Güvenilir indirimli uygun fiyatlı satışları olan site hangisi sizce
Bkm Dr vb
Bkm Dr vb
Merhaba,
Ben şimdiye kadar BKM, D&R, Kitapsepeti ve Kitapyurdu üzerinden kitap alışverişi yaptım.
• BKM’nin paketlemesi çok iyiydi. Elime de çok hızlı bir şekilde ulaştı. Hiç sorun yaşamadım doğrusu. Fiyatları da gayet iyi, sürekli indirim oluyor zaten. En güzel yanlarından biri ise bütün siparişlerde kargonun bedava olması. Son zamanlarda tercih ettiğim tek site.
BKM Kitap
-
• D&R’ın kalitesi tartışılmaz. Çok hızlı bir şekilde elinize ulaşır fakat fiyatları diğer alışveriş sitelerine göre daha yüksek. En azından benim aldığım zaman öyleydi.
D&R
-
• Kitapsepeti paketlemesinde veya kargo sürecinde de herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye dek. Hatta hep oradan sipariş verirdim. Her siparişte Kitapsepeti’nin kendi tatlı mı tatlı ayraçlarından gönderiyorlar. Sırf bu yüzden bile tercih edilebilir. Fakat sanırım internet sitesinde 95₺ ve üzerine, uygulamada ise 49₺ üzerine kargo bedava. Eğer burayı tercih edecek olursanız uygulamayı kullanmanızı tavsiye ederim.
Kitapsepeti
-
• Kitapyurdu ise bu dördü arasından en beğenmediğim site. Yalnızca iki defa oradan sipariş verdim. İkisinde de paketlemesi özensizdi ve elime çok geç ulaştı. Zorda kalmadığım sürece tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Kitapyurdu
-
Bu yüzden size BKM veya Kitapsepeti’ni öneririm. Genel olarak BKM’nin fiyatları Kitapsepeti’ne göre çok ufak bir farkla daha uygun. Paketlemesi güzel ve teslimatı da hızlı olduğu için benim tercihim BKM.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Selam🌺.
Benim kitap alışverişlerimde tercihim BKM çünkü fiyat, kalite, hız konusunda gayet iyi bir kaç kere de D&r alışveriş yapmıştım o da çok kaliteli ve hızlı ancak fiyatlar biraz daha yüksek.
Lütfen kıtapları internetten ya da bilindik markalardan almayalım. Kalan bir kaç sahaf var onları ayakta tutmak için alışverişleri sahaflardan yapalım. İnternet ve bilindik markalar batmaz ama sahaflar battı batacak. İnternet için bir kitap birsey değilken sahaflar için çok şeydir.
Cevap
4Cevap
Millikitaplik insta da takip et çok uygun setler var ve asla korsan kitap bulamazsın eklemek isterim subliminal mesaj içermeyen kitaplar satar
Amazonda da gayet uygun fiyattalar. Özellikle prime üyeliğin varsa. Ama çeşit az. Bu arada aşırı hızlı bir teslimatları var bakmanı isterim.
Amazondan al, aylık 8 tl'ye premium üyelik ile istediğin kitabı ücretsiz kargo ile sipariş verebilirsin üstelik en fazla 2 gün içinde kapında
Bkm den alıyorum
Kitap seç.
Kitapseç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?