TV’yi akıllandıran cihaz olarak lanse edilen Mi TV Stick, teknolojiden faydalanmanıza izin veriyor. Cihaz bir USB girişine ve ek olarak akıllı bir kumandaya sahip. Mi TV Stick, HDMI portu üzerinden bağlantı kuruyor ve Android TV 9.0 işletim sistemiyle çalışıyor. Wi-Fi ve Bluetooth özelliğinin olması, ürünü daha da kullanışlı hale getiriyor. Mi TV Stick’in en iyi yanı, tam teşekküllü bir Android TV deneyimi sunmasıdır. Ayrıca, telefon yerine Chromecast sayesinde televizyonunuzdan içerik görüntüleyebilirsiniz.
Mi TV Stick’in herhangi bir dezavantajı yok. Üretici, Xiaomi Mi TV Stick ürününü 1080p ile sınırlandırdı. Böylece Mi Box S’te rahatsız eden problem ortadan kaldırılmış oldu. Sunulan donanım direkt 1080p akışa odaklanıyor, bu kullanıcılar açısından daha iyi bir deneyim anlamına geliyor.
Genel anlamda işlevsel bir ürün ihtiyacı olanlar gönül rahatlığıyla alabilir.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki sürekli şarjda mı çalışması gerek o flash gibi şeyin?
Evet sürekli güç adaptörüne bağlı durması gerekiyor. Kablosu üstünde takılı olması gerekiyor. Telefon şarj eder gibi ama tek farkı şarj full oldu çıkaralım olmuyor.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı.
Selamlar :) Bende ürünü buradan gördüm ve açıkcası bana da ilham verdi. Bizim evde 2 adet televizyon var ve biri internete bağlanmadığı için kimse yüzüne dönüp bakmıyordu. Dilerseniz ürün hakkında sizlere ufak bir açıklama yapmak isterim.
Mi TV Stick Nedir, Ne İşe Yarar?
Xiaomi markası olan Mi TV Stick televizyonunuza akıllı televizyon özelliklerini sağlıyor. Android bir işletim sistemine sahip olan Mi TV Stick kullanıcılarına tablet hissi veriyor. Flash bellek hissiyatı veren bu cihaz aynı zaman da fotoğraf, belge ve video içeriklerini de aktarmayı sağlar. Cihaz sayesinde bir çok dizi, film izlemeniz mümkündür.
Mi TV Stick Nasıl Kurulur?
Öncelikle sizlere kutu açılımından bahsetmek isterim. Ürünün kutusunu açtığınız zaman bir adet adaptör, bir adet şarj kablosu, bir adet giriş kablosu ve Mi TV Stick flash ve kumandası bulunmaktadır. Ürünü ilk açtığınız zaman mutlaka şarj etmelisiniz.
1. Ürünü Şarja Takınız.
Ürününüzü şarja takmalısınız ve şarjın dolmasını beklemelisiniz.
2. Ürünü Televizyonunuza Takınız.
Şarj olan ürününüzü HDMI girişlerinden birisine takınız.
3. Ürünü Takmakta Zorlandıysanız HDMI Kablosunu Takınız.
Ürünü takarken herhangi bir zorluk yaşarsanız HDMI kablosu ile takınız. Bu sayede daha rahat kullanırsınız.
4. Ürün Kullanıma Hazırdır.
Ürünün kurulumu bu şekilde bitiyor. Şimdi yapmanız gereken televizyonunuz ile eşleştirmeniz.
5. Televizyonunuz İle Eşleştiriniz.
Mi TV Stick'in kumandasının orta tuşuna basınız ardından altta bulunan 2 tuşuna basınız.
6. Kurulumuna Devam Ediniz.
Televizyonunuzda WİFİ ağına bağlanınız ve Ülkenizi ekleyiniz. Ardından hesabınız için mail adresinizi giriniz.
7. Kurulumunu Sonlandırınız.
Kurulum bu şekilde sonlandırılır.
Mi TV Stick Neleri Destekler?
Cihazımız birçok ürünü desteklemektedir. Öncelikle Google Assistant sayesinde tüm işlerinizi konuşarak halledebilirsiniz. Cihaz içinde kullanabileceğiniz uygulamalar Netflıx, YouTube, prime video, Google Play, Disnep, HBO, Red Bull TV, Spotify, Twitch, Google Play Movies & TV gibi uygulamaları kullanabilirsiniz.
Mi TV Stick Kullanıcı Yorumları Nelerdir?
Cihazı kullananlar üründen çok memnun kalmışlardır. Ürünün fiyat performansı uygun gelmiştir. Ayrıca hızlı kurulumu sayesinde oldukça tercih edilmektedir.
Mi TV Stick Fiyat Aralığı Nedir?
Ürünün fiyatı 299 TL ile 500 TL arasında satış yapıldığı yere göre farklılık göstermektedir.
Ürün hakkında sizlerle paylaşmak istediğim bazı bilgiler bu şekildeydi. Ben üründen oldukça memnunum ve tavsiye ederim.
Urun hakkında bilgim yok fakat eğer böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa kesinlikle Xiaomi marka almalısınız. Gerçekten mesela bizde tartısı var tartı deyip geçmeye bile gelmiyor bence Xiaomi ürettiği ürünler ile takip firmaları geri bırakır. Üstelik aktüel olarak geliyorsa piyasa fiyatından çok daha düşük fiyata alacaksınız demektir.
Wifi üzerinden bağlanıyor. Basitçe akılsız televizyonu android özellikli televizyona dönüştürüyor ve chromecast özelliği ile telefon ekranını direkt olarak TV'ye yansıtmaya imkan sağlıyor. Ben bunun farklı bir modelini kullanıyorum ve gayet memnunum.