Amazon Almanya’dan sipariş veren müşteriye ürünü 1 gün içerisinde ulaştı. İstanbul’da ikamet eden müşteri, 24 saat içerisinde ürününü teslim aldı.
Almanya’dan yola çıkan ürünün 24 saat içinde İstanbul’daki alıcısına teslim edilmesi, takdir topladı. Haberlere konu olan bu durum, sosyal medyada da gündem oldu. Malum, bazen siparişlerimiz aylarca gelmeyebiliyor.
Amazon çok başarılı bu konuda ama Türkiye'de de Trendyol'u çok beğeniyorum. Ayrıca Amazon Almanya'dan Almanya'ya bir şey göndermiştim yanılmıyorsam 3 gün sürmüştü. Yani tam uçağın kalktığı güne denk gelmiştir ve teslim yeri belki de dağıtım yerinin çok yakınındadır. Sürekli olmaz. Ama güzel reklam oldu..
İnternetten alışveriş yapmayı sevmiyorum. Dokusunu, ebatını, hissiyatını anlayamadığım şeyi almaktan hazetmiyorum. Manuel olarak gidip, görüp, alıp geliyorum...
Güçlü lojistik ağı neler yapıyor görüyorsunuz. Biz 25-30 yıl geriden geldiğimiz için sistemsel olarak çok normal...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
n11 ürün başına ücretsiz kargo imkanı sunuyor ve filtrelemesi de hep aynı ve mükemmel. hepsiburada filtre ayarlarını değiştirdi kötü ürünler de satılsın diye.
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Anketler > Amazon Almanya'dan verilen sipariş, 1 günde İstanbul‘daki alıcısına teslim edildi! Sen hangi alışveriş uygulamasını kullanıyorsun?