Ne istiyorsun diye kendisi sordu durdu başımın etini yedi hemde. Bende en sonunda söyledim. Ama o gidip iphone 11 almış. Ben onu istememiştim. Kabul etmesem çok ayıp olur mu? ya da alıp satsam kendime 12 alsam?
Sevgilimden Iphone 12 pro max istedim ama o bana Iphone 11 almış. Ben bu hediyeyi istememiştim, ne yapmam lazım?
Ne dertler var beee. Keşke benim de böyle dertlerim olsa 😂😂. Özendim sana burjuva. Hediyeyi geri çevirmek çok ayıp olur sevgilini kırarsın ve para göz bir kadın görüntüsü verirsin. O yüzden al o teli birkaç ay kullan zaten özellikleri yeterlidir. Sonra satar yenisini alırsın belki 13 çıkar onu alırsın
Demek ki o kadarına yetmiş gücü. Elinden o kadarı gelmiş. Şimdi trilyoner bir sevgilin var, sana araba alıyor, villa alıyor diyelim. Onun tarafından seviliyor mu olacaksın? Hayır, çünkü o aldıkları onun için zaten çerez parası. Ama asgari ücretle çalışan bir sevgilin var ve sana maaşı 3000 ₺ olmasına rağmen 2.900 ₺ lik hediye alıyor. Öyle bir sevgili elindekini sonuna kadar senin için harcamış olur. Asıl öyle olan bir adamın sevgisi gerçektir. Ayrıca sevgiliden gelen böyle pahalı hediyeleri kabul etmemelisin. Tamam kendisi aldı, kendi teklif etti ama sonuçta bu insan senin nişanlın değil, eşin değil. Bence kabul etmemeliyiz
Kabul etmemek büyük ayıp. Satıp daha iyisini almak ayrılık sebebi. Son hediyesi olursa şaşırma gururu incinir. İkisinin arasında çok bi fark yok yani aynılar
Bana ver telefonu beğenmemişsin hediyeyi ne aç gözlü insanlar oldunuz dün çöpten sebze toplayan bi amca gördüm senin eline 12 13 bin tllik telefon almış salak sevgilin hala edebiyatini yapiyosun yaşı büyüyüp aklı olgunlaşmayanlarda ilk sırayı çekersin
Kabul etmeyip, ben iphone 12 pro max 256 gb pasific blue istemiştim diyin, bu şekilde o da sizin hakkınızda daha net fikir sahibi olabilir. İlişkinizin istikbali için bu tarz düşüncelerinizi hiç gizlemeyin
Kıymet bilin ben 12 pro max kullanıyorum 11 den geçtim 11 de kötü telefon değil ki bu kadarda saplantılı gösteriş meraklısı olmayın lütfen sevgilinin haline acı.
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilimden Iphone 12 pro max istedim ama o bana Iphone 11 almış. Ben bu hediyeyi istememiştim, ne yapmam lazım?