Biz gariban fakirdik, Ama benim hiçbir şeyimi eksik etmedi ailem,2. sınıftaydım bize büyük para çıktı, bir zamanlar suratımıza bakmayanlar o zamanlar da yanımızdan eksik olmadılar, babam aldı sakaryadan bir villa 3 katlı her şeyimiz tam 4,4'lük, her istediğimiz oldu ama kimseye hiçbir zaman için para ile, mal, mülk ile hava atmadık. Çünkü bizim de bir zamanlar durumumuz kötüydü, babamın ikramiyesi babaannemin maaşı (emeklisi) ile geçinirdik. Kardeşimle benim odamız yoktu baba ve annemin yatağının önünde süngerin üstünde çarşaf, yorgan, yastık öyle uyurduk. Yani biz 3 katlı bir villada yaşarkende herşeyi az az tükettik, parayı az az harcadık, har vurup harman savurmadık, bahçesi vardı, sebzelerimiz, meyvelerimiz vardı bahçede yetiştirirdik, ön tarafta kangal bir köpeğimiz vardı arka tarafta ise çakıl ismini verdiğimiz bir süs köpeği... Babaannem, dedem (sürekli içki içip beni döverdi, Ama şimdi bizim evi terketti yani 3,4 sene önce) babam, annem, kardeşim, ben beraber yaşardık. Annem babamı aldattı bir çok kez ben 8 yaşındaydım ayrıldılar, annem köyümüz olan Giresunda yaşıyor, çalışıyor, kirada oturuyor zaten bu yaz tatilinde sağ elinin işaret parmağının üst kısmı koptu yaz tatili için onun yanına gitmiştik, beni dövdü tokat tekme cimcik bende cimcik atan parmağın kopsun dedim ve ertesi gün acı haber demez olaydım çok suçluyum allah affetsin beni. Sonra ben 8 yaşındaydım kardeşimse 4 boşandılar,2. annemiz oldu ilk zamanlar anlaşıyorduk sonra kavgalar başladı, babaannem çoğu zaman hastanelik olurdu hastalığından dolayı ve bir gün vefat etti gözümün önünde hemde😭08.10.2016 sözün bittiği yer canım babaannem. Şimdi yıl 2021,15 yaşındayım. Uzun sözün kısası baba parası harcamak çok acı.
Ben orta gelirli bir ailede büyüdüm. Karadeniz bölgesinde yaşamaktayım. Dedemiz topladığımız fındığı küçüklüğümüzden beri bize verir. Bu şekilde bir kaç bin tl topladığım fındıktan alıyorum. Ayrıca zamanından beri katıldığım sınavlarda üstün aşarılar elde ederek bir çok burs kazandım. Durumumuz olduğu halde aileme hiç yük olmadım. Ailem bana maddi destek bulunuyor ancak harcamıyorum tabi ki kenara ayırıyorum bir birikimim olsun diye. Yani kısacası kendi paramla her şeyimi alıyorum.
Merhaba 3 yıldır baba parası yemiyorum 😎 kendi kazancımla alışveriş yapıyorum ve mükemmel bir his kimseye bağlı olmamak kimseye hesap vermemek herkese tavsiye ederim.