Selam KScan bu konuda kendi fikirlerimi sana ve diğer üyelerimize sunamaya çalışacağım.
Doktor bir yakınıma hediye alacak olsaydım bu ne olurdu?
Kişiye özel doktor tasarımlı ahşap karikatür biblo, bence hiçte fena fikir değil. Ben olsam doktor bir tanıdığıma, arkadaşıma, dostuma böyle dekoratif ve aynı zamanda şık bir hediye tercih ederdim. Kesinlikle mutlu edecek muazzam bir hediye olacağından hiç şüphem yok. 🙂 Ayrıca isteyenler bu ürüne buradan ulaşabilir.
Polis bir yakınıma hediye alacak olsaydım bu ne olurdu?
Polisler özellikle yoğun mesai ve nöbetlere kaldığından çokça kahve tüketir diye biliyorum. Bu sebepten ben bu mat siyah çelik termos 'u almayı tercih ederdim. Bence beğenilmemesi söz konusu olamaz diye düşünüyorum. Eğer ilginizi çeken bir ürünse buradan ulaşabilir, inceleyebilirsiniz. 🙂
Avukat bir yakınıma hediye alacak olsaydım bu ne olurdu?
Kişiye özel 3D Led Aydınlatma güzel bir fikir. Eminim avukat bir arkadaşım olsa düşünmeden alırdım. Dekoratif ve şık tasarımı ile ofislerde göz dolduracak cinsten bir ürün. Avukatları mutlu etmek için tercih edilesi bir üründen bahsediyoruz. Bu ürünü detaylıca incelemek isteyenler buradan ulaşabilir. 🙂
Öğretmen bir yakınıma hediye alacak olsaydım bu ne olurdu?
Kişiselleştirilebilir kupa bardak öğretmen yakınlarımızın gönlünü fethetmeye yeter diye düşünüyorum. Gün boyu boğazları kuruyana dek dersler anlatan, bilgiler aktaran değerli öğretmenlerimize hediye edebileceğimiz kupa bardak onlar için bir hayli kullanışlı olacaktır. Bol bol çay, kahve içip bizi hatırlarlar. Bu ürün ilginizi çekiyorsa buradan inceleyebilirsiniz.
Ceo, Genel müdür, Emlakçı gibi iş insanlarına hediye alacak olsaydım bu ne olurdu?
Kişiye özel kalem, anahtarlık ve kartvizitlik ince düşünülmüş bir hediye olarak görülebilir. Sonuç olarak bu tür iş insanlarına maddiyatı yüksek lüks hediyeler almaya gerek yok diye düşünüyorum. İhtiyaçları dahilinde kullanışlı basit değil ama çokta iz bırakmayacak bir hediye tercihi olacaktır. Çokta şey yapmamak lazım. 🙂 Ürünü merak edenler tıklayarak inceleyebilir.
Öncelikle merhaba, çok güzel bir düşünce meslek gruplarına özel figürler ile mükemmel hediyelere imza atılabilir. Bu konuda yani meslek seçimine göre hediye olarak bir kaç öneride de ben bulunmak isterim.
Diş Dokturuna Özel 3D Dekor Masa ve Gece Lambası
Kendi mesleğine özel figürleri gerçekten çok seviyorum. Herkese has olmayan özel figürlü hediyeler her zaman o meslek sahibinide özel hissetmeye sebebiyet verecek hatta çok mutlu edecektir. Bu konuda gelişen teknoloji her meslek grubuna özel 3D şeklinde dekor üretebiliyor iken bunu değerlendirip gülümserken sağlıklı dişlerimize gözü gibi bakan diş doktorlarını mutlu etmek bu kadar basit, şık ve güzel bir hediye ile çok kolay olacaktır.
Avukatlara Özel 3D Dekor Masa ve Gece Lambası
Gece lambasından ziyade adalet vurgusu içeren bu hediyede aynı keza avukatları mutlu edecektir. Bu mesleğe gönül verenlerin ilk kuralının adalet olmasından kaynaklı gayet anlamlı ve güzel bir hediye olacaktır. Dediğim gibi gelişen teknoloji ile onları mutlu etmek bu kadar basit hale gelmişken değerlendirmemek olmaz diye düşünüyorum.
Diyetisyene Özel Detoks ve ya Bitki Çayını İçebileceği Kupa Bardak
Ahh bu diyetisyenler her zaman içecek sağlıklı bir şey bulurlar peki bunu içerken sizin aldığınız bardakla yudumlaması gayet hoş olmaz mıydı? Bence olurdu... Bu yüzden bu tarz bir hediye ile onları mutlu etmek hem ucuz hem de kolay olacaktır. Aslında bu tarz bir hediye yine masa başı çalışan her insana uygun hale getirmek mümkün siz yeterki hediyeleşmek isteyin samimi bir şekilde karşı tarafı mutlu etmek isteyin her hediye özelleştirmelere gidebilir. Neticede konu meslek seçimine göre hediye alacak olduktan sonra çeşit ve bunu özelleştirmek kolay oluyor.
Öğretmene Özel Termos Bardak Hediyesi
Sık sık derslere çayları ya da kahveleri ile katılan öğretmenlere mükemmel olacağını düşündüğüm bir başka meslek seçimine göre hediye olabilir. Bunu başka meslek dallarına da katagorize edip tabikide uygulayabilirsiniz ama termos bardak görünce aklıma gelen meslekler nedense hep şu yönde oluyor;
Öğretmen
Polis
Fitness eğitmeni
Ses ve sahnede çalışan bendeniz :)
Ve aktif olarak sahada çalışan diğer arkadaşlar
Eczacı İçin Özel Masasına Kalemlik
Eczaneye girdiğinizde o kasanın yanındaki masaya güzel bir kalemlik ya da set olarak organizatör gayet şık bir hediye olurdu bence kaldı ki sadece eczacı için de değil tüm masa başı çalışan ve ofis içi çalışan arkadaşlara özelleştirmeler yapılarak verilebilecel hediyedir.
Her mesleğin kendine özgü hediyeleri vardır bence, bende birkaç öneri sunmak istiyorum.
Polisler için;
Polis logolu anahtarlık bence hem anlamlı hem de güzel bir hediye olur. Bunun yanına termosta öneririm çünkü özellikle gece devriyelerinde fazlaca kahve tüketilebiliyor. Bu yüzden termos ve anahtarlık güzel bir ikili olacaktır.
Askerler için;
Kamuflajlı taktiksel saatler bence çok uygun ve kullanışlı olacaktır zira günümüzde çoğu askeri personel bu tarz saatleri tercih etmekte.
Öğretmenler için;
Gerek ders anında gerekse teneffüslerde bir şeyler içmeyi seven öğretmenler için güzel bir baskılı kupa bardak bence hediye konusunda biçilmiş kaftan olacaktır. Ayrıca isme özel olması kişi için daha anlamlı olacaktır.
Müdür ve yöneticiler için;
Müdürün ofisinde kullanabileceği bir aksesuar arayışında olanlar için son dönemde en çok tercih edilen hediyelik eşyaların başında dünya haritası tasarımlı 3D led lamba modelleri gelir. Müdürün masasından ayırmayacağına eminim.
Doktorlar için;
Biliyorsun ki doktorlar hayatları boyunca; okurlar, okurlar ve okurlar… Dilersen onların okuyan ve düşünen yüzlerini yansıtan bu bibloyla onlara en güzel doktor hediyesini verebilirsin.