#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Pahalı
Ucuz
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Trendyol pahalı diyemeyiz, ucuz da diyemeyiz çünkü Trendyol birleştirici bir firma içinde Adidas dan Madmext kadar farklı firmaların ürünleri var onlarında belli bir pay oranı var üstüne koyup sadece gezinmeni ve alışveriş yapmanı kolaylaştırır onun dışında her ürün kendi yerinde tabi ki de daha ucuzdur lakin hepsine girip girip bakman lazım.
Bazi şeylerin indirim dönemleri fiyati daha da artarken bazı şeyler ise cidden hiçbir yerde o fiyata bulunmayacak kadar düşüyor. Bu yuzden alacaginiz bir şeyi favorileyin, her yerde fiyatina bakin ve favorilerinizde iken surekli fiyati kontrol edin, indirim gunlerinde fiyati gercekten dusuyor mu öyle anlarsiniz. Örnegin ben bir kontürü her yerde tüm site ve magazalarda ayni fiyata görüyordum ama trendyoldan neredeyse yarı fiyatina aldim indirim ile. Yani fiyatini iyi bilmediginiz bir sey için guvenli diyemem, indirim zamani olmadiginda daha uyguna olan, undirim zamani fiyati artan urunler de gordum
Neye göre ucuz, neye göre pahalı..
Fiyatlara önce bindirip sonra indiriyorlar..
Taktik hep aynı..
Pahalı 39 liralık sey alıyorum 12 lira kargo parası oduyorum kim bilir site kaç komisyon alıyordur
Cevap
34Cevap
Günümüzde herşey çok pahalı olduğu gibi kıyafetler de pahalılaştı lüks diyemeceğimiz orta düzey bi kıyafet mağazasında nekadarsa ortalama trendyolda da okadar uygun diyemeyiz ama pahalı da diyemeyiz indirimde mevsim geçişlerinde gerçekten baya indirime girip uygun oluyor bu arada
Trendyol icerisinde bir cok satici var sanirim, memnun olmayanlar onlara denk geldi.
Saticilarin puanlarina ve o ürünün yorumlarina cok detayli bakarim
Trendyoldan cok alisveris yaptim hatta 2 tane telefonumu elektrikli bazi ev aletlerimi ordan aldim hicbir sorun yasamadim ben memnunum acikcasi
Ortalama bence. Bazen çok indirime girdiği şeyler oluyor. Sadece favorilere ekleyip sabretmek gerekiyor. Maalesef bende o irade yok. Mesela 70 TL bikini üstü aldım şimdi 35’e düşmüş görünce gözyaşın pıt kalbim çıt olmadı değil.🥺😢
İnternet siteleri piyasadan hep ucuz olmuştur. İyiki internet alışverişi var. 128 gb 8gb ramlı telefonu 4 ay önce 2800'e aldım. Bunu piyasada arayınca 4 gb ram 64 gb telefon 2800 liraya denk geliyordu.
ben bir şey alacaksam sadece bir siteye bakmıyorum aynı ürünün duruma göre farklı sitelerde çok farklı fiyatları ortaya çıkıyor
En uygun fiyatı hangi sitede buluyorsam oradan alıyorum
Vallahi pahalı da oluyor ucuz da oluyor. İstediğim ürünün alarmını akakce. com, enucuz. com, cimri. com gibi fiyat karşılaştırma sitelerine kuruyorum. Bu e-ticaret sitelerine (trendyol. com, amazon. com. tr, hepsiburada. com, n11. com) de istediğim ürünün bedenini, boyunu, numarasını içeren alarmları kurup yıl içinde gelmesini bekliyorum. Sanırım en iyi yöntem bu.
Çoğu alışverişimi trendyoldan yapıyorum gereksiz pahalı ürünler var tabi ama genel olarak yorumum herkese hitap ediyor
İndirim yapıyormuş gibi yapıyor. Ama hani genel olarak uygun fiyatlı bir platform.
Fiyat farklılıkları oluyor bazen uygun üründe bulunabilir pahalı bir üründe.
Birden fazla mağaza var içinde arasan ucuzunda bulursun pahalıya da
Güzel kampanya yakalarsan ucuz ama kampanyaların çoğu sadece isimde kampanya.
Mağaza fiyatı ile buradaki fiyatları kıyaslayın karar veriyorum. Burası yüzde 10 daha ucuz
Aynı marka pantılonu 69, 79, 99 ve 109 TL'ye satıyor aynı firma. Özellik ve kumaş kalitesinde aynı fark ne diye soruyorsun cevap yok
Onu bence anlayamıyorum aynı pantolon farklı fiyatlar
Hic alisveris yapmadim güvenmiyorum #EsnafınaSahipÇık
pahalı mı ucuz mu bilmşyorum ama marka kalitesi olarak sıfır bir site.
buradan alışveriş yapanın aklına şaşarım.
Ya öyle söylemeyin markalara ait şeyler kullanışlı olabiliyor. Reklam yapmak gibi olmasın ama mesela yaşadığım şehirde (ilçe) koton yok o yüzden o markanın ürünlerini oradan alıyorum vs bir sürü bu şekilde var. Bazen satıcılar çok sorumsuz olabiliyor haklısınız ama resmî satıcılardan almak en mantıklısı gerçekten.😇
Fiyat uygun olunca almak gerekli bence normalde ucuz değil.
İndirim günlerinde bazı ürünleri güzel fiyatlara yakalayabiliyorsunuz tabi her ürün için geçerli değil, ben daha çok iade durumunda hiç sorun yaşamadığım için tercih ediyorum
Yerine göre pahalı yerine göre ucuz bende tulum aldım ama resimdeki baya pahalı haberin olsun.
Trend yoldan şişme kadın aldım 1 adet paketten 2 tane çıktı 🥺😔
Amazondan alınabilecek ürünleri Amazondan alın kargo parasıyla falan uğraşmazsınız ve ürün en hızlı şekilde kapınıza gelir.
trentyoldan aldığım hiçbir ürün resimdekiler gibi gelmiyor ya teşhirli ya bir başka markaya ait yani pek kullanmamayı tercih ettiğim uygulama.
diğerlerine göre fiyatalr ucuz gibi ama diğerlerini kullanmayı tercih ediyorum kullanışsız biraz
Orta seviye. Mağazalardan farkı yok nadiren indirimde yakalarsan ucuza alıyorsun ki indirimden fazla bindirim oluyor
Bence indirim var deyip kazıklıyolar
Ben hep akakce ve cimride son 6 ayki fiyatına bakıp alıyorum
Artık kazıklanmak istemiyorum🙈
Kimi yerde ucuz, kimi yerde pahalı. rekabette çok tabii..
Hepsiburada gibi yalandan indirim yapmıyor en azından
Ben trendyoldan da nefret üstüne nefret ediyorum.
Reklamlarından dolayı muhakkak 😂
İndirim kuponu varsa ucuz. Yoksa pahalı.
Pahalı be bizi kandırıyolar başka bir şey değil
Trendyol güzel şeyler var ama pahalı yyani
Tutturmuş Bi yol gidiyolar
daha da ucuz siteler vardır.
Cimriden bak hangisi daha ucuz
İndirimde gibi gösterip kazık attıklarını düşünüyorum
Trendyol uygun çin sitesi biliyorsunuz
İndirimler gerçekten indirim değil.
Birçok ürünü çok ucuza bulabilirken
Kitap kırtasiye ürünlerinin fiyatları, normal fiyatın 2 3 katı
Ucuz, gayet uygun fiyatlara kaliteli ürünler var.
Merhaba,
Bence genele oranla ucuz.
Bence alanında en iyisi
Normal
ucuz
Uygun bence
Ucuzu da pahalı pahalısı da pahalı
Pahalı.
Ucuz tabiki
Normal
Bana çok pahalı geliyor
İçerisinde ucuzu da pahalısı da mevcut