Kibir egodan dolayı neden olacak ki başka şimdi kendileri Erkek ya kendilerini üstün Görüyorlar varya öylelerinden o kadar çok gıcık kapıyorum ki nedir bu kendini üstün görmeler ya bende erkeğim ama diyorum bazen kızlar biraz daha iyi ya erkeklere göre bence hediye almanın cinsiyet olmaz Hediye içinden gelen mutlu etmek için alınan bir şey yeri gelir bende sevdiğime alırım
Açıkcası ben doğum günümün kutlanmasından dahi hoşlanmıyorum kendimi kötü hissediyorum belki de küçüklükten gelen bir psikolojik durumdur. Çok özel günlerde nadiren hediye alınması dışında ben de hoşlanmam çünkü kendimi garip hissederim fiziken bir şey olması şart değil edeceği tek kelime bile alacağı hediyenin 50 katı daha iyi ve güzel hissettirebilir.
Nedeni yok kereviz yemeğini neden sevmediğimi bilmiyorum hoşuma gitmiyor yemiyorum. Buda öyle bir şey hediye verilmesi hoşuma gitmiyor. Istemiyorum okadar. Ama beğendiğim bir şey olursa hatırım geçen birinde ona çökebilirim i hediye sayılmaz neticede 😎
Mecburiyet hissi oluşuyor. Ben zaten normalde hediye alamayan bir insanım seçim yapmak benim için eziyettir hatta bana seçim hakkı da vermeyin abi :D bana verilen hediyeyi saklayıp doğum gününde alan kişe geri vermek istiyorum :D :D :D
Alsında hediye almaktan da vermekten de hoşlanan birisiyimdir. Ancak şunu söylemeliyim. Ben karşı cinse veya hem cinsime hediye aldığımda içim rahattır. Hem onu mutlu etmiş oluyorum hem de karşılık beklemediğim için içim rahat oluyor. Ancak birisi bana hediye aldığında '' Özellikle Kadınlar '' ister istemez kendimi mahcup hissediyorum. Hemen utanıyorum yüzüm kızarıyor keşke almasaydın falan diyorum. Ama onları kırmamak içinde hediyeyi alıyorum. Tabi sonra içim içimi yemeye başlıyor. Özellikle hediyeyi bir kadından almışsam kesinlikle ona hiç beklemediği bir anda güzel bir hediye alıp vermezsem içim rahat etmiyor. O kadına illaki ufak yollu da olsa hediye almam gerekiyor. İçim anca öyle rahat ediyor. Hediye alınmasını sevmememin sebebi de bu aslında. Aslında bana hediye alınmasından hoşlanıyorum, istiyorum ama sırf bu olaydan dolayı da sevmiyorum. Biraz karmaşık anlattım ama durum böyle :D
Hediye sevmiyorum çünkü hediye alınınca geri hediye verme algısı doğuyor o yüzden olabildiğince hediyelerden kaçıyorum bulaşmıyorum pek o işlere alan olursada kabul ederim o kadarda nefretlik değil yani.
Kim demiş ki hediye sevmiyorlar.. Erkekler de onların hoşuna gidecek şeyler aldığınız zaman mutlu oluyorlar. Onlar da insan netice de 😄 Keyifli günler..
Çoğunlukla, birir şey bekliyormuş gibi görünmek istemeyenler olabilir. Ben de öyle görünmek istemem. Belki bazıları da, hediye alırsam, kız da benden ona almamı bekler diye düşünüyor olabilirler.
Tanıdığım arkadaşlarımdan ve eski sevgililerimden anladığım kadarıyla neden bilmiyorum ama gururlarına yediremiyorlar. İhtiyacım mı var ki aldın mantığı sanırım.🌺
valla beb hediyeyi kimsenin sevmiyorum dediğine inanmıyorum karşılıksız hediyeyi kim sevmez ama bunun bir karşılığı olucağını biliyor ve kendininse hediye alması gerektiğini biliyorsa o yüzden istememistir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merhaba, Bende sevmem düşünmen yeterli diyip genelde kabul etmem. Onlarda böyledir belki.
İstesem de alamam param yok. Eğer sevgilimle ilişkim devam ederse doğum gününe 1 hafta kala terk etmeyi planlıyorum. Daha kendime çikolata alamıyorum rezil olmama gerek yok.
2 ihtimali var 1. si alışık olmadığı için vereceği tepkiyi bilememesi, 2. si karşındakine borçlu hissetme sorunsalı. Hediye vermeyi aşırı seven ben bana hediye alınmasından nefret ediyorum mesela 😂
Kişiden kişiye değişir bence bu olay mesela biri bana hediye alırsa hediyenin ne olduğuna bakmaksızın mutlu olurum ama bazıları "istemem" dese de bir miktar içten içe mutlu oldukları aşikar