Eşim tesettürlü biri, yakında doğum günü hediye almak istiyorum.. üç-dört ay önce evlilik yıldönümümüzdü çanta aldım ondan önce nikahlandığımız günde eşarp aldım.. şimdide güzel bir yazlık giyebileceği kıyafet almak istiyorum.. alışveriş sitelerinden baktım bazı beğendiğim modeller var ancak karar vermesi zor yardımcı olursanız çok mutlu olurum 😊
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Şafakgiyim ve Onukgiyimin ürünleri güzel ve kalitelidir. Ve tarzdır da aynı zamanda o sitelere bakabilirsiniz
hiç bakmadım oralara daha çok tuba, armine, kayra oralara baktım dediğiniz sitelerede bakayım ama karar vermesi güç model önerilerine açığım 😊bende beğendiklerimi link olarak paylaşmak fikrinizi almak isterim mesaj atarsanız
Armine Kayda gibi markalar çok ağır ürünler çıkarıyorlar ama eşinizin giyim tarzı onlara uygunsa benim dediğim sitelere hiç bakmayın :) çünkü daha çok genç işi o siteler :)
Eşimde 25 yaşında ama boydan çiçekli desenli ya da desensiz elbise giyer genelde bilemedim ki şimdi 😊
Neden hediye olarak kıyafet alıyorsunuz? Kıyafeti kendisi zaten istediği zaman alıyordur:) daha emek verilmiş bir hediye olsa bence daha çok mutlu olur
yani kullanabileceği şey olsun istedim 😊msj atar msnz baktığım ürünlerin linkini atıp fikrinizi almak isterim
Olur bakayım
Keske sectigin elbiseleri anket olarak koysaydin bizde secseydik daha kolay olurdu
soru sorarken link paylaşamadım malesef yeni üye olduğum için
Trendyoldan vs tesettür giyim kombineleri var ordan bakabilirsin
evet trendyoldan baktım ama çok fazla ürün var yani çok zor beğenmek buraya o nedenle üye oldum tanımadğm insanlardan özelliklle de kızlardan görüş almak istedim 😊
Modanisa sefamerveye bakabilirsin aklında var mı peki bir kaç bir şey
evet var link atıp fikrinizi almak isterim ama msjj atarsanız ancak o şekilde link atablyrm aksi halde burdan link atamadım Xperim 1 olduğu için 😊
Mesaj attım
Olurum tabiki
mesaj atar msnz ordan link paylaşımı yapabilirim 😊fikrinizi almak isterim
Nerden bakıcaz fotolara
link paylaşmaya çallıştım ama olmadı.. takipleşebilir miyiz mesaj atablrsem ordan atayım :)
At abi