulursam link atarım
sen harikasııın ♥️
seçimler harika. çok tatlı bir tercih. sanırım bunu alırsan gözler senin üzerinde olacak
Çalıştığım yerde yok malesef 😅
nerede çalışıyosun ki
Büyük mağazacılık diyelim reklam olmasın
çok güzel ama pahalı...
aslında shein'den isteyebilsem isterdim ama gümrük vergisi filan diyor yani hem daha pahalıya gelecek hem de uğraştırıcı ve güvenilir değil sanırım ☹️
aynen öyle
boyun 140 cm falan mı
ne alaka
elbise kısa ya aklı sıra dalga geçiyor akıllı
Çok iyimiş yalnız
yaa çok tatlılar dimi 🤗
Fena
Buldun muuu çok güzel bende alıcam
Çok tatlıymış
Pazarda bulursun
saçmalama istersen
Niye