Benim şahsi düşüncem, Kütahya Porselen her zaman bir tık daha kalitelidir. Karacanın da hakkını yememek lazım tabi ki ama bu işin ustası Kütahya Porselendir. Özellikle tabak konusunda üstlerine tanımam.
Paşabahçe den cam ürünlerini Karacadan çatal- bıcak setini servis araç gereçlerini Kütahya porselenden yemek takımını fincanları kahvalti takımını vs.. Korkmaz veya karacadan tencere tava setlerini cezve setini vs
Bence porland ama birçok kişi karacayı tercih ediyor. Özellikle sosyal medyada yeni takımlarının kutu açılımlarını yapıyolar indirimi de çok oluyor galiba:D deneyenler bilir diye bi yer buldum ordan beğeniyorum çeyizleri istersen bakabilirsin
Alışveriş için gidip elim kolum dolu bir sürü kap kacakla çıktım resmen, mutfak yardımcılarında bir kaç eksiğim vardı evde bugün indirime denk geldim Carrefoursa da çeyiz için almadım ama çeyiz yapıcak arkadaşlara bilgi vermiş olayım
Mutfak yardımcılarında Paşabahçe yi öneririm ben çok memnunum kedime mama almaya gittiğimde gördüm carrefoursa da indirim var bi kaç parça aldım çeyiz dizen kızlar düşünebilirsiniz..