LCW’den 2019’da 199 tl’ye aldığım bu deri ceket son iki aydır önce çok az sonra giderek artan şekilde böyle döküldü... paramı geri alma şansım olabilir mi? LCW dolandırıcı bir firma mı bu nedir?
2 sene evvel LCW’den 200 TL’ye aldığım deri ceket son 2 aydır inanılmaz döküldü linkte bakın paramı geri alabilir miyim?
Mağazanın diyeceği kelime şu olacak sen bunu yanlış kullanmışsın 2 yıl giymişsin bunu alamayız. İsterseniz yeni sezon verelim sizde iyisini giyin derler bir tane daha satarlar.
abicim 2 sene önce deri ceket almışsın bir de 199tl ye almışsın. yanlış anlama beni maddi durumun ben ilgilendirmez ama kaliteli bir suni deri ceket bile 800-1000 liralardan satılıyor. bu kadar dayanıksız olması gayet normal
Ben kıru temiizlemeye vermiştim üstünde öyle yazıyodu ama kolları falan çabuk yıprandı soyuldu benimki gerçek deri değişmiş kaliteli villeks mi ne dedi belki seninkide öyledir
Rahmetli Babamında bir deri ceketi var 30 küsur sene evvel aldı bendelerimiz yakın olduğu için arada giyiyorum hala saat gibi... Sanırım 1987’de falan almıştı devrine göre en pahalısındandı hala muazzam...