Arkadaşlar Trendyol uyarı veriyor. Siparişi onaylıyorum ve Trendyol ödeme hatası veriyor. Aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Ne sebepten kaynaklanıyor olabilir?

Arkadaşlar Trendyol uyarı veriyor. Siparişi onaylıyorum ve Trendyol ödeme hatası veriyor. Aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Ne sebepten kaynaklanıyor olabilir?
Merhabalar. Trendyol ödeme hatasının birkaç sebebi olabilir. Sistemden yaşanan anlık bir sorun olabileceği gibi kullandığınız kredi kartına bağlı yaşadığınız bir aksaklık da olabilir. Her iki türlü de kolayca çözülebilecek bir durumdur.
Alışverişinizin son aşamasında ödeme ekranında karşılaşın bu sorunun çözümü değişiklik gösterebilir. Nelerden kaynaklandığına bağlı olarak nasıl çözüleceğini sırasıyla açıklayacağım:
Denemeleriniz başarısız olduysa öncelikle bankanızın müşteri hizmetleriyle, çözülmediği takdirde trendyol müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli alışverişler dilerim.
Banka kartıma sifre koyduktan sonra sorun cozuldu tesekkur ederim ✌😇
Cevap
2Cevap
kartın online işlemlere kapanmış olabilir uygulamadan kısıtlamaları kaldır
Trenyoldan ne zaman alışveriş yapsam çok iyi sonuç alıyorum ya gayet iyi bence. Bankkart'a özel Trendyol'da peşin fiyatına 3 Taksit yapıyor. Avantajlı da oluyor, taksit imkanı benim için iyi oluyor maaşımı direk bitirmemiş oluyorum. Bu şekilde herkes daha çok alışverişi taksitle yapmış olabilir.
Kartında para kalmamıştır
Kredi ve banka kartimda bakiyem mevcut
Site de sorun var o zaman daha sonra tekrar dene
Evet
En İyi Cevap