Mor delisi bir insan olarak kendimi tutamayıp aldım ama kötü mü diye aklıma takıldı.
Kötü
Güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gayet güzelmiş. Çok beğendim, güle güle kullan.
Bende uzun bir süredir (adidas Pace Vs Erkek Beyaz Spor Ayakkabı (AW4594) ) severek kullanıyorum.
Hayır ya neresinde kötü kadınlar için pembe mora yaklaşmış olan kızlar için yakışıyor. Dışarıdan hiç mora görülmemiş bir tek ayakkabı moru görmüş vede çekici görünüyor. Gayet güzel ayakkabın.💜
hayır güzel ama ara renk içeren giyim ürünü aldığında kombini ona göre yaptığında güzel duruyor moru çok seven biriysen kombinlik kıyafetin var anlamına geliyor hata etmemişsin yani
Cevap
34Cevap
Öncelikle merhaba, ilk önce senin beğenmen önemli ki neticede beğenerek almışsın o yüzden sen mutlu oldu isen gerisinin de bir önemi yok demektir. Dışarıdan bir yorum istemen gayet normal ama zaten aldığın ayakkabı kötü bir ayakkabı değil modelide gayet hoş ve kombinler ile kullanılabilecek bir model o yüzden içini rahat tutabilirsin...
Satın aldığın ayakkabı kötü diyen biri çıkarsa bilki ya zevksizdir ya da seni kızdırmaya çalışıyordur.
Tekrardan hayırlı olsun...
Ayağında parçalansın :)
Güle güle eskit
Hayırlı olsun kardeşim, sen beğendiysen, boş ver , başkalarını,, her şey senin beyninde bitiyor, beyninende neyi daha çok beslersen, hayatın da o şekilde şekillenir, iyi ve güzel der sen , iyi olur , ve iyi yaşarsın, kötü ve çirkin dersen, kötü ve mutsuz yaşarsın,, sana bir dost tavsiyesi vereyim, naçizane,, Aldığın bütün kararlarında mutluluğu düşün, inan o zaman çok mutlu olacaksınız,, yanlış kararlarda alacak sın elbet, aldığın bu karar larda seni olgunlastiracak , ve hayata daha güçlü ve donanımlı devam edeceksin,, Aldığın her kararda ve yaptığın her işte mutlu olman dileğiyle kardesim, sağlıkla kal ALLAH'A emanet ol
5/6 senedir renkli ayakkanı almıyorum sevmiyorum hep ya siyah ya beyaz ama gene de sen güle güle kullan :)
Ben de ilk defa renkli deneme kararı aldım, umarım çok sırıtmaz 😊
sırıtmaz kombini iyi yaparsan :)
Bakalım, deneyeceğim 😊
Ya güzel ama bunu sayılı kıyafetler ile giyebilirsin ayakkabı dediğin ya dümdüz siyah ya dümdüz beyazdır.
Güzel günlerde kullan.
Ben bile kullanırım kanka güzelmiş güle güle kullan
Önemli olan senin ne hissettiğin burda Evksiz birinin iyi ya da kötü demesi seni etkilememesi hic begenmedigin tarzın olmayan bir ayakkabıyı sırf birileri beğendi diye giyer misin
İhtiyacın varsa
Fiyatı da makul ise al tabi
Ama bu iki sorunun cevabı nedir
Bilmek lazim evvela
Estetik olarak beğenmedim ama sen mutluysan ve ayağını rahat ettiriyorsa kalsın bence. Müsriflik iyi bir şey değil.
Güzel ne kadara aldın
100 TL 🙄
Sen beğendiğine göre güzel. Başkasının fikri önemli değil ki.
Mor sevdiğine göre üstündekilerde mordur güzel bir kombine oluşturur.
Bence güzel bir seçim olmuş. Ayaginda icinde rahat ettiyse guzel kombinlerle kullanabilirsin
Gayet sade. Güzel. Kıyafetlerinle uygunsa on numara.
Dışarıya gezmeye çıkarken nasıl kombine olur bilmiyorum ama spor için güzel
Gayet tatlı bence, hem bu modeller oldukça rahat oluyor. Hayırlı olsun.
yani guzel ama pek havasi yok... mesela nike jordanlar bu ara pek bir moda ya da nike air max 270 bunlar hem guzel hem havali
Air max görüntüsünü sevmiyorum.
Jordan modeli de fazlasıyla kaba
herkezin ayri sevki var tabi mesela benim annemde nike jordanlari sevmez ama ben seviyom, moda iste, ne yapalim
Replika olması kötü ama güle güle kullan.
Guzel ve rahat ayakkabi ve parasida güzele benziyor hayirli olsun güzel günlerde eskit ☺
Tatlı bi rengi var. Ama gri bazlı spor ayakkabılar çok zor kombin oluyor. Zamanında bende buna benzer gri/mor/lila spor ayakkabı almıştım. Oradan hatırlıyorum.
Mor rengi sevmem ama modeli güzel bence
Mor bişi bul kombin yaparsın))))))
Marka reklamını yaptın:) iyi kötü farketmiyordur gerçekten.
iyi görünüyor neden böyle bir düşünceye kapıldın
Güzel.. ayrıca sen beğenmişsin kime ne
Gayet güzel güle güle kullan
Hayır, değil. Güle güle giyin
güzel bence hayırlı olsun
şahsen beğenmedim fake gibi gözüküyor
Güzel bence. Güle güle kullan.
Güzel çok abartılı değil ama güzel ayakkabı
Düz beyaz olsa daha iyi olurdu
Yani hevesini kırmak istemem pek sevmedim
Güzel
nerden aldın çokkk güzellll