Annemin en sevdiği markalardan biri Paşabahçe. Bir çok mutfak araç gerecini Paşabahçe'den alır. Ben de Paşabahçe'den hediye almak istiyorum. Ne alabilirim?
Anneler günü yaklaşıyor. Paşabahçe'den anneme ne alabilirim?
Anneler günü yaklaşırken, annenize alabileceğiniz birkaç Paşabahçe hediye önerisinde bulunacağım.
Paşabahçe Aware Collection Recycle Bardak Takımı
Anneler gününde annenize hediye olarak, farklı ve estetik görünen bu tarz bir bardak takımı alabilirsiniz.
Paşabahçe Allegra Bardak Takımı
Çok klasik ve her zevke uygun Allegra su ve meşrubat bardakları da çok tatlı bir hediye olacaktır.
Paşabahçe Cup Ayaklı Sunumluklar
En şık sunumlar için, Paşabahçe sunumluklardan zevkinize ve annenizin zevkine uygun olanı seçip alabilirsiniz.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
annene almış olmazsın ki eve almış olursun. ben karşıyım anneler gününde eve bir şeyler alınmasına. anneler günü diye yumurta haşlama makinesi, mutfak robotu tabak çanak cart curt saçma geliyor sonuçta ev günü değil adı üstünde anneler günü. güzel bir kıyafet ya da seveceği bir takı, ayakkabı vb alabilirsin bence.
Annem benim kiayfeten hoşlanmıyor ama evine daha çok önem veren biri eve alınan eşyalara mutlu olan biri ben o yüzden evde ne eksikse onu aliyroum veya o istedi birsey varsa aliyorum bazen de para varıyorum paraya daha çok seviniyor ama 😂😂😂😂