Litalif güzel daha ucuzunu alma bir kere aldım pişman oldum.🤮Litalifte öyle kalın kabuklu bir şey yok sana tavsiyem yulaf alırsan ya gronala yapıp meyveli yoğurt üstü yemen ya da meyveli yulaf lapası yapman başkası kurtarmaz
Yulaf lapası şeklinde ye bence tat için meyvelerle zenginleştir. İnternette birçok tarif var bakabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam paketin arkasında veya yanında da yulafla ilgili tarif vardı
@İnci_tanesiii millet o yüzden zayiflayamiyor... Yulaf ezmesi lif bakımından zengin ama yine de karbonhidrat... Diyette pirinç patlağı yiyin ya da gevrek.
@İnci_tanesiii uzun yapmazsan bir şey olmaz 1 haftayı geçmesin yeter alışkın olanlar 40 günde yapıyor hiç bir şey olmuyor zaten minerali sudan alıyorsun ödem atıyorsun bol bol , vücudun tazeleniyor kimse aç kalmak istemiyor o yüzden intihar gibi geliyor insanlara... Oruç tut sıhhat bul diye boşuna dememiş peygamber efendimiz o söz sadece ramazan için mi geçerli.
😀peygamberimiz s. a. v hurma yerdi süt icerdi ekmek belki bulursa corba ki Alemlere rahmet peygamber Dayanir o biz onun gibi degiliz dayanamayiz Sen su iciyorsun insan açlıktan uyuyamaz
Kilonda var emin ol gunde 1200 kalori alarak ayda 10 verirsin Ekmek seker hamur isleri sekerli içecekler abur cubur yasak geri hersey serbest makarna pirinc de tabi cok istersen 3 yemek kaşığı ni gecmesin vallahi fistik gibi kilo verirsin
@İnci_tanesiii yahu yaptım diyorum 4 gün bir şey olmuyor ilk gün normal geçiyor ikinci gün çok halsizlik oluyor daha erken dinç kalkıyorsun yinede 3. Gün enerji patlaması yaşıyorsun zaten 2. Gün deri altındaki suyu atarsın 3. Gün yağ yakmaya başlıyorsun 2. Gün miden küçülüyor zaten artık canın bir şey istemiyor açlık hissi gidiyor ben 4 gün yaptım o kadar yapmam gerekiyordu bunu 10 gün yapanlar da var 40 gün yapanlar da var alışmışlar zamanla hiç bir şey olmuyor kan şekeri tansiyon gibi hastalıklara da iyi geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yulafın tadı aynı yulaf yani, içeriğine bak şeker oranı düşük olanı al.
Yulaflı Tarif:
Süte muz doğra ve ceviz ekle, lezzetli bir kahvaltı olacaktır. Çilek ve badem de kullanabilirsin.
Yulaflı Tarif 2:
Yulaflı Tarif 3:
Yulaf kakao ve hurmayı karıştırıp, yulaf topları yapabilirsin.
Yulaf sert geliyorsa biraz kaynatıp öyle sütle tüketebilirsin.
Çoooookk teşekkür ederim
Rica ederim
Litalif güzel daha ucuzunu alma bir kere aldım pişman oldum.🤮Litalifte öyle kalın kabuklu bir şey yok sana tavsiyem yulaf alırsan ya gronala yapıp meyveli yoğurt üstü yemen ya da meyveli yulaf lapası yapman başkası kurtarmaz
Çok teşekkür ederim, aldım
Rica ederim.
😂 😂😂Senin onu tatlandırman lazım, tek başına tatsız tutsuz..
Eti lifalif var fakat en iyisi organik yulaflar organik ürün satan birçok yer ve markada bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Lifalif alıyorum ben.
Eti lifalif kullanıyorum güzel
Teşekkür ederim ☺️☺️
Yulaf lapası şeklinde ye bence tat için meyvelerle zenginleştir. İnternette birçok tarif var bakabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam paketin arkasında veya yanında da yulafla ilgili tarif vardı
Evet var deneyeceğim teşekkürler tekrar iyi akşamlar
Rica ederim, iyi akşamlar
Litalif al açık da alabilirsin aktardan
Teşekkür ederim
Diyet için yeme bunu ama
nE? Diyet için sormuşum
Vücudun su tutar yulaf yersen
Millet diyette niye yiyor
@İnci_tanesiii millet o yüzden zayiflayamiyor... Yulaf ezmesi lif bakımından zengin ama yine de karbonhidrat... Diyette pirinç patlağı yiyin ya da gevrek.
Ben aç kalmayı tercih ediyorum 😀sekersiz 21 güne basladim bide ytmezmis gibu
Ay karar verin şu an reyonda bekliyorum ama çoğu kişi lilalif al demiş
Ben geçen hafta 4 gün su orucu tuttum 9 kilo verdim.
Sallama
101 kiloydum 92 kiloyum şu anda neden salliyim
Su orucu intihar gibi birsey vücudundaki tum vitamin gidiyor
@İnci_tanesiii uzun yapmazsan bir şey olmaz 1 haftayı geçmesin yeter alışkın olanlar 40 günde yapıyor hiç bir şey olmuyor zaten minerali sudan alıyorsun ödem atıyorsun bol bol , vücudun tazeleniyor kimse aç kalmak istemiyor o yüzden intihar gibi geliyor insanlara... Oruç tut sıhhat bul diye boşuna dememiş peygamber efendimiz o söz sadece ramazan için mi geçerli.
Tamamda orucda iftar var
Sahur var
Sen sadece su içiyorsun
@İnci_tanesiii evet sadece su yeşil Çay sade kahve.
😀peygamberimiz s. a. v hurma yerdi süt icerdi ekmek belki bulursa corba ki Alemlere rahmet peygamber Dayanir o biz onun gibi degiliz dayanamayiz
Sen su iciyorsun insan açlıktan uyuyamaz
Kilonda var emin ol gunde 1200 kalori alarak ayda 10 verirsin
Ekmek seker hamur isleri sekerli içecekler abur cubur yasak geri hersey serbest makarna pirinc de tabi cok istersen 3 yemek kaşığı ni gecmesin vallahi fistik gibi kilo verirsin
@İnci_tanesiii yahu yaptım diyorum 4 gün bir şey olmuyor ilk gün normal geçiyor ikinci gün çok halsizlik oluyor daha erken dinç kalkıyorsun yinede 3. Gün enerji patlaması yaşıyorsun zaten 2. Gün deri altındaki suyu atarsın 3. Gün yağ yakmaya başlıyorsun 2. Gün miden küçülüyor zaten artık canın bir şey istemiyor açlık hissi gidiyor ben 4 gün yaptım o kadar yapmam gerekiyordu bunu 10 gün yapanlar da var 40 gün yapanlar da var alışmışlar zamanla hiç bir şey olmuyor kan şekeri tansiyon gibi hastalıklara da iyi geliyor.
İyi zaten şu anda kilom göbeğim falan yok.
Yapma sen
4 gunle kal
@İnci_tanesiii tamam olur 😂
15-20 ton var yollimmi
Atlara sormak lazım onlar daha iyi bilir 😂😂
Ya of ejsklsls diyet için
😁😂
Eti lifalif güzel.
Lifalif
Teşekkür ederim
Rica ederim
Lifalif güzeldir.
Teşekkür ederim
Ne biliyimmmmmmm
Yorum yapmak için yorum yapma
Tm
Atın mı var
Ben yiyeceğim djksmdnalv
🤣🤣🤣🤣🤣🤣yedikten sonra yan etki görürsen paketi atma üzerindeki numarayı ara
Ne alaka
Yulafı yedikten sonra kişneme, tepik atma, çifteleme gibi şeyler olursa diyorum)))
bilemiyorum :)
Eti lifalif kaliteli
Teşekkür ederim
Mide için bire bir