Arkadaşlar resmen şoktayım. Kız arkadaşıma nişanlısı doğum günü için Porsche araba almış. Adam galerici. Küçük dilim tutuldu valla. Benim sevgilim ise kırk yılda bir çiçek alıyor bana. Tahmini bu seviyeye ne zaman gelirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ucuz bir araba değil, altına vermiştir tapusunu üzerine geçirmemistir... Galerici dediğin se nedir yani sanki sabancı... Sabancı alsa dillat çeker.. Kimse evlenmeden o kadar pahalı araba almaz birbirine.. Yüzük, taki mücevher olsa neyse.. Ama araba direkt dikkat çeker ve dilden dile dolaşır... Olası bir ayrılık durumunda da erkeğin adı çıkar.. Kabul eden kızın da adı çıkabilir... Her neyse.. Benim eşim bana daha bir yüzük bile almamışken böyle şeyler bana inandırıcı gelmiyor.. eşim bana bir şey almaya korkuyor beğenmem diye
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu tarz şeylere çok ozenmeyin derim. Yoksa ilerde bir kaç yıla kalmaz ya bizim metresimiz daha güzel demek ya da herşeyi bırakıp gitmek zorunda kalırsınız bayanlar.. Size bir tek tavsiyem olur o da kim olursa olsun başkasına koz vermeyin derim. İyi gününde ipini size verip kuyuya indiren adam , ilk fırsatta da ipinizi çeken kişi olacaktır. Siz siz olun , ipinizi kimseye vermeyin ki ipinizi kimse çekemesin. Benim hayat felsefemdir bu. Kendim kazanır, kendim harcarim. Kimseye de ipimi vermem ki kafam rahat olsun.
Ünlü" bir işadamıyla karısı, Paper Moon’da baş başa yemek yiyorlardı. Birden, tanınmış bir sarışın manken masaya yaklaştı, eğilip adamı dudaklarından şehvetle öptü ve çekip gitti.
Kadın hayretler içindeydi:
– Kimdi o kadın? Seni niye öptü? diye sordu.
– O benim metresim, sevgilim!
– Ben böyle bir rezalete tahammül edemem. Derhal boşanıyoruz, anlıyor musun? Derhal...
Adam hiç istifini bozmadı:
– Sen bilirsin sevgilim. Ama Boğaz’daki yalıyı, kürklerini, mücevherlerini, her yaz bir ayını geçirdiğin, Nice’teki evimizi çok özlemeyesin sonra?
Kadının yüzü asıldı; başını öne eğdi, hiç sesini çıkarmadı. Biraz sonra, kocasına göz ucuyla yan masayı gösterip sordu:
– Refik Bey’in yanındaki o esmer kızı gördün mü? Karısı değil...
– Evet, dedi adam, karısı değil. O kız Refik Bey’in metresi..
– Hıh, dedi kadın, bir şeye benzemiyor. Bizim metresimiz çok daha güzel!
@KürkMantoluHayri @ciellostellato yazismanizi okudum. Bu paylaşımımi , özellikle nde bizim metresimiz daha güzel fıkrasını okumanız için etiketledim sizi. Kusura bakmayın.1421 Yorumla- +1 yıl
bence bu fıkra çok cinsiyetçi bir fıkra, asla güldürmedi. ders alınacak bir tarafı da yok. :)
- +1 yıl
cinsiyeti ters çevirirsek de bu sefer erkeğe negatiflik. :)
- +1 yıl
Değişik bir yorum olmuş hcncbc
- +1 yıl
Saçma
- +1 yıl
Haha😄Aynen İzmirde çalıştığım otelin sahibi karısının gözünün içine bakan ukraynalı ve rus kadınlar ile günübirlik takılıyordu, bir gün hiç unutmam karısı gecenin bir yarısı eşini kırıştırdığı rus uyruklu kadın ile ayaküstü mutfakta yiyişirken gördü baya baya ateşli bir şekilde öpüşüyorlardı adamın poposunun çapını hesaplıyordu kadın😄karısı bunları görünce suratı bir değişti ama başını önüne eğip mutfaktan bir şişe viski alıp yukarı çıktı.
- +1 yıl
Kesinlikle çok iyi
- +1 yıl
@beyazyakalıanarşist Oha o kadar da değil. Kadın Kendi değerini ucuzlatmış sadece. Yazık
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 Siz de paraya göz dikerek kendinize fiyat biçmiyor musunuz? Evi olsun arabası olsun...
- +1 yıl
Paraya göz dikiyor muyum onu önce Bi sor.
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 Sadece sana özel konuşmuyorum. Siz dedim yani kadın cinsini kastettim. Siz kadınlar demek istedim.
- +1 yıl
Evlenirsen dikkat edersin tabi evi var mı falan diye
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 Yav banane onun evi olup olmamasından. Herkesin evi kendine. Ayrıca bir kadına ben pahalı hediye almam.
- +1 yıl
Tamam AGA sakin ol
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 maalesef
galerici zaten porsche alması zor olmamıştır bence.. babam da anneme evlilik yıl dönümü hediyesi olarak Mini Cooper almıştı onu hatırladım birden :D ilerde evlenirsem bende aile geleneği olarak eşime bir araba almak isterim açıkçası hoş bence
312 Yorumla- +1 yıl
Evlen benimle
- +1 yıl
İşin ucunda para var 🤑
- +1 yıl
@siyahmarsupilami 😂😂
Nikah Şahidin olurum, artık payıma ne düşerse sjajsjansns - +1 yıl
En iyisi arkana yazı astır "Benimle evlenirsen yüzüğün yanında Mini Cooper bedava." 😂
- +1 yıl
Laaaaannn acilin kizlar
Ben aldim seni - +1 yıl
Kızlar sakin olun. Bi araba için kendinizi ne hale getirdiniz.
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 burda insanlar şaka yapiyor anladiysan anlamadiysan kapi orda canim
+1 yılBir paket çukulatla mutlu olan ben😀 Soru garip, herkesin kendi bütçesine göre değişebilecek bir durum bu. Bir de böyle büyük bir hediyeyi kabul edebilmek var ki orası insanların kendi tercihi. Takılmamak lazım bu tarz şeylere
95 Yorumla- +1 yıl
@oziannaa adam galericiymis, imkanı varsa almış olabilir. Ama kabul edilmesi saçma zaten, hele evli değilken daha da saçma
- +1 yıl
@oziannaa Arabayı sadece kullanması için vermiştir temelli vermemiştir bence
- +1 yıl
@oziannaa ucuz veya pahalı.. imkanı varsa, istiyorsa almıştır. Almış olup olmaması üzerine bu kadar konuşmak da saçma zaten, gereksiz. Niye bu kadar rahatsız olundu anlamadım..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
107Cevap
+1 yılBu seviyeye geçsen ne geçmesen ne kaybedeceğin ne var yani zenginliği bu kadar büyütmeyin yarın bir gün Porsche alan adam iflas ederse ne Porsche kalır ne evinde eşya ne evi ne beş krş parası Allah verdiğini geri alabiliyor o yüzden bu tür şeylerle övünmeyin güzel bişey değil hele bunu abarta abarta söylenmesi çok itici siz allahtan hayırlısını isteyin gönül zenginliği isteyin o zaman göreceksiniz sizden daha zengini olmayacak küçük hediyelerle fazla pahalı olmayan araçlarla eşyalarla yetinmeyi öğrenirsiniz
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılPorche nedir yahu 4 teker hızlı motor bunun için imrenmeye bile gerek yok.
Sevgilin airodinamik, yer çekimi yasası ve periyodik tablo ful her anlamda öğrensin.
Bir havuzun içine çikolata çiçekler kalpli çeşit balonlar toplar içinde bir sürü yumuşak oyuncak emoji ve renk renk ayıcıklar koysun ama su olmasın içinde full bunlar olsun zemin ve duvarlar zarar görmeyeceğin yumuşak kaplama olsun etrafına dizilmiş renkli mumlar olsun
Seni drone ile uçurup içine atsa
Emin ol her noktasına kadar kendi yaptığı her şey için o porshe solda sıfır kalır bu mutluluk yanında
Ha o bilgileri de boşa öğrenmedi kafasını çalıştırsın daha neler yapar senin için
Çok mu zor sence00 Yorumla
+1 yıl%95 ihtimalle hiçbir zaman o seviyelere gelemeyiz. Ama umut fakirin ekmeği demişler. :D Öncelikle erkeklere güvenecek olursak o şans asla bize gülmeyebilir kfjdf
Kendimiz alalım desek, önce girişimci olmak lazım sonrasında kar etmeye başlamak ve yükselen bir eğri yakalamamız lazım. Belki o zaman 45 yaşından sonra kavuşuruz. :D22 Yorumla- +1 yıl
ağlayarak yazdın dimi fjdgjfgfgdf
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Yok canım, gözüme fakirlik... Ay pardon toz kaçtı sadece lfkdfls
Bende kendime bunu aldım ne hayatlar var be. Benim hayatım daha iyi ama dimi :d
84 Yorumla- +1 yıl
en iyisi seninki kral gdjfgkfjhkf
+1 yılTürkiye'de hemde bir galerici karısı bile değil (nişanlısı) o kadar pahalı bir araba alıyor! Birinci ihtimal ruhsat yani araç adamındır kullanması için veriyor ki adamı bırakamasın, ikinci ihtimal araç kiralık, üçüncü ihtimal araç galericinin değil ve son ihtimalle araç hiç değerli bir araç değil. Arkadaşlar lütfen ciddi olalım hiç bir zengin saçıp savurarak zengin olmaz. Eğer gerçekten o arabayı aldıysa kaz tavuk meselesi söz konusudur. Bu devirde baba oğula, kardeş kardeşe borç para vermiyor.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle dediğine inanmadım onu belirtmek isterim.
Böyle şeyleri de hediye olarak değil de kendim almak isterim. Yani kıskanmadım o seviyeye ulaşmak gibi bir amacım da yok. İnsan büyük ya da küçük fark etmez, bir şey sahibi olacaksa kendi çabasıyla, emeğiyle olmalı diye düşünüyorum.10 YorumlaSevgililerine böyle hediyeler alan erkeklere sesleniyorum. Limiti bu kadar yükseltmeyin a-mk. Bunu gören diğer kızların erkeklerden beklentileri yükseliyor. Bu beklentiler altında da biz geriye kalan erkekler eziliyoruz. Alın ufak hediye geçin. Önemli olan özel günlerde karşı tarafı hatırlamış olmak. Limiti gereksiz yere yükseltmeye gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılNe Güzel diyorsun Adam Galerici diye.
Nişanlısına almış derken gönlü olsun diye vermiş.
Aralarındaki anlaşmayı bilemezsin.
Somuçta Adam Gezmesi için vermiştir.
Öyle ya da böyle ilerde satarlar.
Kaldıki Hayatın’anlamı Mal Milk değil.
Ben herzaman Seytan derim Mala Mülke.
Kaldıki beni Sevecek Kadın ruhum karakterim kişiliğim için beni Sevsin.
Malımı Mülkümü Seven Kadından hayır gelmez.
Kadında Çıkar menfaat için Seviyorsa oda aynı şekilde.10 YorumlaÇok normal bir şey bu. Bana da bütün sevgililerim Porsche aldı, şu an Porsche Galerim var.
Bundan sonra ki sevgililerimden rica ediyorum lütfen bana artık Porsche almayın, hep Porsche hep Porsche, cidden sıktı artık, kabak tatı verdi.
Sırasıyla önce Ferrari'nin ve sonra da Maserati'nin değişik renk ve modellerini bekliyorum.00 Yorumla
+1 yılşimdi özendiğiniz şey benim niye zengin sevgilim yok olayı mı?
yoksa ben neden erkek arkadaşıma porsche alacak kadar zengin değilim olayı mı?
Eğer 1. cisi ise karakterinize ruhuna fatiha okuyunuz.
2. cisi ise ayakları üzerinde basan güçlü bir karaktere sahip olduğunuz için her gün kendinizi takdir ediniz.00 YorumlaBana babamla annemi anımsattı. Ona bakarsan benim babamda anneme evlendikten sonra yıl dönümünde o çok sevdiği çok istediği sürekli söylediği arabayı almıştı. Kardeşim evlendi oda eşine evlendikten sonra yıl dönümünde araba aldı. Sanırım bende evlenirsem evlendikten sonra yıl dönümünde eşime alırım. Bizde gelenek oldu artık bu durum :)
00 Yorumla
+1 yılFakirlerde aldatıyo zenginlerde bu karakter meselesi ama bizim kadınlar zengin birini görünce evli ya da bekar olsun fark etmez direk ondan ilgi görmek ister bunun nedeni kendi evinde sahip olamadıklarını gidip hemen almak istiyolar.
Eğer olurda maddi durumu sizden üstün olan biriyle evlilik yoluna gireceksiniz ipleri eline vermeyin bi duruşunuz olsun siz değil o sizi görmek için can atsın yoksa sizi cepte görür ve yeni arayışlara çıkar00 Yorumla
+1 yılHaha😄Aynen İzmirde çalıştığım otelin sahibi karısının gözünün içine bakan ukraynalı ve rus kadınlar ile günübirlik takılıyordu, bir gün hiç unutmam karısı gecenin bir yarısı eşini kırıştırdığı rus uyruklu kadın ile ayaküstü mutfakta yiyişirken gördü baya baya ateşli bir şekilde öpüşüyorlardı adamın poposunun çapını hesaplıyordu kadın😄karısı bunları görünce suratı bir değişti ama başını önüne eğip mutfaktan bir şişe viski alıp yukarı çıktı.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok heves edilecek bir hayat değil bence daha masum saf temiz bir ilişki olmalı bu ilişki bundan çok çok uzak trilyonlarımda olsa nişanlıyken porche almam belki evlendikten üç dört yıl sonra 5 evlilik yıldönümünde falan fazla abartılı buluyorum bu tarz şeyleri çok gereksiz ve anlamsız sadelikten uzak ve yapmacık
sen hız yapmayacaksan drift yapmayacaksan
sırf millete hava atmak için porsche alsan ne yazar
millete özenmek kadar saçma bir şey yok
adam asgari ücretle çalışıyor gidip kredi ile iphone 11 alıyor peki neden alıyor çünkü arkasında elma var.00 Yorumla
+1 yılKirk ceşid isimiz var ülkeyi bırak dunyanın yarısına makine parçası satıyoruz ben bile porsche hayal edimiyom sifiri 3 milyon galercide satacagi araci ona vetmistir yarin satar araci o araç kolayna alıcak gibi değil yıllık masrafı orta halli bir araç degeri kdardir
00 Yorumla
+1 yılO arkadaşının nişanlısı sizin gibi özentileri görünce midem bulanıyor. Porsche hak ediyor musun peki 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöle kadınlar genelde evlendikten 1 ay sonra eşinin aldattığını fark eder.2 ay sonra eşi karısının yanında metresi ile seks yapar ve gel bize katıl gibi abzürt yerlere gelir. Sonuç olarak kadın genelde erkekle değil parayla evlendiğinden genelde erkeği olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle doğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız ona vermesin bak arabayı geri nasıl alır, herşey para, araba değil, adamım si.. İ küçük, ince olur kadın ömür boyu mutsuz olur, evliyken saygısız olur, döver kadın yine mutsuz olur. Takıldığın ortamla, şansla alakalı bu seviyeye gelmen, kıçına dart tayt giy paralı adamların olduğu yerde takıl, kullanıp atılma ihtimalin yüksek, arkadaşını da adam kullanıp atabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılInanilmayacak bir durum degil. Benimki puansiz sinavsiz parayla yurt disindayiz beni okula yazdirdi meslek edinecegim.(kendisi istedi) Ileridede araba aliriz diyor direk evlenince. Benim arkadaslarima ev alani bile gordum. Ama dogru degil bu kadar pahalisi yapilmasi anca evlenince zorla degil erkek hediyye olarak isterse kendisi yapar.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılAbi bu ne ya, nasıl sevgiller var. :D Biz kumarı küfürü olmayana yarabbi şükür derken elalemin nişanlısı lüKS araba alıyor. :D
43 Yorumla- +1 yıl
@CatKong elimizde de yok ki yemini eksik edelim fdjgkf
+1 yılÖncelikle galerici olmak ile nişanlısına porsche alan adama ben enayi derim!!!2020 modeli 2.000.000 ₺ olan bir hediye biraz zor. ben olsam vergi dairesi olarak inceleme başlatırım, boş beleş işler bunlar öküz kurbağa hikayesi
00 Yorumla
+1 yılHerkes porshe alabilseydi bisikltten farkı olurmuydu , ne yaparsın bazılarının bacak arası para ediyor. Dururken dememişler Dünya kadar malın olacağına , fındık kadar amın olsun diye, malı olanlarda sana çalışır o zaman.
00 Yorumlabenim ilişkimde bunların önemi yok, kız arkadasımın zaten durumu iyi, arabasıda var. Paradan çok daha önemli konular var sorunlar var.
Keşke ikimizde fakir olsakta aynı evde yaşayabilsek. Çalışır geçinirdik hiç yoksa mutlu olurduk00 Yorumla
+1 yılİsteseydim gelebilirdim ama kişide ahlak yoksa zenginliği önemli olmuyor. Bana huzur veren bir kalp kafi. mal mülk boş şeyler böyle diye diye de evde kaldık ama hayırlısı :D
10 Yorumla
+1 yılparaya para demeyip başka isimlerle sesleniyosa adam normal mesela onun için çiklet fiyatındadır belki
ama zaten ne fark eder ya önemli olan başka şeyler10 Yorumla
+1 yılGelince nolucakk? Porchw bizi cennetemi gçtürcek Allah aşkına zenginlik fakirlik hertürlü karnın doymuyormu
Kalbin iyi olsun zengin olsun cebin olmasada olur10 Yorumla
+1 yılPorsche yi ancak gece rüyanızda görürsünüz, birde herşey imkan meselesi, hayatınız için kendi gücünüzde hayal kurun, yoksa mutluluğu asla yakalayamazsınız, sevdiğiniz çiçek alıyorsa Buda hoş birşey
10 Yorumla
+1 yılSelam,
Baya zor o seviyeye gelmemiz be ya 😂
Gerekli mi illa diye sorarsan hayır değil bence.
Hediyeyi pahalılığına göre değerlendirmekte saygısızlık bana göre.10 Yorumla
+1 yılİlişkiye girdilerse kız ayyy ilkimsin dediyse erkek kubarıp ondan almıştır bırakınca arabayı da alır altından. ya da tam tersi gerçekten seviyorlar birbirlerini.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyore
+1 yılBiri bana araba almasın, ne yapayım ben onu ya? Hem o dondurmadan çıkmıştır😂 Ve ayrıca para çok önemli değil, içten gelen bir papatya eve bile bedel bana göre. Alın eviniz-arabanız sizin olsun.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir ara yoldan Ferrari şeklinde araba geçmişti. Komiğime geldi, küçük dükkanlar dolu sokağın arasından geçen Ferrari. Cidden şu arabaları bırakın oyunlarda kalsınlar, daha güzel duruyorlar. 😂
- +1 yıl
Arabalar güzel ama hayalimizde güzel
- +1 yıl
@Aykut2828282 Güzel de pahalı, sıkıntı burada.
+1 yılBu özenilecek bir yaşam değil. O tür bir zenginlik içinde olan insanların neredeyse hepsi gerçek hayattan ve bir çok kavramdan, değerden ve duygudan uzak olarak habersiz yaşıyor.
00 Yorumla
+1 yılDurumu olan alabilir adam zaten galericiymiş koymaz ona, maddiyat yüksek ürünlere düşmeyin sonuçta araba seni a noktasından b noktasına götürmeye yarıyor, model farkı olabilir ama işlevi değişmiyor.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılİlla bu seviyeyi beklememe gerek yok benim açımdan. Abimin galerisinden istediğim arabayı alabilirdim (pagani, Ferrari vs) ama buna gerek yok kendin çalışıp almak varken.
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 394 cevap paylaştı. yani beni baskasinin iliskisinden cok kendi iliskimdeki mutlulugum ilgilendirdigi icin sorun etmezdim ya da ayni seviyeye cikma gibi bir hirsim olmazdi.
00 Yorumlabence başkalarının seviyesine gelmeye çalışmak ancak üzer insanı. Herkesin mutlu olduğu değerler vs farklı olmalı ve kendi hayatına odaklanmalı insanlar
00 Yorumla
+1 yılPorsche alması çok saçma. Açıkçası nişanlısı bile olsa o tarz bi hediyeyi kabul etmemeliydi. Ben olsam kabul etmezdim. Başkasının parası sonuçta
13 Yorumla- +1 yıl
ileride kocan olcak ama sevgili değiller "nişanlı"lar.
- +1 yıl
Yo koca falan istemiyorum
İsteyen gidip koca bulabilir - +1 yıl
ben mesela yani diyorum :D
+1 yılDaha ne alacaktı yani çok normal bu kılıbıklarla değil gerçek erkeklerle olmaya başladığında sana da alınır 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPorsche olmasa da o seviyeden geçeli çok oldu. Hediye, çiçek böcek samimi gelmiyor çünkü her seferinde altından bir şey çıkıyor. Güvenim yok. Samimi olsun, içinden geldiği gibi davransın, bu yeter.
20 Yorumla
+1 yılÖzenme bence kimseye herkesin ilişkisi farklı kendini ilişkine bak küçük şeylerle mutlu ol
20 YorumlaSenin sevgilinin 40 yılda aldığı Gül o Porsche’den daha değerlidir.
20 YorumlaPara vardır almıştır, her parasi olan kötü yürekli degil, uzanamadigimiz ciğere mundar demenin alemi yok.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 557 cevap paylaştı. Porsche'a hiç yetişemem. 2,5 yılda 40 bin biriktirsem bile, otomatik vitesli 91 model Suzuki Alto arabası alırım ancak.
00 Yorumla
+1 yılBence bu adam cinsel arzuları için böyle taş gibi kadinla nisanlanmis kadın da Servet avcısı bu ilişkinin temeli para ve cinsellik
10 Yorumla
+1 yılgizli üyemizden yine sakatça bir soru :D
cevap olarak bu da ne ki derim.
Ben arttırıyorum, üzerine telefon da alırım :D00 Yorumla
+1 yılHayatimizda hic porsche gördükmü bi sor
Ayriyetten sevgilin sana fazla bir şey almiyor diye begenmesen adami rahat birak para avcimisin?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiliriz böyle hediyeleri, sana porche aldım ama mülkiyeti bende, anahtarını sen al sür, sana ev aldım tapusu bende istediğin kadar kullanabilirsin (benle olduğun sürece) :D Örnek güzel, kadınlar kendi ayakları üstünde durmayı öğrenmeli.
00 YorumlaNiye çiçek yetmiyor mu? Kadınlar ne kadar memnuniyetsiz be. Erkeğin başına bela olarak yaratıldığını düşünüyorum bazen.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılİlerde olacak olan Sevgilim eğer bunu oluyacak olursa araba alamam motor alamam pahalı hediye alamam anca çiçek alabilirim
00 Yorumla Memelerini arkadaşınınki kadar büyütüp kabul gibi ortalığa saçtığında bir kalsın olabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKimseyle kendini kıyaslama herkesin maddi durumu aynı değil maddi yönden imkanlar fazlada olsa bu her zaman mutluluk getirmeyebilir.
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/qip5h_DJG6g🤣🤣🤣 Ziyagillerdenmisin? Bihter hanım
00 Yorumla
+1 yılPorcheye gerek yok daha uygun hediyeler de olur o enişte beyin huyu ona benzeyen akrabası var mıymış fkkdkssksks
00 Yorumla
+1 yılBen gelebileceğimi sanmıyorum eşim olmadığı sürece de kabul edemezdim böyle büyük hediyeleri zaten...
00 YorumlaHiç bir sevgili o kadar pahalı hediyeyi hak etmez. Zaten hak etmiş olsaydı o sevgilim değil, eşim olurdu
00 Yorumla
+1 yılBir porche olarak bakma şimdi böyle tepeye çıkaran adam cani sıkılınca nefessiz bırakır suya muhtaç eder ayrıca gözünü kör ettirir gurursuz bıraktırır
00 Yorumlainşaallah çok seversem birini, aşık olursam bende ona böyle bir sürpriz yapmayı düşünüyorum çok efsane bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşının kısmetini kıskanırsa belasını da kanullenmen gerekir. İlla vardır belası karşına büyük güzellikler çıkıyor yankısı dinsin diye. Özenmeden önce neye özendiğimize bedellerini düşünmek gerek. Hiç bir şey havadan değildir emin ol.
00 YorumlaNe gerek var pahalı hediyelere... Ne bu maddiyata verilen değer. Bana sevdiğim kişi bir çiçek alsa dünyalar benim olurdu...
Dertlere bak ya...00 YorumlaFake sorulardan ne zevk alıyorsunuz ya psikoloğa görün
10 Yorumlakocam da bana sıfır jip almıştı 10 sene önce Land Cruiser ama şimdi almaz :-D
11 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Arkadaşıma nişanlısı Porsche almış! Tahmini bu seviyeye ne zaman geliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler