İnternette gelini çok uygun ama denemeden almaktan da çekiniyorum sizce arkasi ipli olanlardan alıp kendi bedenime göre aldan olur mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2. el alacaksan letgo gibi yerlerden görerek almanı tavsiye ederim. Dolap gardrop gibi yerlerden almanı kesinlikle önermem. Paranın çöpe gitme ihtimali çok yüksek. Eğer sıfır alacaksan garanti olsun diye kendi bedeninden 1 beden büyük alıp daha sonra terzide gerekli ayarlamalarla tam bedenine uygun şekilde ayarlatabilirsin.
Edilebilir ancak risk almaya değer mi bilemedim. Hem alınan gelinlik kadar o deneme ve karar verme sürecinin de keyifli ve yaşanması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum...
Cevap
2Cevap
Bu tarz büyük çaplı şeylerin gidip bizzat denenerek veya incelenerek alınması tarafındayım.
Bende öyle aslında ama mağazalarda çok pahalı
Güvenilir olduğuna eminmisin?
Veya güvenilir olmasını geçtim, bilindik bir mağazanın internet sayfasından alışveriş yapılsa bile bazen teşhir ürün gönderilebiliyor. Kanıtlaması geri göndermesi para iadesi derken çok zorlar. Birde eğer bilgin var ise, gelinlikler şu an kaç para ve taksit yapılıyor mu
Güvenme bence gelinlik bu riske atma
EVet ama bir türlü uygun bulamıyorum bindi gelinliğe bir gün icin 5000 vermekte istemiyorum
5000den ucuz gelinlikler de var dışarıda az gez mağazaları
Gezdim zaten gezmeden sormazdım :)
edilir
Risk alma
Gelinlik çok önemli neden ucuza almak istiyorsunuz
Düğün ne zaman
Temmuz’da ama dolapta falan iade olmuyor ondan da korkuyorum ama çokta uygun bilemiyorum 😁
Bikaç şey sorsam olur mu
Sor tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?