Fondöten sattım %75 i dolu diye ve 130 TL lik ürünü 30 TL ye sattım benim kazandığım 25 TL ve yanına hediye de koydum. Alan kişi böyle bi yorum yapmış, şu zamana kadar hep 5 yıldız aldım ve böyle bi yorum almadım aşırı sinirim bozuldu sizce verdiğim cevapta haksız mıyım.
Selamlar, bunlar canını sıkmamalı bence ama müşteri her zaman haklıdır bu değişmez. Kötü yorumda gelecek iyi yorumda gelecek eğer ürünün satışı onaylanmış ise problem can sıkacak bir şeyde yok bence daha çok alım satım işlemi yapman dileğiyle iyi günler.
Bu tarz musteriler hep var. Butun detaylarini belirtmenize ragmen kusur buluyorlar. Kapali kutu urunler satiyorum mesela akıllı saat kendi kordonunu herhangi bir sarj cihazına takiyorsun, kutuda sarj cihazi yok yani normalde de zaten kapali kutu. geçen birisi aldı. icine neden sarj cihazi koymadin diyor. sarj cihazi fiyatina akilli saat satiyoruz ona bile kusur buluyor. Yine de kibar dille yaklasmaya calisiyorum yapacak birsey yok. Diger satislarimi etkilememesi acisindan o hakliymis gibi davraniyorum. Bu arada dolabima da beklerim dolap adım @bsoy